Monday, May 5, 2014

Rejab Syaaban Ramadhan~

Start each day with a grateful heart
Start each day with a grateful heart

Lalala tak sabarnyaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihihihihihi abah dah berzanji nak puasa 3 bulan berturut dari Rejab Syaban & Ramadhan ehe.
Qila nak start besok huhu.

Tapi lupa pulak nak cakap hihi.
Last week dah sampai dah hadiah kitewwwww menang Giveaway SlimFast diet hihi.
Dear pihak Slimfast Diet, jangan risau. Qila try kurung diri. Eh
I mean tahan diri untuk jangan gemuk heheehehe.

Alhamdulillah 3 kotak siot. Haha. So qila plan nak minum as air berbuka puasa hihi.
Before makan minum ni dulu.

Semalam qila minum pergh pergh habis hilang semua toksik ekeke.
So nak start diet balik!!!
TT_TT

Go qila go!

Hehe and disebabkan entry Stress pagi buta semalam.
Qila nak kena start dah jaga muka haih.
Lepas je MINI GATHERING tu terus timbul berketul jerawat.
Like freaking seriously ugh.
Take your dreams seriously
Credit ; WORK IS NOT A JOB
A positive attitude will lead to positive outcomes
A positive attitude will lead to positive outcomes
Exchange fear for courage
Jangan stress. Stay positive!
Keep calm and baca lah al-quran :D

Mood : Tak sabar gila nak raya omg!!!!!!!!! Duit raya $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Hohohoho nak duit purple $$$ hahahaha.

21 comments:

  1. Salam Isnin Qila...
    Tahniah menang GA... Hadiahnya best tu, kena tahan diri ye Qila...

    ReplyDelete
  2. wow menang hadiah slim fast tu. tahniah. patut nampak mcm kurus sikit .. ala xaci la xda geng la mcm ni. kena kurus jugak lah hehhehe

    ReplyDelete
  3. berzanji ke, berjanji.. hehehe

    ReplyDelete
  4. ewaaahhh puasa dulu baru ingat raye ye dik! hahahah nti puasa boleh la kita gathering iftar jommm!

    ReplyDelete
  5. Go qila go!!! bestnya dapat buang toksik... 'NIKMAT' kan?? heee

    ReplyDelete
  6. "keep calm and baca al-Quran"..great quote Qila.. :)

    ReplyDelete
  7. amboiiii keyyyy, puasa pun belum lagi dah tak sabar nak raya ye..ihiks

    ReplyDelete
  8. qiqilaalalalaaaa ! bestnya dapat slim fast tu.. hehe.

    hamboi, kemain ek semangat nak raya dia! dah besar, dapat duit pun besar jugak. ye dok?

    moh ler kita sambut Ramadhan dulu !

    ReplyDelete
  9. owh nak kata gathering tu hari punca jerawat lah? fine fine fine! hahaha!

    ReplyDelete
  10. rajinnyo qilah pso,hoho. good luck qilah diet tu,kena poso etek nih,heheh :D

    ReplyDelete
  11. wahh best nye adik..dapat hadiah GA tu,,
    amboii tak sbar nak dapat duit raya ke hehe

    ReplyDelete
  12. Saya pun dah nak start puasa kak qila.. Tak sabar sebenarnya nak masuk ramadhan.. Allah Allah... Mesti lepas ni kak qila slim melecung lerr.. Jealous lah kita lepas ni.. Uwahh.. XD

    ReplyDelete
  13. Wahh.. congrats Qila!!
    Semoga dipermudahkan segala matlamat ye... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  14. haaaa... ni mesti keluar masuk toilet kan.. hihihi... lentiklah adik kita ni nanti ;)

    ReplyDelete
  15. Chaiyok2 qila!kak niesa pun nak start puasa jugak..hehe...tak sabar jugak nak raya..yeay!
    jgn stress2...hehe

    ReplyDelete
  16. wahh.. dah nak mula. selamat berpuasa

    ReplyDelete
  17. best qila..tumpang gembira..hehee ^_^

    ReplyDelete
  18. Hehe.. Chaiyok qila!!!
    Nnti boleh jadi pengapit cha:) bhahha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!