Tuesday, June 3, 2014

Akad Nikah Poksu Aliff & Su Sfera

Hahahaha nama kak Sfera memang lawak hikhik. Tapi comel.
Mcm bentuk sphere hehe.
Orang nya pun kecik comel.
Banding dengan aku omg.

Aku ni mcm UltraGirl besor gila woi.
Dia tu kecik alahai kurusnya ko kak safura oi.
Hehe.

Oh ya, lupa pulak nak cerita pasal my one n only Poksu Alif (my penjamin too tho) yg sangat super sporting lawak kecik molek alahai hahahaha.



Adik beradik umi sememangnya kecil kecil belaka hahaahahah.

Poksu aliff sangat kedekut plus baik T_T
Aku ingat lagi bila aku SPM dia tolong buat 3 karangan bila cuti sekolah mak aih.
Pastu sokongan padu dia hahahahaha.
Dak dak SPM gitew.

Ok cut the crap butch.
So here i am. Ready untuk akad nikah. Eh eh bukan qila. Hihi. How i wish i am in that place wakaka.
Tak sabar nya nak kahwin!!!
Hihihi. So yeah. Ni malam akad nikah hehe.

Eh gambar aku pulak lelebih hiks.


Ok dah tu je. Sorry lah entry tak bermanfaat haha. Sekadar memori je hewhew.
Can't wait for today! Dekat rumah Kak Safura hihihi 3 June!
And then 5 June dekat rumoh kito hohoho.
Kampong kangkong hiihihihi. 

6 June balik Gombak dah wuwuwwuw u_u
7 June pergi UIA dah waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TT_TT
sumpah nangis.

23 comments:

  1. assalam qila , ..sukanya tgk orang akad nikah..teringat pcl masa muda2 dulu..haha.. ; eh qila study kat UIA eh.. good !

    ReplyDelete
  2. dapat UIA eh? tahniahhh .. selamat meneruskan pengajian di alam baru. hihi :)
    tahniahh untuk poksu qilaa :D

    ReplyDelete
  3. qilaa dapat UIA ehh? tahniah..selamat meneruskan pengajian di alam baru. hihi :P
    tahniahh untuk poksu qila :)

    ReplyDelete
  4. All the best dekat CFS nanti :)

    Yang silangkan tangan dengan pak usu Qila tu, ummi Qila ke?

    ReplyDelete
  5. Waaaaaa. Bestnya kawen ! Ehhhh. :P

    ReplyDelete
  6. hehe.. spe yg nikah nie.. belajar rajin2 yer qila.. dah jadi budak U sekarang nie...

    ReplyDelete
  7. tahniah utk poksu! amboi kak qileh, tak sabar jugak nk kawen. haha

    ReplyDelete
  8. Tahniah kat poksu qilah. Amboi kemain tempek gambar dia sekali. Hik3

    ReplyDelete
  9. Wahhh.Selamat pengantin baru buat poksu kak Qilehh eheh :)

    ReplyDelete
  10. hihi kecik je paksu qilaaaaaa
    yeayyy qila dah nak masuk UIA yeay yeayy <333

    ReplyDelete
  11. Hahhahahha kalau Qila dah tak sabar camtu, kak Nad ni? Hahhahah lagi ler tak sabar dah hahaha

    ReplyDelete
  12. Selamat pengantin baru untuk Poksu Aliff yer...

    ReplyDelete
  13. tahniah pengantin & qila.. hahaha. dok UIA nanti dpt kawan2 baru

    ReplyDelete
  14. tahniahhhhhhhhhhhhhhh hehehehheehh.. wowowow nak kawen dah qila nie hahahaha moga cepat2 kawen sayangss haha amin =P

    ReplyDelete
  15. qila, makcik qila yg baju hijau tu muka dia mcm familiar je..mcm pernah nampak..ehehe... Selamat pengantin baru paksu qila..semoga bahagia till jannah...7 june nanti jgn homesick pulak ye bukan jauhh ponnn oiii...take care! <3

    ReplyDelete
  16. salam. awww..pasangan secocok :))

    p.s menabung michelin :))

    ReplyDelete
  17. Hahaa.. x sabar nak kawen eh.. Tahniah buat Poksu ye.. :) :)

    ReplyDelete
  18. uiks! comelnyaaa dia. haaa tak sabar nak kahwen lee tu, kikiki

    ReplyDelete
  19. turn qila nanti macam laa pulak yer..hehehe..but, dont worry,..u have a long way ahead..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. Laaaa...lepas ni blog sunyillah sebab ketiadaan qileh.. Btw, tahniah poksu hang no!!

    ReplyDelete
  21. tahniahhhh utk poksuuu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!