Saturday, May 31, 2014

Sekewrt mariii

Hi morning! Ni patut cerita minggu lepas but so what.
Hehehehehhee alhamdulillah syukurrrr hihi.
Qila cari wideshawl murah. hahahahah.
Mcm biasa ah kan nak yg murah je ekeke.
Pastu dekat UIA kena plain TT_TT
So memang cari cari cari hihi.

Menyesal shopping wideshawl yg corak corak hahaha
Yelah, ingat dapat masuk uitm boleh je kan pakai pape har har har.

So scroll scroll lah ig kak @NiesaWong heeeee. Rindu kak Niesa WeOwnCloset.
Eh. Hahaha. Tak sama okeng. Hikhik.

So yeah. Qila mcm biasa ah whasap terus kak Niesa Wong tu hikhik.
Pastu qila tanya lah beli berapa dapat kurang, beli ni lah tu lah hahahahahahah.

Pastu last last kitorang ber sistem barter hewhew.
Dia ambik skirt qila satu. Qila ambik 3 wide shawl dia yayy. Hehehhee. Sebenarnya colour yg qila nak takde hahahaha. Tapi qila main grab je colour yang gelap sebab wideshawl ni sometimes could be like annoying af haha.

Pastu qila bebel lah dekat dia,
Poslaju dekat tempat qila ni bla bla bla bla.
RUPA RUPANYA
KAK NIESA TU PUN KERJA COURIER OMG!!!
Wakaka. Nasibaik qila tak kutuk sangat poslaju hahahahahah.
Kus semangat. Phewww. hehe.

Pastu kan alhamdulillah. Keesokan harinya~
Qila dah dapat parcel tu yayyy!! Menari sikit ekeke.

Dia sangat sporting ok hahahaha tak habis habis hantar gambar beghuk aish. Sabor jelah hahaha.

And paling terkejut beruk is when qila raba raba parcel tu and dapat............

THISSSS^^^^
Boleh bayangkan tak perasaaan qila mcm mana????
Hihihi alhamdulillah ya allah hihihi.
Thank god!!! Hihi.
Punya lah ringan mulut qila bebel cmane nak balut kalau parcel tu kita balut sendiri and timbang kan.
Sebab plastik poslaju yg RM6 tu sangat SMALL.
Tak muat okeng.
Pastu yang RM9 tu besor gila mak aihhh hahahha.

Alhamdulilllah kak Niesa tu sempat lagi selit Flyers for me hehehe.
Dekat situ takde tulis had berat hoho. Alhamdulillah senang lah nak post skirt lepas ni hihi.

Penat dalam hati and otak tu Allah je tahu :( 

Ada 2 size, Medium and Large Flyers. Hehe. Best gila!!!
Cuma nan hado bubble wrap lah hihi.
Tapi umi hadoooo hihihi.
So yeah. Nak post kemana mana pun boleh weehee~
Postage pun sebenarnya lagi murah sebab ikut berat huhu.

oh ya!!
WIDE SHAWL LOVERS?
TOLONG LAH CLICK SINI
HAHAHAHA. WIDE SHAWL TENGAH TU SALE K BYE

oh ya jakgi nak gi wedding kak Sally Samsaiman.
Hikhik.
Busy sungguh harini.
1st gi poslaju.
2nd rumah kawan umi nak sambut cucu tah lah haha
3rd gi carrefour jap nak beli kasut baru yay and shopping pape yg patut untuk uia :(
4th YUHUU KAK SALLY *LELAMBAI* WAKAKA

inshaallah kalau ada jodoh dengan kak Aisya Chipmunk, mesti jumpoooo hehehe.
untung lah siapa yang gi Mamee stuffs tu. *jelingan maut*

Oh ya, ni scheduled entry. Takkan lah qila rajin sangat nak bangun pepagi buta ni wakaka.
Zzzzzzzzzzzzzzzzzz

23 comments:

  1. Untunglah boleh buat sistem barter ni.

    ReplyDelete
  2. sibuknye qilah!!!
    buzy woman dah sekrang ni,nanti sambung belajor lagi lah kan,hehe

    ReplyDelete
  3. wah sistem barter, kembali ke zaman dahulu lah ni eh?

    ReplyDelete
  4. Terbaik... salam ceria hujung minggu Qila.. :)

    ReplyDelete
  5. Waahhh bestnya dapat barang. Cantik pula tu :D Awwww.

    ReplyDelete
  6. Baby qila.. Buat tutoril cara qila pakai shawl boleh ? Miza teringin nak pakai macam qila. Hm Miza yang simple pun nak pakai payah :'(

    ReplyDelete
  7. Amboihh..bz ke main lg tu Qila eh. XD

    ReplyDelete
  8. qila dapat uia ke? congrate dik :) kim salam kat kak sally & kak aisya ye :D

    ReplyDelete
  9. wahh adik dapat masuk UIA??hebat gila..hehe...

    ReplyDelete
  10. teringin sangat nak pakai wide shawl T^T

    ReplyDelete
  11. hahaha. meraban baca entry qila ni. turun naik mood dia. hahaha.
    i see. qila memang rajin pakai wideshawl yea.

    ReplyDelete
  12. wahhhh happy betul shopping online... ahahaha

    ReplyDelete
  13. Eh, ada dtg ke kenduri?? Hahaha..nasib baik la bg barter..kalau x?? Sedey!

    ReplyDelete
  14. qilaaaaa, sorry tak dpt jumpa.. huhu..
    last minute tak dapt pergi.. sedihhhhhh! T_T

    p/s: nanti kalau qila g outing kt mid, boleh jumpa kt sana yaaaa.. :)

    ReplyDelete
  15. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Amboii berjalan jer ye dia.. xD

    ReplyDelete
  17. Haha, kita yang baca nie pon dup dap angin dia..keh2

    ReplyDelete
  18. Baru tau kak Niesa ada online shop T.T Hahhaa adeh

    ReplyDelete
  19. Busy aihh, mengalahkan menteri :P

    ReplyDelete
  20. cantik nye shawl.. Kak Fiza terjah sekarang juga page tu yer..

    ReplyDelete
  21. ahahah... bila beli shopping on9 mesti laju je smpai dh

    ReplyDelete
  22. mcm mna guna flyer tu?hahaha..kot2 sok lusa nk anta brg..aja plss..eh eh..sama nama... :P

    ReplyDelete
  23. jarang dengar orang buat sistem barter nie..hehehe..betul2 happy entry ini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!