Saturday, June 7, 2014

Penat gilos

Ok ni cerita minggu lepas hiks.
Kan minggu lepas qila ada buka PRE ORDER skirts hihi.
Request je engko nak warna apa nanti qila gi cari hehe.
but now dah tutup kedai ihihiks
Anje sangat baik. Hihihihi ada sekali tu qila tidor pukul 4 pagi duduk double check customers punya request kan hiks. Takut salah xD mampus aku haha.

Embedded image permalink
Ugh nasibaik lah qila dapat pengalaman and untung sikit pun jadi lah hiks. Alhamdulillah!

Oh ya, qila lupa nak cari skirts for myself ugh.
So alhamdulillah dah grab dah untuk diri sendiri hiks xD

Hmm tak tahu kenapa.
Bila masuk bakery dekat kelantan qila rasa mcm nak makan semua tu and rasa nak nangis T_T
mungkin sebab takut nak masuk uia hikhik.

So yeah. Qila memang dah cari and ya allah penat nya yang amat!!!
Sampai masuk kereta je tidor je iolls hiks.
Alhamdulillah semua dah siap post and yay hehehehe.
Cuma yg qila pedih hati yg customers dari Korea tu ha & ada sorang tu T_T
Dia tak bayar baki lagi ughhh. 


Aiskrim baba je lah kan. Pe agi hiks.


Tak sabar nya nak cuti and kelik kampong lagi hiks

14 comments:

  1. Ok rindu kampung juga hehe :)

    ReplyDelete
  2. berbisnes dia skrang ye..

    ReplyDelete
  3. sedapnya eskrim hehehee busy adik kittew sorang nie =P

    ReplyDelete
  4. Bila kite peniaga, kite jgn ikut sgt kehendak pelanggan. Tu yg pelanggan blh kata nanti bayar ansur2 la ape la.

    ReplyDelete
  5. Qila.... ni qila daftar UIA bila ? Qila asasi kan ? Haaa confuse kenapa ada kawan miza yang dah daftar dulu. Qila jaga diri baik-baik ye sayang. Jaga diri. Jaga iman. Kuatkan iman dekat sana. Love you baby qila. I'll miss you :')

    ReplyDelete
  6. Aiskrim baba tu .. nampak mcm sedapp.. haha

    ReplyDelete
  7. hehehehe qila ni comel laaaaa

    ReplyDelete
  8. Wow, ada customer dari Korea.

    ReplyDelete
  9. Saya pergi ke Rantau Panjang ^.^

    ReplyDelete
  10. Fuh, sampai tertidur yer Qila ;)

    ReplyDelete
  11. Hehee.. kepenatan yg sgt berbaloi tu Qila.. all the best & salam ceria hujung minggu ye.. :) :)

    ReplyDelete
  12. sabar qilah..
    x pe pngalaman baru bniaga online :)

    ReplyDelete
  13. Hahaha..omeyyy betul qila ni...seronok boleh run bisnes sendiri wpn penat...xpe2 sekarang focus study tau,..n thanks utk skirts yg selesa tu..hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!