Friday, June 13, 2014

Seminggu at CFSIIUM 2014/2015 hihi

Hi morning haha.
Mcm biasa ah qila update blog dalam pukul 4,5 pagi ekeke.


Huhu. So today dah masuk hari ke 7 I guess so hikhik. Alhamdulillah I am still alive hahahha.

Cuma nak pengsan 10 kali.
And nak mati sekali je baru alhamdulillah hidup lagi hikhik.

Best sangat ah uia ni woi.
Sebenarnya first first tu jelah leceh hihi. Sbb Qila tak suka MEMBAZIR. Yelah qila kedekot wakaka. Cuma part beli tudung labuh tu ha berkira sikit astaghfirullah teruk benor perangai haha

Bukan apa, rugi kalau kita beli pastu pakai Minggu taaruf je. Lepas lepas tu? Tercabut Sagat habis tudung hm tak guna gak kan.

Tapi lepas akak committees tu semua nasihat. Sangat lembut hehe. Sorang tu je serious haha. Ok lah jugak pakai tudung ni ekeke.

Senang bentuk heee.
Rindu tau nak pakai bawal hikhik.

So yeahh. Banyak tau gambar sebenarnya qila nak share pasal cfs iium ni tapi nanti mcm tak syiok je untuk juniors semua heee. Takde excitement tu sbb Qila dah kantoi kann huhu.

Tapi uia mmg best.
Islamic je heeee.
Tak gaul laki puan. Bai'ah Solehah gitew (persekitaran yg baik) hehe.

Panas je lah masalah dkt uia ni. Qila ingat qila sorang. Rupanya ramai juga yg menghadapi masalah yg sama omg ayat ku hikhik.

And qila jumpa ramai sangat org peramah dkt uia ni hihi. Semua tegur, salam bla bla bla ramai gila woi mana ingat nama course semua tu hee.

Pastu sayang nya qila cuti hikhok so takleh nak berjemaah dgn semua hmm. Baca mathurat je lah yg mampu hihi.

Brothers semalam ada kata, siapa nak outing kena tulis dlm buku log.

So guess who is going home?!?!?!

Hahahahahahhaaha.
Tak sabar nyaaa nak shopping heheheehhe. Over je. Nak makan banyak banyak dkt rumah hahhaa.

Dekat mahallah sini sedap tapi kena lah berpada. Duit keluar mcm kentut woi. So mmg makan brunch sahaja.

No dinner. Hikhik. Go qila go!
Jgn pengsan! Fighting! Kurus!
Eh hiks.

12 comments:

  1. hehe..outing je kjenye!! nk kurus2 watpe ni..comey da cenggitu qila oi~

    ReplyDelete
  2. Camtu pun oke ape. Takpe, nnti balik uma leh pakai berkali2 tudung bawal. Muehehehe..qilah comel takyah diet manyak2 sgt. Tak cantik tau kurus sgt. Ngeeee~

    ReplyDelete
  3. Good luck for your study! :)

    ReplyDelete
  4. hahaha...asal comel sgt ni qila..rinduuuu qilaa...kan seronok dah tu..hehehe..hoi nk kurus pn jgn x dinner...mkn la dgn quantiti yg sikit..nk kena budak ni..take care tau!tau!<3 <3 <3

    ReplyDelete
  5. wah..mission untuk kurus..bagus bagus :)

    ReplyDelete
  6. bukan kita aje yang mengalami situasi panas yer qilahh.. huhu. summer lah katekan.. hihi

    ReplyDelete
  7. Tak pernah tahu CFS bagi tudung free

    ReplyDelete
  8. bestnyyaa. .haha. .part duit kluar mcm kentut tu lawak. .hahaha

    ReplyDelete
  9. wahhh awai qila bgun eh..dlu zaman akak duk hostel pn xdelah bgun awal sgt heheee :p

    ReplyDelete
  10. All the best for everything Qila.. :)

    ReplyDelete
  11. Masa minggu pertama tue memang rasa macam-macam. Nak pengsan, nak balik rumah. Hehe! :D Bukan dekat UIA jek, Qila tapi kat USM Penang nie pun panas jugak.

    ReplyDelete
  12. cantik kalee nich kaka :)
    jangan pengsan kak, tak ada yang gendong ntar :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!