Friday, May 2, 2014

Kabhi Kushi Kabhie Gham

Hi semua!
Jangan lupa saksikan qila dalam tayangan malam ni di TV3 tepat pada pukul 9 malam!!
Jangan lupa tengok tau.
Qila yang seksi tu hahahahahahh!!!
Err.
HAHAHAHAHAHAHAHAAH.
Jom tengok Kabhie Kushi Kabhie Gham sama sama omgggggg.
Sumpah akan nangis uh oh.

Basically i just love Yash Johar's & Yash Chopra's film ughh.
Both best nak mati aaaaaaaaaaa suka suka!
Haihhhhhh cair siot.
Lagi lagi part dia lari dari helikopter nak masuk rumah.
Ibu punya instinct tu punya ah kuat. Dapat rasa kehadiran anak nya wah.
 
 
Kabhi Khushi Kabhie Gham.
--- "It's all about loving your parents "

I love my parents.
Well who doesnt?
Hehehe so i'm in the good mood to watch a bollywood classic today hhuuhuhu.
Bole chudiyan
bole kanggana~
tingtingting!
Haai main ho gayi teri saajna
Tere bin jiyo naiyo lag da main te margaiya
(Le jaa le jaa, dil le jaa le jaaLe jaa le jaa, soniye le jaa le jaa!)

25 comments:

  1. Wahhh, siap nyanyi2 lagi tuh. Malam ni memang akan melekat dekat tv nak tgok citer ni..

    ReplyDelete
  2. Eehh ! Favourite akak pun Yash Johar dengan Yash Chopra punye filem. Sep sikitttt! Tapiii alaaaa yang cekci tu akak ar. Qila amek yang lain. Tu akak dah chop dari azali. :P

    ReplyDelete
  3. ye la....malam nie citer nie... :)

    ReplyDelete
  4. Same here :D I like Hindustan movie especially old Bollywood one :)
    I love Yash Chopra, Yash Johar, Karan Johar, and Shah Rukh Khan, Aditya Chopra team production.. most of their film are my favie :3

    anyway.. I wish I'm not gonna sleep this night since I really cannot watch any movie or drama using TV except laptop/computer.. I tend to sleep if I watch TV ahaha :3

    but Kabhi Kushi Kabhi Gam seriousky, I cry most the time TT^TT

    favir actor also cast right, :3 :3 :3 Shah Rukh Khan ^___^

    ReplyDelete
  5. betul ke yang sexy tuu qila? bukan yang berkumis bermisai berbulu tuu ke? ahahahahahahahaha =P akak tak pernah tengok cita nie.. hehehehe peliks kan.

    ReplyDelete
  6. Layan cita hindustan kak qila saya nih.. Hehe.. Saya tak berapa nak gemor..

    ReplyDelete
  7. patut lah whtspp senyap aje. ade date rupanya. #sentapdenganqila

    ReplyDelete
  8. umah akk kat sini xde tv :(

    ReplyDelete
  9. konpem jerit male nih. haha,tobat ehh!! citer peberet zaman berzaman,jom tonton,hehehe

    ReplyDelete
  10. auww seksinya qila.. haha..
    roomate akak tengah tengok sekarang ni.. akak minat tang lagu je.. lagu yang qila nyanyi tu..

    bole chudiyan~
    bole kanggana~
    chingchingching~

    hahaha..

    ReplyDelete
  11. Eh ni kenapa comel sesangat ? hehe. hazy nak tgk tp mama tak kasi >.>'' fuh fuh. sabor jela

    ReplyDelete
  12. Akak pun suka cerita ni. Memang banjir la.

    ReplyDelete
  13. tuuu diaaaa...dok feeeling habis tu! hahaha :D

    ReplyDelete
  14. HEHE ^^V baru lepas nonton dengan family.Kahkah.Seksinya kak qilehh.Uishh xD

    ReplyDelete
  15. tgk ceta ni cnfrm teriak even tgk sekerat jlan

    ReplyDelete
  16. Tak dapat nak tonton smlam...maaf ye qila..
    Cik g ceramah uke....

    ReplyDelete
  17. Alahh... terlepas pulak nk menonton... hmmmm

    ReplyDelete
  18. sewmalam before 9mlm hp kak bella bunyi wassup korang. lps pkul 9 semua senyap. #focustgokherohindustand
    #Tadahairmata . hahaha

    ReplyDelete
  19. hamboih seksinya qila. haha
    nasib baik baca entry ni semalam dapat la tgk cite ni

    ReplyDelete
  20. Tengok berapa kali pun kompom menangis jugak

    ReplyDelete
  21. akk pon tengok jugak smlm..memang menangis la kan even dah tgk banyak kali haha,,,apa laa

    ReplyDelete
  22. ada jugak member lelaki yg nanges part SRK jmpa balik mak dya..

    husna singgah sini dari blog kak mia..:)

    ReplyDelete
  23. ahahahaha akak pun tgk keyyyy, satu family tengok smlm hahahaha

    ReplyDelete
  24. Memang legend cerita nih, penuh news feed kat fb smlm. hihi. Dah tgk kali ke 55 pun tak jemu tengok lagi, kan kan. Haha :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!