Tuesday, May 6, 2014

Ex-Boyfriend Part 2

Ok ni sangat sedih ok ☹ hihihi☺ Haritu dah cerita dah Part 1. Hehe.
Ni Part 2 pulak ye.
Kenal siapa ni?
Ihihihi. Ni first crush qila hahahahhaha.
Lagi lagi dulu bila dia nyanyi pencinta wanita hahaha.
Dengan Acha eh eh tak dah. Hihi.
Sweet sangat cerita Heart tu T_T
Haih.
Pastu terjumpa pulak gambar dekat twitter....

Embedded image permalink
Ni dekat istanbul.....

Haish. Bila lah nak kahwin kan.
Siapa je yang taknak cemni oh hheheeheheheheehehhe ok tu je lah untuk harini.
Hewhew. 

20 comments:

  1. ku tak mahu menjanjikannya , pasti bahagia bila denganku , biar dia rasakan sendiri ,betapa gilanya cintaku.

    p.s : hahaha siap nyanyi ! kbaiii. :P

    ReplyDelete
  2. enjoy jadi bachelor dulu... seriously, sok2 tak adalah regret...ha ha ha... akak pun kahwin lambat...dah masuk 3 series baru kahwin...

    ReplyDelete
  3. start meroyan dah tu...aiseh! :P

    ReplyDelete
  4. saya pun suka dia dulu. hehehe

    ReplyDelete
  5. QILA !!! hahaha dia da lama kawin la yunk.. cari org lain ye. hehehe

    ReplyDelete
  6. eeeee perempuan tu eeeee apesal peluk2 dia??? *singsing lengan baju*

    ReplyDelete
  7. isteri dia ke tu?xtau pon dia dah kawen..huhuhu

    ReplyDelete
  8. haishhh.. sweet gila.
    bilalah nak kawin nikan T^T haha..

    ReplyDelete
  9. Woot woot.. Irwan shah jgk crush dia. Suka tiru chaa tau -.- ermm sedih qila mentioned pasal istanbul.. Sobsob

    ReplyDelete
  10. peminat irwan syah ke???hiiii

    ReplyDelete
  11. akak pernah jumpe dia nie kat klia.. hehe.. jgn jelos..

    ReplyDelete
  12. yes irwansyah mmng handsome gilaaaaaaaaaa. mmng handsomeeeeeeeeeeeeee. okay stop. hahahaha

    ReplyDelete
  13. kumbang bukan seekor hahahahahaha...
    lagipon awk tu baru 18 hahahahaha...

    :D

    ReplyDelete
  14. waahhh.. ex boyfie rupanya... tak pernah tahu pun??? hahaha.

    btw, dorang ni mmg sama lawa lah qilahh.. jeles nya.

    doakan yg terbaik ajelah ye. heee

    ReplyDelete
  15. bila lha nak kawin kan... nanti kawin sila jemput :D #lapa

    ReplyDelete
  16. last2 dia kawen gan orang lain kan..
    dah jodoh nak wat camne pape pon dorang nampak sweet je..
    ngeee jelez

    ReplyDelete
  17. kan!
    bila la nak kawin..haha!
    :ppp

    ReplyDelete
  18. Orang Turki ke perempuan tu?

    ReplyDelete
  19. alolololoooo...sweet jeee....

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!