Thursday, May 8, 2014

Whohaaaa #4

An epic rebirth to Toho’s iconic Godzilla, this spectacular adventure pits the world’s most famous monster against malevolent creatures who, bolstered by humanity’s scientific arrogance, threaten our very existence.In Summer 2014, the world’s most revered monster is reborn as Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures unleash the epic action adventure GODZILLA.  From visionary new director Gareth Edwards (“Monsters”) comes a powerful story of human courage and reconciliation in the face of titanic forces of nature, when the awe-inspiring Godzilla rises to restore balance as humanity stands defenseless.Godzilla first appear in 1954, and after 60 years shall return in cinema this May 15, 2014. Starring Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, and Juliette Binoche, with David Strathairn and Bryan Cranston.


Hehehehhee.
Ingat lagi tak acc Whohaa?
Hahahahaha tadi qila check dekat Earn Points tu haa.
Soalan simple je hihi.
Dapat 35 free points weee~
Jom daftar Whohaaaaaaa
 Untuk cerita Godzilla :D
Ni ah jawapan bawah tu huhu.
courage will never be

Pastu ada 4 quiz baru heee~
Palmer's pe benda tah hahah.
http://www.whohaa.com/register?referral=30879
Jawapan super simple.
Hehe selamat ber whohaa!
Qila rasa mcm nak je redeem
05 
Ada 30 unit lagi available.
haih. Memang takkan lah kot hahahahah.
Dah ah points required ; 68500.
Ohmy.
Kalau samsung galaxy camera pulak 190 000
amboi.
Banyak nya point nak kena kumpul hahah.

Takpe lah.
Dapat ni pun jadik ah hahah.

05 
Ok bye-bye x


P/s: Cerita Godzilla ni mcm typical je alahai hahahaha.

3 comments:

  1. a'ah.. mesti lebih kurang je ngan citer2 sebelum ni.. tp mesti animasi dia lebih menarik.. mcm best je... mcm nk tgk je.. huhu

    ReplyDelete
  2. Hahahaha akak dah lama gila tak cek. Tah ape jadi pun tak tau dah dengan Whohaaaa ni. :P

    ReplyDelete
  3. woooo....chaya lah qila..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!