Thursday, May 1, 2014

Nuffnang tq

Dua on going huhuhuuhu.
Terima kasih pad whisper mesh & cotton hahahahahah.
Yes yes yes 4g world cup going to brazil pun thank you!

Ok goodnight hehe.

Boleh tak kalau TAK update pasal mini gathering blogger harini?
Hihihihi. Penat gila bak hang.




Susah nak masukkan semua dlm satu gambar heee
heeeeee 


Ok ni macam teaser lah konon hehehehehehe.
Best sangat lah lagi lagi selfie part ekeke.

Besok inshaallah qila cerita heeeeee.
TT_TT tak sanggup nak cerita.
Hihi. ######bloggerhashtag

18 comments:

  1. cantiknya deco cafe tuu :)

    ReplyDelete
  2. untung awak.. ada rezeki kat nuff... btw, nak ajak join giveaway...

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/giveaway-i-love-perfume.html

    ReplyDelete
  3. bestnya korang dapat gather T.T

    ReplyDelete
  4. qila ! tahniah untuk nuffnang and bestnyaaa gathering tu !

    ReplyDelete
  5. syiok nya depa. jeles kita tengok :)

    ReplyDelete
  6. gempak lha gathering ni...ahahaha

    ReplyDelete
  7. Salam Qila ..
    Kak Lya singgah BWE sini

    ReplyDelete
  8. Tahniah ya Qila. Ramai juga yang datang gathering tu. Macam best je.

    ReplyDelete
  9. Hi qila...kak dd singgah blog qila nihhhhhh...muahahaha...amboi ni lg sorg...x sabar2 la tuh nk update tuh...nasib baik gmbr kak dd ader dlm entry nih...muahahaha

    ReplyDelete
  10. bestnya qilah!!
    hehe..boleh belanjo la lepah nih,hehe

    ReplyDelete
  11. wah,, seronoknya kalian.. mama tumpang hepi.. :)

    ReplyDelete
  12. cntik cafe ni... nak g tapi x dpt joinn T__T

    ReplyDelete
  13. woowooo...cik manyak jelous..nasib lah baik jauh..kene naik flaight lagi..kalau dekat knfrm2 cik datang..

    ReplyDelete
  14. eh, qila ada join jugak ek..? kak sally tak perasan..

    #Bahanbelumsettlelagi

    ReplyDelete
  15. Wahh meriah.. seronoknya tengok.. tahniah qila.. :) :)

    ReplyDelete
  16. best nya adik still ada yang on going..
    akk dah lama tak merasa..hmmm

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!