Friday, May 23, 2014

Aku mula jatuh hati kepada mu..


Hehe. Kena tak tajuk dengan segmen kali ni segmen

Eiiii bila qila baca dari blog kak Niesa qila memang ugh!!!
Over excited gila babun ah nak joing jugak aaa!!!

Hehe jom join dekat SINI
hikhik.

Hi qila, bagaimanakah kamu tahu kamu sudah jatuh cinta?

Ahaks. Qila tahu kalau qila jatuh cinta kalau hati Qila pergh.
Allah je tahu how i feel that time.
My heart beats fast....
colors and promises how to be brave~
Eh ternyanyi pulak hiks.
Oh ya tu lagu kahwin qila. Dah ready dah dalam playlist lagu kahwin nanti ekeke.

Allah je tahu lah bagaimana qila rasa waktu itu omg.
Rasa mcm sesak nafas. Oksigen takkan pernah mencukupi.
Kau dan aku. Sepertinya dunia. Hanya milik kita berdua~

Eh ternyanyi lagi lah ekeke.

Hihihi.
Crush qila.............
Ugh handsome gila nak mati ugh!!!

Bila terrrjumpa dia dekat sekolah je mesti rasa nak senyum sampai koyak mulut hahah!!!!
Pastu rasa mcm ish. Hati ada bubble bubble cemtu lah. 
Mata memang of course can't stop from looking at him hikhikhik.

Betul betul 2 hari lepas qila jumpa dia! Mashaallah T_T
Rasa nak nangis sebab kenapa lah dia tak nampak aku?!!?!!??!
AM I NOT BIG ENOUGH?!?!/ AFJHA;FJSHG;LKJNFKJSN2142%#%@@#

Haaaa itu perasaannya. Hm. 
Berangan sampai kus semangat ah nak kahwin. Tapi.
Apakan daya. Dia muda 2 tahun dari qila TT_TT

Tapi dia tinggi sangat. Aaaaaa. Encem pula tu ha. Haritu qila dengar cerita dia jadi imam surau sekolah.
Pastu dia baca kan doa n yassin.
Aish. Memang complete set lah haha.

But hey, age is just a number.

Hihi.
Memang lah umur itu sekadar nombor. Asalkan bahagia hahahaa.
Tapi takpelah. Harap dia jodoh qila lah hiks.
Takde jodoh nak buat cmane kan? Ekeke.

Kalau lah boleh, memang qila upload gambar dia tapi mana boleh kan.
Ish.
Hihi so qila letak gambar dari Uncle Googly je lah.


Ayeeeee!!!
P'shone lao mak mak ni TT_TT

Ok dah ah. Takleh cakap lelebih dah sekarang ni sebab ramai dah anons yang baca aiyok.
Crush qila takde lah se handsome ni ha.
Cuma boleh lah,
boleh lah heee~~~~
*dancing*
dap dip dup
.
.
.
dap dip dup
di dalam dada~
Hahahahah.

26 comments:

  1. amboi, overnya..haha! p'shone tu mmg rmai da trgila2 sbb ensem sgt!

    ReplyDelete
  2. Mandi tak basah, makan tak kenyang.. itulah tandanya huhu... all the best Qila.. :D

    ReplyDelete
  3. Hahaaa..cmtu ke jatuh aty? XD dup dap lelaju. Kuat melting eh Qilah. :D

    ReplyDelete
  4. Qilaaa...napa comey sgt ni...hahaha..tergelak akak baca entry ni...dpt dirasakan dan dibayangkan perasaan mu itu..ni kalau dibiarkan boleh jd angau...hahaha..xpe qila nnti kat UIA mesti bertambah2 la crush qila...rindu qilaaaa sgt2.. Hugs!

    ReplyDelete
  5. salam. hukkss tajuk bukan main hehehe

    btw bole tahan comel hero tuu :))

    ReplyDelete
  6. Nyanyi saje mek ni. Hahahaha omeynyaaaa gambar bawah tu. Melting. Kongsi boleh ? Hahahhaa. :P

    ReplyDelete
  7. Wah ada segmen camni ek... Apa pun semoga Qila berbahagia disampingnya :))

    ReplyDelete
  8. pelakon dari mana tu?
    Qilaaa! Madi pun sama suka budak 2 tahun lebih muda. hahahaha

    ReplyDelete
  9. kemain dia ye..hahahaah...Cerita atas tu akak pernah tengok. hensem lelaki tu!kahkahkah..

    ReplyDelete
  10. Hamboi2 excited dia cerita pasal crush erkkk??? Kihkihkihkih... Biasa lah, siapa tak suka sembang pasal crush ken kak ken! Eceh, crush dia handsome and muda tu.. Saya punya laks tua dan tak berapa nak handsome.. Kuangkuangkuang!!! >.<

    ReplyDelete
  11. Crush Qila muda ke? Baru tahu.

    ReplyDelete
  12. hoi hoi..

    cinta xmengenal umur.. ambik che ta sbagai role model. hahaha
    ecah doakan crush trus bertukar jadi lover lah lepas ni.huhu

    ReplyDelete
  13. Qila! Hansome gila Mario! Hahahhahahhaha ayat Qila semua taknak kalah

    ReplyDelete
  14. omg.peemak kacak rupanya...hahahahaha

    ReplyDelete
  15. macam nie sheila kata tak hensem???jangan compare ngan saya..kalau compare ngan saya memang dorang nie nampak so-so jer...hahahaha

    Regards,
    Strider

    ReplyDelete
  16. ughhhh ensem giler hehehehhehehehehhehehee hey qila omeyyhhhhh.. semoga dapat kawen ngan crushhhh hahaha

    ReplyDelete
  17. kepsi mana qila..? kepsi..hahahaha...tu diaaa...feeling habis weh... :D

    ReplyDelete
  18. comel la qila ni.. insya Allah, kalau dah jodoh tak ke mana..
    macam best je segmen ni.. tetiba teringat time dulu2 plak.. hahaha

    ReplyDelete
  19. perghhhh.. pilih yang bebyface aje.. Mario Maurer.. hensengnyaaa lahai

    ReplyDelete
  20. mario maurer, oii hendsemmm betui diaaa, dahlah kening pun umphhh. haha. yeappp! perasaan jatuh cinta memang tak dapat diungkapkan, berdegup kencang kalah ferari, ekeke

    ReplyDelete
  21. ce aqilah "attack" dia tengok, dari dok perati je.. hehehe...
    kalau stakat muda 2 tahun tu, x de apa2 sangat la.. boleh lagi tu..

    ReplyDelete
  22. mmg hensom pun.. tp apa boleh buat.. capel dlm mimpi je la qila.. hehe...

    ReplyDelete
  23. cinta tidak mengenal usia. haha kalau kak hana kan. suka perhatikan dr jauh then bila bertentang mata kenyit la apa lg. hahahah :P :P

    ReplyDelete
  24. Semangat Qila cerita pasal cinta! Hehe. Senyum sampai nak koyak mulut, dahsyat tue! :D

    ReplyDelete
  25. haa..
    kalau mcm ni punya hensem rasa cam nak jatuh cinta jugak..

    age just a number..hu
    lupa dah kahwin..hu

    ReplyDelete
  26. wawawa.. qila.... hahaha!! comel jek..
    good luck luck dear... :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!