Wednesday, May 28, 2014

Wordless Wednesday -


Hihihihi. Comel kan. Haish. Siapa lah otak kretip sangat cemni haaa TT_TT

25 comments:

  1. mcm buruk..tapi bila dah byk2 cntik la pulak..haha!

    ReplyDelete
  2. retro dan legend telefon2 ni semua...

    ReplyDelete
  3. ala nak satu
    semua comel comel

    ReplyDelete
  4. Dulu ucu kita ada simpan cover handphone nokia butterfly yang kecik tu yang macam gambar tu lah. Macam-macam corak ada. Tapi tulah, cover ada handphonenya takda dah. Haha

    ReplyDelete
  5. hahha..habis dicatnya XD
    boleh jual nih,berapa satu,heee

    ReplyDelete
  6. kreatif kreatif XDD tapi tak sialp tuh phone lama kan? :D

    anyway macam nampak flip phone kat bwah tuh~
    awwww...
    nak beli flip phone.. TT^TT kenapalah susah sgt nak dapat flip phone yg comel2 TT^TT

    ReplyDelete
  7. Wahh cantiknya. Hahaha ni mesti kes sebab dah jarang orang guna fon legend ni :D CANTIK ! Pandainya dia orang kan qila.

    ReplyDelete
  8. owh memng ktretif n colourful..

    klkx3

    ReplyDelete
  9. Macam lolipop je rupe dia. Nyum3. Hehe. Henpon 3 sekupang. Henpon paling peymes di zaman dulu kala. Hahaa

    ReplyDelete
  10. wahhh sooo kalerpul..
    nampak hp batu gosok kat situ.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. Teringat pulak masa zaman guna Nokia 3310 dulu. Selalu tukar casing, macam-macam jenis corak ada. :D

    ReplyDelete
  12. ni semua fon dolu-dolu baling-tak-rosak-punya spesis. lawanyaa !

    ReplyDelete
  13. Hahaha. Nak seketul macam tu. Buat hiasan blik pun jadi lah. Hai qilaa!!

    ReplyDelete
  14. Pahal comel sgt doe? Hahaha nak pakai phone cemini laa :'p

    ReplyDelete
  15. Amboi kalerful nya laaa hai ! Dah lama tak jumpa phone macam ni sejak zaman dah berubah dunia dah maju. Teringat masa dulu2. Rasa macam cool sangat je kalau pegang phone gini

    ReplyDelete
  16. kak Fiza merase pakai casing henset cm nie dulu2.. hehe...

    ReplyDelete
  17. temgok telepon nie teringat kenangan masa lalu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!