Tuesday, May 6, 2014

Bye Ephyra :(

Mesti ramai happy sebab qila tak boleh masuk Giveaway Ephyra by Kak Mialiana hahahahah.
Sebab?
Tak cukup umur alahai.
Benci betul lah bila jadi 18 ni.
Haritu nak sign up maybank2u boleh,
TAPIIIIIIIIIIII

Ugh ada tapi hahahahah.
Boleh check baki & topap je
NO TRANSACTION.

Alaaaaaaaaaa nasibaik lah abang maybank tu mcm rock rock gitu.
Ok ok. Hm. Nak book ticket wayang pun takleh.
Hmmm.
Kakak happy je aku takleh buat transaction. Dia takut aku shopping bebanyak letteww.
Hehe.

Hmm.
Payah benor jadi 18 hahaha.
http://3.bp.blogspot.com/-22dGdMrnq8E/U2GZE2vPFYI/AAAAAAABBrs/t_8eV-WsSCI/s1600/gaephyra_mialiana2014_fasa1.png
OKAY JOM MASUK GIVEAWAY EPHYRA JOM JOM
EPHYRA NI UNTUK JADI LEBIH
CANTIK
CUN
SIHAT
DAN
BERTENAGA 
WOOT WOOT


Click banner atau SINI untuk join hikhik.
Qila tukang promote je lah hihik.
Cepat join!

19 comments:

  1. sila enjoy yer qila umur 18 ni, sebab esok bila dah 28 teringin nak jadi 18 balik...hua hua hua...

    ReplyDelete
  2. Hahaha comel nau mengamuk tak dapat join. Alaaa most beauty products memang average umur up to 18 y/o. Sebab kulit you guys still pramatang lagi tak macam ahkak yang dah... tettt. Okay blogwalking :D

    ReplyDelete
  3. alahaiii kesian qila..tukang promote pon jadilah kan..

    ReplyDelete
  4. dengar cite ephyra ni bagus dear. hihi. licha tak pernah try lagi

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha bawah umur lagi. banyak jugak privileges bawah umur ni. rasa macam nak forever 18 je tau bila dah cecah 20 series ni.

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha bawah umur lagi. banyak jugak privileges bawah umur ni. rasa macam nak forever 18 je tau bila dah cecah 20 series ni.

    ReplyDelete
  7. saya tag aqilah.. :)

    http://pening-pala.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-hunyeda.html

    ReplyDelete
  8. saya tag aqilah..

    the liebster award

    sory, komen tadi x perasan kena follow syarat ni kalau nk letak link.. hehhe

    ReplyDelete
  9. alahai.. tak cukup umur rupenye... hehe... takpe.. best je umo baru 18.. Rase mcm nk umo 18 jugak jer..haha

    ReplyDelete
  10. amboih.. ok la tu... muda belia lagi.. 18 tahun gitu.. heee.. kulit dah cantik takyah join ephyra pun takpe.. kasi can kami2 yang lain je menang.. ekekekek

    ReplyDelete
  11. Hahahahaha... jadi 18 sekarang, lepas ni 19 lah... hahahaha... nasib baik jadi 18, kalau 12 jer ...bila nak tunggu 19 tu hahahahaha..

    Sabar yer... tak lama jer lagi... haa lepas tu, dah boleh mengndi jugak dah pon... whoahahahaha...

    Good night for tonight qila... see u tomorrow :D

    ReplyDelete
  12. alolo cian dia.. takpe, umo 18 dia suh enjoy dulu.. takleh terlibat sangat ngan duit2 ni.. hihi..

    ReplyDelete
  13. sabar ek dik..lagi 3 tahun je

    ReplyDelete
  14. Takpela...untuk kebaikan qila jugakk..kikiki

    ReplyDelete
  15. ehh..laaa xbole wat transaction ea?
    hahahahahha..tecit sgt nih!
    tgu cukup umo sket la qila :p

    ReplyDelete
  16. akak pun tak dapat joinn..21 tahun ke atas..huarghhhh..

    ReplyDelete
  17. xpela tgu ckup umur baru pkai k..

    ReplyDelete
  18. Alahaii .. Hidup as 18 just once in life. Nikmati hidup dgn baik. Hahaha. Even bday qila lambat lagi.. Qila sbenarnya baru 17 tauu :p

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!