Sunday, May 4, 2014

Terima kasih RAPIDKL hahaa

http://www.myrapid.com.my/
Hari Rabu lepas qila ada gi PWTC sensorang hahahaha. #foreveralone #sepiselamanya
Alhamdulillah sampai jugak qila di PWTC pesta buku wuuuu.
Thanks to semua yang qila whasap wechat bagai tanya cmane nak gi sana hehehheeh.

Last sekali qila tawakal google je lah kan pe agi haha.
Tq tq hugs!

Memang maju ah sekarang. Asalkan ada?
INTERNET. Haih. Hihi.

Pergi je website myrapid.



Pastu dekat top left tu ada Journey Planner tu kan
Isi je kita dari LRT mana to mana hahahah.

Qila isi LRT TMN MELATI TO PWTC
Pergh pergh keluar 2 option hihi.

Eh eh mesti lah pilih yang takyah jalan kaki muahahaha.
Pastu keluar lah.

LRT TAMAN MELATI is KELANA LINE.
So guna je kelana jaya line tu gi masjid jamek.
Lepas tu turun. tanya je semorang cmane nak gi pwtc hikhik.

Qila tanya makcik dekat kedai runcit yang dekat situ. Dia kata kena seberang jalan :O
Hah. Seriously...............
So qila cross je lah jalan hahahaha.
Pastu beli lagi sekali
Token : Single Journey Only
Haaa. Terus turun dekat belakang PWTC. Jalan sikit.
Hehehehehe qila jalan dengan bebudak sekolah sebab tahu diorang nak gi sana hihihi.
Terkumat kamit haaa nak hafal jalan ekeke.

Ha. Udah sampai. Haih.Kena jugak lah jalan kan.
Kalau tak cmane nak sampai hahahaha.

Pukul 3 qila sampai 6 merayau lalala~
Qila nak beli lagi english books tapi mcm tamak je.
Takpe lah. Takjadi.

Heheheheehehhehehe balik dah laju je sebab dah hafal jalan hohohoho.

24 comments:

  1. Tapi tak jadi? Means Qila tak beli apape ke camne? Peh pehhh dah ah sanggup pergi sensorang. Kalau kak Nad, emm tak sanggup hahaha

    ReplyDelete
  2. ohh.ade ea perkhidmatan mcm ni . baru tau..hehe..

    btw, best x g pwtc?jeles..wuuu..nk pergi jugak..hee..=)

    ReplyDelete
  3. Zaman sudah berubah... Maklumat di hujung jari jer :))

    ReplyDelete
  4. Hohoho...nk lg senang qila naik lrt kt sentul...jenis tren yg sama yg qila tukar tuh...STAR LRT....pastu directly turun kt pwtc...2 stesen je..rm 1 je....hihihi...

    ReplyDelete
  5. Hohoho...nk lg senang qila naik lrt kt sentul...jenis tren yg sama yg qila tukar tuh...STAR LRT....pastu directly turun kt pwtc...2 stesen je..rm 1 je....hihihi...

    ReplyDelete
  6. berani qila jalan sorang2, nasib tak sesat kan? tu la guna nya pepatah, malu bertanya sesat jalan.. hehehe..
    akak pn kalau jalan g kl, mesti nak tanya orang.. maklum la, pelancong kan.. hahaha

    ReplyDelete
  7. sore jah???!!
    beraninyo qilahh..kak nini gak,jange harap la..haha

    ReplyDelete
  8. lepas ni boleh heret cha pulak.. hehe..cha msih x master lagi ;(

    ReplyDelete
  9. tak pe belajar jalan seorang ^_^ alhamdulilah dapat pergi jgk..acik belum berkesempatan

    ReplyDelete
  10. woah..qila pi sorg sorg??
    hmm..intan jgn harap boleh lepas pi sorg sorg..haha..

    ReplyDelete
  11. rajin nya g pesta buku sorg2 .. ok gak berdikari ni qila. kalo emergency kena g mana2 senang la

    ReplyDelete
  12. beraninya qilaa... nsib baik selamat pegi dan balik. klau kak nina jenuh tngu dpan board xtau nk pilih. hihi

    ReplyDelete
  13. sy kekadang suka jalan sensorang sebab rasa diri ini dewasa la konon. .kakaka. . :3 baca ayat kursi klu jln sorang2. .inshaallah, ALLAH jaga. . :)

    ReplyDelete
  14. berjaya jugak g sensorang ye.. klau sy mmg takkan boleh lah. hehe

    ReplyDelete
  15. best aaaa. blom ada masa lagi nak pergi. lagipun tak brani nak peg sorang2 -.-

    ReplyDelete
  16. lahhhh...ingatkan qila beli buku td .mihmihmih

    ReplyDelete
  17. Akak selalu naik KTM. Lepas tu, jalan kaki jauh sikit.

    ReplyDelete
  18. bagus la qila nie..boleh berdikari sorang2.akk nie actually boleh je pergi sorang just mslh akk nie tak ingat jalan and tak berapa reti nek bas or tren bagai haha takut sesat

    ReplyDelete
  19. Bagusss bagusss , semangat juang macam nilah yang kita cari. Kekeke. Akak pun macam ni wooo masa mula mula naik ERL. :P

    ReplyDelete
  20. jalan kaki jela dekat...ngeee!~ :P

    ReplyDelete
  21. rapidkl mmg memudahkan.. saya pun puas hati.. :)

    ReplyDelete
  22. pssttt...nasib baik kan rajin...nak ucap terima kasihhhh la kat qila..saja2 ucap boleh kan..hikhik...love u qila!!

    ReplyDelete
  23. bestnya, mesti banyak buku kan.. berdikari tu bagus.. good

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!