Sunday, May 25, 2014

Mood hindustani menghantui

Ugh stress!!! Hahahahahah. Tak tahu lah entah kenapa tah since tengok Kabhi Kushi Kabhie Gham tetiba pulak dah terrrrrdownload semua lagu dekat blog Kak Lyeah.

Hahaha ni semua salah TV ugh!!!
Hikhik. Habis semua lagu aku godek ish.

Lagi lagi youtube kan ada suggested songs dekat tepi tu kan huhuhu.
Dari Kabhie Kushi ke Kuch Kuch.
Pastu ke Dilwale, pastu ke Mohabbatein, Mujhse Dosti Karoge?

Eh belum habis agi, balik kepada Kabhi Kushie, hahahaha.

Hm. Sorry lah lupa nak blogwalking ihihi.
Malam ni qila akan gigih blogwalk!
Hohoho.

Pastu nanti blog ni akan sepi.
Bye bye blog hehe.

Tak sabar nya nak gi wedding kak Sally!
Pastu kelik kelatey jap wedding Poksu Alif!
Pastu UIA TT_TT

Qila dah buat medical check-up yay!!!!!
Tinggal nak matikan setem sajoo hhihi. And shop till drop!

Hmmm nothing much to say.
Hahahaha nah favourite song :  Medley Song Mujhse Dosti Karoge.

Sebab dia mcm lagu campur campur perfect combination hikhik.

P/s : Kenapa SRK handsome sangat dulu dulu waduh waduh. Hahaha.

Lepas ni qila akan hiatus bye bye blogger! :D
Bye bye geng whasap Mini Blogger Gathering 1st May haritu hihi.

Hmmm mesti lepasni takde cpuv masuk dah ugh!!!

Heheheheheheh tengok Kak Nurie semangat photoshop qila pun try test muahahah.

Sorry model nya huduh ugh.
Nanti nak edit lagi lalala~

9 comments:

  1. Cer Qila tgk citer ra-one lak. Yg lagu chammak challo. Konpem2 pas dengar tu, rase nk joget2 gak. Miahahaha

    ReplyDelete
  2. cool gambar, hahaha :p gudluck UIAM kak qilah!

    ReplyDelete
  3. eh eh. mujhse dosti karoge tu feveret kitaaaa sampai bila bilaaaa tauuu..
    eh. eh.. serius cantik gambar yg qilah edit tu.. konon kat galaxy aje. hee
    selamat berhiatus ye... nnti kak zati pun dah jarang update..huhu

    ReplyDelete
  4. weee...minat hindustan jugakk >< mohabatien paling fav! jiwang k jiwang xD

    ReplyDelete
  5. Memang syok tengok citer hindustan atau lagu dia. Time mood hindustan mengila, habis semua lagi tiey tengok kat utube. hihik :)

    p/s: Klik iklan nuff Lactacyd qilah cumil ♥♥♥

    ReplyDelete
  6. Hari tu borak dengan budak dari India, dia nyanyikan semua lagu hindustan yang best-best untuk kitaorang.

    ReplyDelete
  7. bye bye qila...jgn lupa kt kita org tau.. T_T mesti rindu kt qila nnti.. :'((((
    dwload lagu hindustan byk2 tu wat dnga kat UIA ke?hahaha..qila2...tetap comel mcm selalu..im gonna miss u.. <3

    ReplyDelete
  8. Tak pe.. all the best Qila.. apa pun, silaturrahim jngn dilupa.. selagi saya ada di sini akan ttp sentiasa mcm ni.. :D :D

    ReplyDelete
  9. kuch kuch ~ ~
    wahh kak sally dah nak kahwin, wuuu ~
    cun gambar ;)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!