Friday, May 30, 2014

Kemas bilik

Hehe memang entry ni entry kemas bilik.
Hihihi. Dari minggu lepas lagi dah gosok baju kurung and terus lipat masuk luggage TT_TT
Abah sentap hahaha.
Dia sedih tu tapi dia cover. Hewhew.
Dia kata "Ohh. Tak sabar nak tinggal abah ke tu..."

Hikhik. Bukan sebab nak tinggal abah hehe.
Sebab 1 June ni qila nak gi kelik kelate hoyah.

So kemas bilik terus dari minggu lepas.
Baju baju semua dah siap cuma yg tinggal baldi cemtu lah kot ekeke.

Dokumen pun 80% dah siap. 20% je lagi hehe.

Pastu kelik kelate nak kena study untuk APT & EPT TEST UGH.
Sedih betul TT_TT
Kakak senior kata kena buat elok elok. Mana tahu dapat duduk uia setahun je ke.
Alahai mcm payah gila je haih.
2 tahun pun 2 tahun lah hikhik.

So kemas kemas meja study accesories apa semua terjumpa ni haa.
ihihihi.



Friendship bracelets yg qila buat har har har.
Benang dia bersepah u know~
Nak bagi kawan tapi mcm not good enough lah haih.
Takkan nak bagi kawan yg tak cantik kan. Sigh.
Pastu lap lap lah meja tu hihi.
And susun novel yg qila beli & sayang hihi.
Banyak lagi tak baca ni ugh stress.

Pastu yg lain memang recycle takpun sedekah jelah dkt sesape.
Hehe.
Almari pun kosong dah ha.
Baju kurung semua qila angkut hehe.
Sebab rules dkt UIA ni quite strict.
Senang cerita pakai je lah baju kurung hewhew.

Tak sabar nya nak shopping kelik kelate TT_TT
Qila nak shopping skirt bebanyak yayyyyy.
Nak beli skirt warna apa eh...........

Ok toodles hihi.

Rasa  nak hantuk kepala sebab semangat berblogging dah kurang.
Padahal nuffnang dah baik dengan qila tapi qila boleh buat tahik dengan dia ish. Hahahaha
Thank you for still blogwalking although qila lambat gila blogwalking balik haih.
Bila free je sumpah nak buat giveaway muahahahahah!

18 comments:

  1. nak friendship bracelet tuuuu!!! hehe..
    gud luck qila sayang~

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat smbg belajar di UIA. =D

    ReplyDelete
  3. Hahaha take care dear :)
    Cha lagi xbw langsung skrg. Rasa truk sbb tak reply kunjungan ~~

    ReplyDelete
  4. Belajar betul-betul eh Qila. My sis 2 tahun dekat CFS tu sebab Arabic dia kurang 1 level.

    Enjoy your time kat Kelantan :)

    ReplyDelete
  5. Eh, cntik tu bracelet! Dulu suke simpan bracelet byk2 sebb kwn selalu bg. Hiburkanlah abah qila tu. Sedih tu, anak dia nak duduk jauh. :)

    ReplyDelete
  6. Amboiiii kemain tau nak beli skirt , beli lebih. :P

    ReplyDelete
  7. woo..pandai buat friendship braclet!

    ReplyDelete
  8. hahaha. semangat tu penting qila. bdw gudluck yeaaa! belajar elok-elok. heee :D

    ReplyDelete
  9. wahhh..syoknya gi jejalan kat kelate...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. qilah g bila uia eh?
    cantik la friendship bracelet tu!!! >.<

    ReplyDelete
  11. bracelets tu lawa okay. pandainya qila buatt. jeles dgn org bertangan kraft ni :<

    ReplyDelete
  12. qila ! bracelet tu lawa. acanor nak buat?
    and, i do have mockingjay, catching fire dgn hunger games kat rumah ! just bought the books and belum habis baca. harhar. tapi dia ada movie jugak kan?
    qilaa, semangatnya nak masuk U !
    all the best okay? hehe

    ReplyDelete
  13. take care ye qila comel boom boom. mesti ramai peminat qila kat sana kan xD omg nak novel tu

    ReplyDelete
  14. Qila! <3 Nak friendship bracelet :p Hihi

    ReplyDelete
  15. Take care my dear. Belajar elok2 ye comel :)

    ReplyDelete
  16. Wahh terbaiklah... slmt mengemas Qila.. :D

    ReplyDelete
  17. teringat zaman dulu.. selalu buat benda ni, sekarang lupa dah..

    ReplyDelete
  18. tak check lgi skirt dh sampai blm..hahaha...bak la 1 bracelet tu..kedekot ar qila ni..hahaha..take care dekat uia qila....jgn lupa kami tau..tau..tau

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!