Sunday, May 18, 2014

Amazed.

Mueheheheheh☺
Dah tengok dah Amazing Spiderman 2!
Hihihihi. Best gila nak mati. Ahahaha.
First first pun dah cam gini ha
But then......................

image
Memang sedih lah ish T_T

Paling sweet 
Haihh.
Really loved it …but the ending :(
image

Aduh ni pun encem sangat aih.


Heheheheh.
Hopefully cemtu lah nanti ihihik.
Ok nak tengok movie lain.
Any suggestion?
Hm.
Nanti dah takleh tengok movie dah U_U wuwuwu.
qila tengok dekat SINI
HAR HAR HAR.
Tengok online jah mampu hihi.
viooz.co/
http://glowgaze.com/
Hm 2 link je yg qila tahu mana nak tengok movie online hm

36 comments:

  1. Qila... X-Men masuk panggung minggu depan :)

    ReplyDelete
  2. qila, yus tengok trailer cite godzilla dengan xmen day of future past macam ohsem jer.
    nanti nak try tengok cite dia. suggest 2 cite ni aih. tengok la jugak hehe..

    ReplyDelete
  3. owh, bess eh? blum tgk lgi pun..

    ReplyDelete
  4. Ala..jelesnye kat orang yg da tgk movie tuh!

    ReplyDelete
  5. tak tengok lagi movie nie uwaaaaaa!
    qila tengah usaha nak tengok movie laen,nanti masuk asasi susah dah :p

    ReplyDelete
  6. tak tengok lagi movie nie uwaaaaaa!
    qila tengah usaha nak tengok movie laen,nanti masuk asasi susah dah :p

    ReplyDelete
  7. Aqila nak tahu tak kita tertidor tau tengok cite nie.. HAHAHAHA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. You what?!
      Hahahahahahahaha cmane lah awak boleh tertidor hahahahaha

      Delete
  8. aaaAAAA!!! ni jeles nih,qilah pun dah tengok,entah bila la kak nini dapat merasa tengok citer nih XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qila tengok online jah kak nini weh

      Delete
  9. Nak sangat tengok Amazing Spiderman 2 ni! :(

    ReplyDelete
  10. tak tgk lagi. . hurmmm x sempat

    ReplyDelete
  11. Amboii ! Akak pun tak tengok lagi. Tengok tak ajak , nak kena dia ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaha mana sempat gi wayang hoi

      Delete
  12. akak dah tengok dah..tapi macam tak dak perasaan je... hahha... captain america hari tu yang best..akekeke

    ReplyDelete
  13. tak tengok lagi movie ni huhuhh

    ReplyDelete
  14. tengok o9 la best kn qilah! jimat duet=)

    ReplyDelete
  15. kan!!cite best tp ending dia T_T...xbest ah!pastu org yg akak teman tgk spiderman siap ckp mesti nnti gewe spiderman tu jd org jahat..bahaha..entah apa2...nasib saya bukak kaki movie sgt.. XD

    ReplyDelete
  16. Dah tgk dah.. Tgk wayang aritu ;D hee

    ReplyDelete
  17. haa best sangat sangat kan qilaaa (y)

    ReplyDelete
  18. Membazir je tengok kat cinema siap 3D haa kau. Sekejap je dah keluar online T.T

    ReplyDelete
  19. arghhhhh.. qila macam tau je nina suka movieeee !!! tengs syg. boleh tgk smpai lebam. hehehe.

    tunggu malefi****. angelina jolie

    ReplyDelete
  20. Alah...dah lama x tgok wayang...x de sapa nak ajak...

    ReplyDelete
  21. aaarrrgggghhhh menci menci menci!, :(

    ReplyDelete
  22. Boleh tngok ni & mmg nak tengok nnti.. :)

    ReplyDelete
  23. akak nak g tengok spider man ni pastu ada pulak manusia yang cakap tak best.. kurang asam betoi kak terpengaruh dengan dia.. nak kena tengok online gak la mcm ni

    ReplyDelete
  24. Ooo. Boleh tgk online ek?? Haha. Boleh la cmni. Kekeke

    ReplyDelete
  25. qila memang minat spiderman eh? farah tak minat la hihi u.u

    ReplyDelete
  26. qila memang minat spiderman eh? farah tak minat la hihi u.u

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!