Monday, May 12, 2014

Segmen Blogger Aktif

Salam .

Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship <3



klik banner untuk join the community :D

good luck !



P/s : Hehe betul lah apa yg Kak Nis ni cakap.
Bloggers sekarang TAK semeriah dulu dulu.
Tengok lah blogger retis pemes dulu. Blogger retis Kak Aj je ok. Hihi.
Hmm. Blogger pemes mcm dah langsung tak update.
Sedih lah juga.....
Hihihihi.
Followers beribu tapi yang active mcm 30 orang je hikhik.
But oh well. Jom join community ni.
Kalau tak active jangan joing har har har :P


Persoalannya. 
Mana menghilang blogger malaysia yg dulu dulu? Sighs.
Hihihih. 

40 comments:

  1. hihiihhi..saya pun joinlah cik Qilaa..nak jdi blogger aktif jugakk

    segmen blogger aktif

    ReplyDelete
  2. nak join jugak...even tak berapa aktif sangat pun^^

    ReplyDelete
  3. kurang aktif sekarang sebab dekat dah nak exam.. huhuhu gudluck and happy blogging qila omey =)

    ReplyDelete
  4. Tak layak pula nak join sebab tak berapa nak aktif sangat.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak . http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  6. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  7. blogger dulu ber-blogging masa zaman bujang trang-tang-tang macam kita. sekarang diorang dah berkeluarga, dah ada anak kecik. dah busy. dah ada life in real life. hahahaha. so, life blogging ni dah dikurangkan demi meluangkan masa untuk keluarga dan kerjaya. gitu. kelas betul ayat aku. hahaha

    ReplyDelete
  8. anna datang singgah dari segment yang sama...ehehehhehee

    ReplyDelete
  9. betul jugak kan? herm..kak nini pun kekgi x tau la aktif lagi ke dop nanti sambung belajar :D

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. Salam...hye morning. datang dari segmen yang sama and done follow u dear. Mind to hit me back yeahhh. tq..http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  12. In syaa Allah nak join jugak.. sambutan pun boleh tahan jugak nie.. Slmt bersegmen Qila..

    ReplyDelete
  13. Selamat Bersegmen!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  14. hi.. Salam perkenalan dari saya owner blog seribu-lagu

    http://seribu-lagu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama :) masih baru dalam dunia blogging ..

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  16. salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. yayy datang dari segmen yg sama :)

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  18. as'salam, singgah dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. slm follow sini dr segment yg sama :)

    http://sebukumemori.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan.
    Singgah ke blog awesome ini.
    Dari segmen yang sama. :-)

    http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama (:
    http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  22. selamat bersegmen..done follow blog ni

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yg sama..
    jom ke blog syira:)
    join giveaway yg sedang berlangsung, boleh sewa tapak iklan,nak exchange banner pun oke..boleh kenal2 juga ^_^
    hehehe..

    ReplyDelete
  24. Salam singgah dari segmen yg sama..
    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  25. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  26. salam

    saya dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  27. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama dan mengikuti penulisan anda.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  28. sara singgah sini follow hiii :) salam perkenalan :D

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum. jemputlah datang ke blog saya.
    http://amughni10.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. Blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  31. Ai datang daripada segmen yang sama :) semoga kita boleh bertukar pendapat :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  32. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  33. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  34. Singgah dan follow dari segmen yg sama... http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!