Wednesday, May 14, 2014

Wordless Wednesday - Fav Drink


Hehe. This is mine!!!
Muahahah.
Qila memang suka order Teh Beng hiihihi lagi lagi kalau gi kedai Thai ke, kedai kelate ke.
Sebab teh yg diorang guna (so far lah) memang sedap hee.
Tapi kalau yg ghasa tahape hape tu memang sabor jelah hiks.

34 comments:

  1. Ehhhh ! Faveret akak juga. Meh sep sikit cepattttt ! ^^

    p.s : laju laju tekan iklan downy yang tengah joget joget tu.

    ReplyDelete
  2. kak zati kalau pergi mana2 .. limau ais lah paling feveret.. heee

    ReplyDelete
  3. akak tak minum susu, lactose intolerant...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh....yeke..alaaa tak bestnya hihib

      Delete
  4. caramel macchiato satu! hahahaha :P

    ReplyDelete
  5. Teh beng ?? Zara ingtkn teh tarik ais tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh teh tarik ais lah tu hikhik

      Delete
  6. my fav too!!! wojib order air ni kalo g make kedai..hehe XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh samo lah kito hahaha sedak gilo

      Delete
  7. Akak suka minum air ni lagi-lagi kalau mak akak yang buatkan. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaa hahaha umi qila fail buat yg ni heeeeeeeeee

      Delete
  8. sedap teh ais. tambah pulak time panas.
    Tapi ais selalu pon tak elok kan? macam saya kalau minum teh ais selalu sakit perut. kadang-kadang ja minum

    blogwalking dari blog mialiana

    ReplyDelete
  9. Teh beng klate meme sedappp! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn hihihih sbb tak silap diorang guna teh serbuk pergh nyuummmeh

      Delete
  10. memang sedap kalau kene waktu panas terik..

    ReplyDelete
  11. saya suka milo tak suka teh ;p

    ReplyDelete
  12. errhhhhh my favourite jugak! hihi

    ReplyDelete
  13. sama la qila.. tapi, kalau makan nasi, akan xminum air.. takut muntah..

    ReplyDelete
  14. tea beng beng bommmmmmm...kikiki

    ReplyDelete
  15. suka jugak,tapi tak leh minum banyak..peninggggg...hihi....tengok gambo tu terliur pulak tekak ni haaa....:')

    ReplyDelete
  16. sana panggil teh beng ea?sini kalau ais panggil peng..sana ada gak sama kan?heee

    ReplyDelete
  17. Wahh... syok pulak tengok ptg2 nie.. :D

    ReplyDelete
  18. teh beng? tak pernah dengar pun ?
    hazy paling suka teh ais Mamak. hehe. tah ais kat kedai mamak. sedap gila !

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!