Friday, May 2, 2014

Mini Gathering Bloggers 1st May at Flora Cafe!

Hi hi qila dah pegang keyboard dah niiiii Kak Sally Kak Nadia hahahahaha.
Well yesterday is my day T_T
Kena bahan tapi takpe ~
Hahahaha.

Ok so mcm biasa ah. Words cant describe how i feel right now.
But pictures will do the work for me. Hehe.
Jangan risau. Ada guide line haha.
Tak sempat nak selfie dengan semorang. Tapi mcm sempat je ekeke.

Let the story begin.....................................

Qila gi Flora Cafe Ampwalk dengan Kak/Teacher Didi!
Hehe. Hm supposely dengan +Nur Aisyah sekali tapi atas sebab yang takpat dielakkan.
Dia tak kesampaian.
Ok ni sampai sampai je dekat Ampang Park hihi.
Dah jumpa Kak Bella, Kak Niesa, Kak Nuriesya Nadia, Kak Una Kak Asha Hana & Kak Didi!
Terus naik teksi and gogogo!
Pastu sempat lagi before masuk Flora Cafe yang super tiptop decoration nya.
Cantik sangat bebunga semua tu ✽ ✿ ❁ ❀
Very flowery.

 

Datang datang gi bilik air dulu daaaa~
Semua akak was so freaking pretty T_T
Pastu duduk yay.
Qila banyak tukar tempat sebab entah lah. Haha.
Last last duduk sebelah Kak Sally T_T
Heheehehehheheheheeheeeehehe.

And sebelah kiri Bro Azlan strider huhu. Woot woot.
Dengan kak Aisya Chipmunk! Heeee such a sweetie pie mcm egg tart! Eh.
Hihihih tak sabarnya nak tengok Mockingjay nanti sama samaaaa haahahhaah

Dengan Kak Bella selaku organizer yayyyyyyyyyyyyyyyy hugs!!!
Thanks organize this superb gathering hihihihi thorrrbaik!!!!

Dengan kak Aj heee.Dia semangat gila selfie lari ke sana ke sini hihihi


Kak Nuriesya Nadiaaaaaaaaaaaaaaaaa mwamuah!!!!!!!!!!
First time jumpa omg she's rawk i like love her. Sangat muda nya alahai T_T
Thanks teman gi bilik air hahahahah
Bring the girls out~
Kak Niesaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihihi
Kak niesa hope you're happy sebab sebenarnya kan nak keluar sikit sikit je.
Tengok tengok terus mini gathering heeeeeeeeeeee.
Dengan kak Azwar Syuhada yay.
Dengan kak Nad!!!!!!!! Yayyyy hihihi dia sangat lawak sebab errr. Hahaha
eipp eippp mana pakwe nya :p

Kak Asha Hanaaaaaaaa 
hi kak hanaaaa heheheheheheheh kita order chocolate ice sama hehe hugs!
Nanti gi tengok wayang sama sama eh?

Okay i ate Chicken Chop & Ice chocolate
Ice chocolate supper nyummy. 

Ok selfie time ok.

Ya allah kak Una hahahahahaahhhahh #queentypo
Hah. Finally habis pun update semua gambar haihhhhhh.
Penat gila. Hehe. Kena bahan sampai ke whasap tapi STEADYYYY hahaha.

Ok ni link link bloggers yang datang heee.

Siapa yang dah update boleh bagi link dekat qila biar qila letak dekat sini jugak heee.
- http://asha-hana.blogspot.com/2014/05/bloggers-mini-gathering-at-flora-cafe.html
http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/blogger-mini-gathering.html
http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/05/bloggers-mini-gathering-at-flora-kafe.html
- http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/05/bloggers-mini-gathering-flora-kafe.html
- http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/mini-gathering-at-flora-cafe.html
- http://www.bubblynotes.com/2014/05/blogger-mini-gathering-flora-kafe-amp.html
- http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/05/mini-gathering-bloggers-di-flora-cafe.html
- http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2014/05/blogger-mini-gathering-flora-cafe-ampwlk.html
- http://www.striderbuzz.com/2014/05/1405-bloggers-mini-gathering-at-flora.html
- http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/05/mini-bloggers-gathering-in-flora-cafe.html
- http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/05/flora-kafe-ampwalk-pilihan-bloggers.html
-
-


Thank you so much for coming and read this entry. Heeee. First time jumpa dah rapat gila haih.
Macam dah kenal lama. Tu yang best blogger ni. Dia tahu kisah kita. Kita pun lagi lah tahu kisah dia heeeeee. Blogwalking time muahahahahhaah!!!

