Saturday, May 17, 2014

Sorry Nuffnang T_T

First of all....
Hehehehe thanks to kak Ayue
hm.
Misschu kak Ayue hihihi.
Saja je dia masukkan nama itew hikhik.
So yeah.
Nuffnang ada buat Lawatan ke Kilang Mamee! dekat Melaka! Woot woot.
Hahahahah.


Sorry lah. I would love to go to Malacca trip with you guys tapi hahah.
Ada 2 wedding okay hari tu.

Wedding Kak Sally
&
Wedding anak cikgu memandu hihihihi.

So takpewwwlah.
Hahaha. Kalau tanya abah mesti dia terkejut beghuk ah.
Amboi anak dia ni melampau.
Sampai ke Melaka ha ko.

hahahaha. So bye bye kak Ayue.
Thank you masukkan nama qila :P
Hahahahaha. Saje je eh goda orang.
Hehe love you lah nuffnang. Hikhik.

SIAPA NAK PERGI LAWATAN NI SILA GI KE BLOG KAK AYUE.
Dia best preng poreber nuffnang tu. Hikhik. Cepat. Tempat terhad untuk 56 blogger sahaja.
Thanks to kak Ayue hihihii.

Abah okay je hik. Dia dah keluar hospital. Sukahati dia je -___-
Hmm.
Busy betul nak gi cari barang lah, medical checkup lahai.
Bye-bye x

36 comments:

  1. Takpelah.. nanti2 ada lagi.. klu pergi wedding dapat makan best2 jugak.. :D

    ReplyDelete
  2. kalau nak g takpela...tak payah la fikir...peluang datang sekali je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ececeh kak Sally haha.
      Mesti lah ke wedding!
      Jauh lah kak Sally malas nak serabut kan otak abah hahahah

      Delete
  3. kak ika pun ada kena invited jugak. tpi seronok kalau dpt pegi dgn semua bloggers :3

    ReplyDelete
  4. Alaaaa qila tak g eh , akak g !!!

    ReplyDelete
  5. samalah nasib kita kak qilaaa oi TT___TT

    ReplyDelete
  6. Sama la kita dik tapi akak x bole join sbb akak keje, ermmm.. sayang je xdpt join :(

    ReplyDelete
  7. Tiey pum dapat jugak invitation dari Nuffnang, tp xpgi kot sebab time tu baru je masuk belajar after special break. T.T

    ReplyDelete
  8. Qilaaa knpa tak pergiii ingatkan pergi nasib bukak blog. Kak Nad pun taktau lagi la nak pergi ke takkk

    ReplyDelete
  9. untung lerr....hihihhihi...wow kak sally dh nak kawin???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilllah untung sikit hikhik.
      Eh tak lah hihi. Kakak kak Sally heheheheheh

      Delete
  10. Wah cam best jer dapat pergi kilang Mamee... Teringin nak pergi, hehe :))

    ReplyDelete
  11. ala x pe ada rezeki lain nanti ^_^

    ReplyDelete
  12. kak ayue masukkan nama awak ? -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe gi lah mintak kak
      kak Ayue masuk kan hihi

      Delete
  13. kite pun dapat tapi ofcourse tak dapat nak pergi . tsk tsk T_T

    ReplyDelete
  14. Kak Sally nak kahwin ke?

    ReplyDelete
  15. Kak Fiza pun dpt invitation nie kt emel.. tak pergi la.. tgh2 bulan nie.. huhu

    ReplyDelete
  16. eh.. silap.. 31hb May rupenye... ingatkan 20 May.. akak pun tak pegi kot.. kalau KL okey jugak..

    ReplyDelete
  17. aduh samalah, nuffnang pun hantar email tapi kena kerja la hari tu

    ReplyDelete
  18. tak boleh la jumpa aqilah huhuhuhuu...

    ReplyDelete
  19. Kak Nini pun dapat emel nuffnang tu,tapi mak aii,MELAKA??! Jauhnya,kalau besut ni takpe jugak,hehe.
    Ha ah kan Qilah,busy sekarang ni. Duk prepare nak masuk u,baru tadi,pergi buat medical check up. Best of luck QIlah!

    ReplyDelete
  20. nasib baik lah jauh..kalau tak boleh jugak cik join sekaki dua kaki.. hihi

    ReplyDelete
  21. nak pergi... tapi....
    haha. tak boleh kot. nak prepare masuk U nnti..

    ReplyDelete
  22. dapat jugak..dan kena tolak jugak..sadiss..
    husna da 2 kenduri jugak waktu tuh..

    ReplyDelete
  23. amboi blogger retis sekarang. wedding siap ada dua. nak cantas kedudukan kak AJ ke qila? :P

    ReplyDelete
  24. i've got this offer by kak ayue jugakk. sedehkann xdapat pegi. ermm..

    ReplyDelete
  25. eh, eh, eh... betol ke sally dah nak kahwin ni..? wow..

    ReplyDelete
  26. tula dear,31 ni pun kazen akak kawen...takdapat nk join lawatan ni;')

    ReplyDelete
  27. kak niesa dapat tpppp terus melupakan hasrat utk pergi unless!nuffnang sudi sponser tiket flight..hahaha

    ReplyDelete
  28. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  29. Arol pun dapat jugak invitation nie. Macam nak join sebab kilang Mamee tue dekat jek dengan rumah Arol. Kebetulan time tue memang tengah cuti study week, tapi cousin bertunang pulak. Tak dapat join.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!