Monday, June 9, 2014

Day 3 at uia




Hahaaaa☹☺nampak tak apa yg nak disampaikan tu haaaa hikhik.
Bukan homesick okay. Just rindu nak jadi malas dekat rumah.

Sekarang kena cuci baju sendiri oh nooo I can't :(

Hihihi nasibaik roommate ajar hahaha.
Umi pun hado jugak volunteer nak cuci dkt rumah tak? Hikhik. I would love to umi. Tapi takpe lah hihi.

Ok taaruf week hihi. Baru habis jawab exam EPT (English Placement Test) lepas ni exam fundamental and APT which stands for Arab Placement Test Aiyaiyay. Confirm fail haih.

Hihihihi english test tu mcm senang pun ada. Mcm susah pun ada.
Taktahu nak cakap cmane sbb hentam sajo wakaka.

25 comments:

  1. kepci tak dapat2 gak lagi ni?

    ReplyDelete
  2. selamat eneruskan hari - hari qilaa di uia :)

    ReplyDelete
  3. Best of luck qila sayang !

    ReplyDelete
  4. wahhhh dh sambung belaja,, semoga berjaya qila.. love u :) from gombak with love hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii with love Dr gombak ye kak una. Siot sungguh demo hahahah

      Delete
  5. Btw Qilah, goodluck! ^_~ penyakit rndu family tu mmg sntiase akan dtg. Tak dpt dipisahkan lagi. Hehe

    ReplyDelete
  6. gud luck aqilah..nnti dah lma nnti ok la tu..lgi xnk balik pulak..

    ReplyDelete
  7. kenapa qila selalu buat muka cute? xD

    ReplyDelete
  8. Buat yg terbaik yer Qila.. jg diri elok2..

    ReplyDelete
  9. perghhhh....siap count setiap hari...kalau 3 tahun...berapa ribu hari agaknya?? :P

    ReplyDelete
  10. Comelnya baby qila ni. Qila.... jangan la cakap macam tu. Belum jawab lagi dah kata fail. Haih nasib miza bukan roomate qila tau ke satu u ke. Kalau tak confirm miza bebel dekat qila sekarang ni. Hahaha. Qila... yakin sayang. Yakin awak boleh. InsyaAllah miza doakan. Esok qila exam arab kan ? Semoga berjaya sayang <333

    ReplyDelete
  11. Qilah nampak tinggi sangat!

    ReplyDelete
  12. Selamat mencuci baju qila, dan selamat membuat jadual mencuci baju..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. slmt maju jaya qilah.sedikit masa lagi gerenti qilah akan serasi dgn suasana kt UIA tu.

    ReplyDelete
  14. amboi..basuh bju nk kne ajr? gne mesin syiling 50sen tu ke? huhu

    ReplyDelete
  15. Qila serius ah basuh baju nak kena ada org ajar? T.T Apa niii hahaha goodluck Qila fr all those test! <333

    ReplyDelete
  16. Take care sayang...miss uuu..ehh.. <3 <3

    ReplyDelete
  17. All the best & selamat study ye Qila.. :) :)

    ReplyDelete
  18. KC....hihihihihih best of luck cik Qilaaa...:DD

    ReplyDelete
  19. Good LUck qileh!.. :) Selamat menempuh kehidupan baru..hahaah

    ReplyDelete
  20. alaaa.. manjanya diaaaa... heheh

    ReplyDelete
  21. lepas ni xde lah dondang syg lg hehee..kena gagah pkasa plak hehee..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!