Tuesday, June 17, 2014

Kek Coklat Cheese Leleh Omg.

Ok first time qila tengok gerai kecik ni mcm errr.
Tak cair ke?
Errrr. Sedap kah?
Hmm bior jelah. Pandang sebelah mata pun idok hahahah.

Nak dijadikan ceghita~ Hihihi.
Qila scroll instagram and terrrrjumpa gambar ni haa oiii.
Hihihihi comel je akak @yuyu_closet mengidam ekeke.
Aku pun apa lagi. MESTI LAH NAK MENGIDAM JUGAK OI.
TERUS AJAK UMI.
UMI UMI UMI
NAK NAK NAK
PASAR MALAM
NOW NOW NOW
HAHHAHA








Ok tolong lah gi follow instagram @ziemalicious
omg sumpah sedap nak pengsan aish.
Rasa nak nangis je ayye TT_TT
hihihi.


Disini i nk update di mana anda bole dapatkan Kek Keju Meleleh dan Cheezy Marie Layer dari @ziemalicious k.. ; Isnin. - Pasar Malam Sri Gombak
Selasa. - Pasar Malam Greenwood
Rabu. - Pasar Malam Taman Samudera Batu Cave & Uptown Danau Kota. Setapak
Khamis - Pasar Malam Taman Selasih & Uptown Danau Kota Setapak
Jumaat - Pasar Malam Taman Melati & Uptown Danau Kota Setapak
Sabtu. - Pasar AU2 Keramat & Uptown Danau Kota Setapak
Ahad. - Taman layang2 Metropolitan & Uptown Danau Kota Setapak

HAH HAH HAH. NASIBAIK dalam 3 tempat qila tahu ahahahahahah.
Jangan risau ada tester. 
Sila test dulu. Dia bagi sudu besor ok.
Pastu sila lah beli Kek Coklat Cheese Meleleh ni mashaallah subhanallah sedap sangat hikhik.

RM20 je hiks. Mahal sikit je tapi serious it worth it :D
Believe me!!!! Hihihi.

Nanti birthday qila, qila nak request ni dekat umi and abah hohohohoho.
dalam 2 kilo hee~
Tapi sedap TT_TT
Harga RM90 include wording, candle and delivery.
Alaaaaa someone please belanja aish dap nya gulp hiks.

Ni lah dekat Pasar Malam Greenwood hiks malam selasa :D
Ni pulak dekat bawah LRT TMN MELATI.
Hahahhahaa tempat aku selalu naik lrt hiks.
(5pm-8pm)
Ziemalicious di Lrt Wangsa maju area bawah jejantas menuju ke alpha angle setiap hr 
isnin -jumaat 5pm-8pm. 


Sedap sangat TT_TT
Setiap hari rasa nak makan hiiihihihi.
Cheese dia tu paling sodap.
Tak manis leting, tak tawar, tak masin, tak masam.
Perfectly blend ah ish.
NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
hmmm umi abah, hantar ah dekat sini please?
hahahahahahah. TT_TT

credit gambar : http://web.stagram.com/n/ziemalicious

25 comments:

  1. kt pasar mlm tempat sy x ada nie acano ? hehe

    ReplyDelete
  2. memang febret akak nih, soooo sedap! tapi kan yg 2kg tu nampak penuh cheese T_T

    ReplyDelete
  3. meleleh air liur aunty...Qila ni saja je tau....hihiii

    ReplyDelete
  4. Sedapppppppppppp ni qila ;D

    ReplyDelete
  5. Qilaaa! Baca entri nie waktu malam dan tengah lapar, memang meleleh air liur membayangkan kesedapan kek coklat cheese leleh tue. :D Nikmatnya kalau dapat makan kek waktu cmnie!

    ReplyDelete
  6. Wahhhhhh!!! Boleh gila pulak rasa saya tengok kek tu semua. Nak jugak nak juga nak jugak!! XD

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar sedapnyaaaa. birthday kita nak dekat dah ehhh tetiba lakk hehehehehe

    ReplyDelete
  8. ala.. sedapnya... huhu hr tu dtg kl xsempt nk beli. huhu

    ReplyDelete
  9. ituuu dia.. cheese kek ni dalam rupa bentuk apa pun sedap..
    lagi banyak lagi sedap..

    ReplyDelete
  10. qilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sedapnye!!!!

    ReplyDelete
  11. Mujur ana tak suke cheese. Lau tak agaknye mmg nak jugak kek tu. Haha. Tak carik jauh, bakery kakak kite pun ade. Tiap2 mggu leh datang. XD

    ReplyDelete
  12. ya Allah sedap bukan main lagiiii... terliuq nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  13. Woahhh !! Ni bukan qila je nak , akak nak juga !! Beli dua. Cepattttt. ^^

    ReplyDelete
  14. wuarrrgghhh!mcm sedappp jeee.....nak jugakkkkk pleaseeee.. >_<

    ReplyDelete
  15. Wah.. Tgk saja pun dah terliur gilerr..

    ReplyDelete
  16. pergh pergh. terliur nie :D

    ReplyDelete
  17. nampak sedap..tinggal bekas je qila eh..hehe

    ReplyDelete
  18. tak pernah lagi nampak kek ni kat ipoh. :((

    ReplyDelete
  19. apaaa ni apaaa ni... menggoda sangat TT___TT

    ReplyDelete
  20. Knpa perlu kak Nad baca post ni tetengah malam? Hmm hmmp

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!