34 comments:

  1. Ngeh ngeh ! Kemain thanks teman pergi toilet lagi tauuuu. Hahaha. I love youuu too sayang. <333333

    p.s : http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/05/bloggers-mini-gathering-at-flora-kafe.html

    ReplyDelete
  2. seronok nya keluar dengan blogger.

    ReplyDelete
  3. Waduhhh.... Asal best sangat ni hahhh?? Saya nak join jugak.. Jealous iolls. Btw, semua comel giloss.. :D

    ReplyDelete
  4. happy nye korang..jeles akak tengok la..

    ReplyDelete
  5. mula2 baca entry rasa mcm qila nie. mana gambar aku. sobs sobs. then scroll ke bawah. owhh ada lg rupanya hahaha tq syg utk semalam. nt kita tengok wayang hokey? qila janji tw. muahh2. :)

    #kak hana hepi semalam sbb blogger mcm korang sekepala. :)

    ReplyDelete
  6. ok ni mmg perangai susah bendung sikit kalo ambik gambar hehehehe
    nah link kasi bacaaa!

    http://newhusnayusof.blogspot.com/2014/05/blogger-mini-gathering.html

    ReplyDelete
  7. wahhh...jelesnya..semua dah update pasal flora cafe..hahaha..anyway, thanks qila sebab organize dengan bella..sorry ek kalau ade pape yang abg lan bahan terlebih...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat gathering sesama :)

    ReplyDelete
  9. omg bestnya kome. everyone is so prettyyyy !

    ReplyDelete
  10. ruginyaaa rasa tak join...lalalala~

    ReplyDelete
  11. tgk gambar je terasa happening giler..ramai juga blogger di KL ye.. kalau kome ada buat kat perak bgt teman ye...boleh ler teman tumpang sekaki..^_^

    ReplyDelete
  12. pergh, hangout dgn blogger.
    tgk gmbar pun nmpk happening.
    best ! :D

    ReplyDelete
  13. @Sally Samsaiman huaaa.... sentapp tahu.. kak sally ni kann . sobsob

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. tak nak cakap pape.. Zzzzz... btw smua gojes. kalau ada cha lagi sweet !ahaks. sedapkan hati balik

    ReplyDelete
  16. salam. waa..syoknya mereka! jeles!

    ReplyDelete
  17. eee bestnyaaaaaaaa. jelesnyaaaaaaaa :( comellah korang semua ^^

    ReplyDelete
  18. bestnya. akak tengah jeles nie T_T and kenapa semuanya sangat putih dan comel T_T OMGGGGGG hehehehehe

    ReplyDelete
  19. qilaaa bestnyaaa pergi sanaaa.harituh terfikir jgak nak joinn tapi kerjaaa pulakk hikhik .happy blogwalkingg :)

    ReplyDelete
  20. :( ini tidak adillll.. majuk gn qila ni

    ReplyDelete
  21. qila belanja tengok mockingjay. yeay!

    esok la update entri, malam ni berat pulak mata ni dah. huhu

    ReplyDelete
  22. Best nya! Suka sangat tengok :D

    ReplyDelete
  23. sonok nya.... dengki tgk :)

    ReplyDelete
  24. Fun sangat wooooo..
    Pestaim jumpe.tp dah lame kenal kat blog tu yang rapat je...

    ReplyDelete
  25. AHAHAH !! #qilaomey ! rugi kan kak bella tak dtg. tp apesal gambar akak menyelit kat sana? hahahhaa. xpuas nak mesra2 dgn bdk comel + pemalu ni. boleh blanje kak bella tgok wayang.. #qilabelanjawayang #bahanqila

    ReplyDelete
  26. waaa....jelesnya... teringin nak pergi event blogger gathering mcm ni.. tp slalu xberkesempatan..huhu. jeles

    ReplyDelete
  27. amboii bukan main dia berselfie bagai hehe..
    macam happening je tengok korang kat sne..
    rajin betul adik join kan

    ReplyDelete
  28. meriah betul, tersenyum mama tengok gambar-gambar ni qila.. :)

    ReplyDelete
  29. nah qila, untukmu! hehehe

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2014/05/bloggers-mini-gathering-flora-kafe.html

    ReplyDelete
  30. akak dah update..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/mini-gathering-at-flora-cafe.html

    ReplyDelete
  31. khas untuk cik aqila..

    http://www.striderbuzz.com/2014/05/1405-bloggers-mini-gathering-at-flora.html

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!