Sunday, May 11, 2014

IIUM HERE I COME!!!!

Hehe. Sorry. Title tu memang super excited hehe.
Alhamdulillah bila check upu
Ha siapa belum check gi gi lah check dekat SINI
Haaa menari sikit.
Alhamdulillah. I am super happy hihihi.
Thanks to Ana tolong check kan sebab 3 hari qila takde internet. Hihi
Dapat juga UIA my idaman universiti lepas gi Program Jejak Menara bulan lepas tu haa.
Alhamduliillah. Syukurrrrrrrr!


Hahahahahaha benda paling lawak is i know nothing pasal CFS.
Hah apa tu?!?!?!?! -____-
Oh rupanya Centre for Foundation Studies (CFS)
Eheheheeehehehe.

Tapi macam tak layak je nak ambik TESL aduh TT_TT
Rasa mcm nak nangis je ugh.

Go qila goooo!!!!
Hm semalam qila nangis sampai tidor lagi.
Sebab tengok list barang dekat blog sis Assassin ni ha amboi. Haha.

And hehehehe terima kasih Google sebab qila jumpa blog Sis Ema ni haa.
Heee. She tells alot about Pusat Asasi UIA huhu.

And paling best blog Bro Ahmad Kamil ni pergh pergh. Syukran ekeke.
Full english T_T hahahahahahahahah.

Paling best Entry ni lah kot >http://kulinbaek.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum.html<
Memang semua the best.
Simple je.

Alhamdulillah. Finally boleh online balik hihi. Sorry tak blogwalking sebab ketiadaan internet har har har. Semangat berblogging ni heeeee~

Hmmm takut ah T_T
Siapa lagi eh dapat sini hmmm :(
what to do what to wear what what what aaaaaaaaaaaaaaaaa :(((

11 comments:

  1. tahniah qilaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  2. Congratulation qila...Asasi nie dengan hak asasi manusia nie sama ker???hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...congrats dear! insyaAllah...qilah pasti boleh!caiyok dear!haish,lepasni entry omputeh jela ye^^

    ReplyDelete
  4. Foundation in TESL is really good. Go for it!! It's one of my choices before, though. But too bad. Kekeke..

    ReplyDelete
  5. Wow, that's an amazing achievement dear! Congratulations! :)

    ReplyDelete
  6. Allahu. Tahniah. Jeles taw hukhuk. Boleh sambung bahasa arab. Huhu. Best of luck. Good luck untuk test nak tentukan tahun asasi ^^

    ReplyDelete
  7. Wahh seronoknya.. saya pun tumpang gembira jugak.. Tahniah Qila!
    5x darlie & promoted content sbg penghargaan.. all the best ye.. :D

    ReplyDelete
  8. wahhh, a big congratulation qilaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. Tahniah dik. zaman asasi akak dah berlalu 9 tahun y lalu. All the best!
    p/s akak visit n follow balik :)

    ReplyDelete
  10. Congrats ! I dapat situ jugakk tapi foundation in law

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Qila! :) Bestnya dapat Asasi Bahasa Inggeris. Degree nanti kalau tak nak study TESL, boleh study Translation & Interpreting kat USM dan jadi junior Arol. Hehe! :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!