Saturday, June 28, 2014

I AM BACK!!! MISS ME? NO? OK.


Hehu hehu.
Hi assalamualaikum hiks. I am super duper happy dekat uia ALHAMDULILLAH.
MASHAALLAH SISTER. 
Hewhew. Sooooo.
Qila tak tahu nak start cerita dari mana hehe.
dah 3 weeks kot qila duk sana. Now at home sweetie home hihuhihu rindu blog!
Rindu semua sister blogger. Hahah.
Best gila woooooi uia. Tak stress lagi ceni lah rasa nya.
Lepas ni confirm stress sebab 'asssignments' mesti makin membukit alahai. :((

So can i upload some cute pictures of me n ma friends? hiks.

Ni jelah classmates yang paling ish. Best lah diorang ni ha. Hehe. 
Yang lain sombong malu selpie kot. Hewhew.

Thank u tau ajak kitorang gi bintang bucks Zarith, Ell and Syarifah Liyana!

Ni macam fantastic four hehe.
Kiri sekali tu Amin (Nazmin Emani), sangat cantik TT_TT kurus je alahai.
Yang jubah hitam tu Zian! Zian Farah Yasmin. Sedap sedap kan nama diorang hihi
 And kanan sekali tu Awatif!!!!!

Pergh semua pepandai woi. Alhamdulillah. Surrounding dengan budak budak pandai. hihi.

((Setiap hari rabu kena wajib pakai tudung putih btw so dont ask me why))

Best lah keluar dengan budak budak ni ha.


Lepas ni qila nak buat review 
BookXcess :: Read More For Less 
ya allah ya ampun book heavens oi ☺!
ok
p/s: MALAM NI LEPAS SIAPKAN ESSAY INSHAALLAH NAK BLOGWALKING OMG OMG OMG!!!!!!1 HIHIHIKS. RINDU KAK SALLY KAK NIESA KAK SEMUA KAK LAH HEHEHEHEHEEHEHEHEH. KAK SALLY U MADE ME CRY TQ LOVE U HIKS.

28 comments:

  1. bestkan uia..hihihihihihihi....Rindu nk pegi CFS...:'DDDD

    ReplyDelete
  2. Hai qilah. Miss la sikit2. Ngeh3. Cemane study? Hokey? Huhu. Lama tak nampak qilah bebel2 kat komen. Hik3. Btw Salam Ramadhan. ^_^

    ReplyDelete
  3. Bila dah kerja.. mesti trringat.. bestnya beljr dulu.
    So enjoy zmn study.
    X mau stress2.

    ReplyDelete
  4. lama tak baca celoteh qilah. bagusla u rasa happy di sana :D all the best k

    ReplyDelete
  5. wahh cepat je kak qileh dpt kawan :D

    ReplyDelete
  6. Nampak sangat ke'happy'an qila tuu haa. Hihi :D

    ReplyDelete
  7. heeeeee seronok nampakkkk selamat berpuasa oke hehe :')

    ReplyDelete
  8. wah! mcm best je life as a uia student ni...hihi pape pon, good luck sis! ^^

    ReplyDelete
  9. Tak miss sebab kat hujung tu takde nama kak Nad lol. Glad youre dping fine there Qila alah dekat je pun dgn rumah. Goodluck fr the upcoming assignments. Takyah nak menghilang lama sgt 💕💕

    ReplyDelete
  10. Selamat kembali.. miss ya ^_^

    ReplyDelete
  11. lepas gian berblog nampakk :)

    ReplyDelete
  12. Happy to see you enjoy your life at UIA :)

    Teringin sangat nak pergi BookXcess tu! Murah gila kan kedai tuuuuu.

    ReplyDelete
  13. lama tak tengokkk. .hehehe. .mcm best je kngkawan qila tu. . :)

    ReplyDelete
  14. hai qilah dah lama x bersiaran ya,,
    slamat bpuasa dan menjadi khdupan sbgai student :P

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, it's good you like being there, sooooo insyaAllah study pun akan good jugak k hiks
    akak doakan the best for u k :))

    selamat berpuasa keyyyy :))

    ReplyDelete
  16. patutlah makin semangat, syok sangat dekat uia..hahaha..Welcome back qileh!

    ReplyDelete
  17. Wahh! Seronok tau tengok kak qila happy! Buat orang jealous ja dia dok kat uia... Kikiki.. Btw, moga segalanya happy2 selalu buat kak qila ya.. :D

    ReplyDelete
  18. rindu la jugakk.. welcome back ! semuanya ohsem la muka2 ceria je.

    ReplyDelete
  19. LOL.apsal lak sampai akak sedih? sampai hati wowowwww~

    ReplyDelete
  20. selamat datang semula ke dunia blogger yang penuh kekusutan ni... hahahaha

    ReplyDelete
  21. Salam Ramadhan Qila.. slmt menjalani ibadah puasa.. :)

    ReplyDelete
  22. waa..nasib baik best..hehee
    gudluck qilah! ^ ^

    ReplyDelete
  23. bole jd model buku ni. hehe

    ReplyDelete
  24. Happy go lucky jer korang kan hehe semua comel... suka tengok gambar2 tuu semua ^_^ take good care sayang =) kirim salam ramadhan buat qilah and the geng =)

    ReplyDelete
  25. tengok pic qila pun dah th memang seronok kat UAI tu.. enjoy ur life ms study nie.. nnt dah kje rindu tau dengan kwn2 masa belajar dulu..

    ReplyDelete
  26. selamat berpuasa qilaaaaaa

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!