Wednesday, April 9, 2014

Wordless Wednesdayy

31 comments:

  1. betullah tu. kawan2 sokmo pikir kita dapat gaji banyak. padahal seciput je. hewhew. -.-

    ReplyDelete
  2. soOOO dem true!!

    makanya..sila la rjin blaja..kje leklok..duit kepok2..ok?
    haha

    ReplyDelete
  3. Doa ibu bapa tu..anak duit bnyk

    ReplyDelete
  4. Okay, ini kelakar sangat.

    ReplyDelete
  5. hahaha... yeahh that is reality.. kita ingat duit qila berlambak cam pic last tu..

    ReplyDelete
  6. semakin banyak gaji yg kita dapat, semakin bnayak jugalah wang yang perlu kita belanjakan..Kata org2 tua " makin besar periuk, makin besarlah keraknya"

    ReplyDelete
  7. itulah yg saya hadapi..sbagai siswazah.. sekelian terima kasih.. inti x3

    ReplyDelete
  8. betul tu qila. hanya kita, majikan da Allah je yang tahu..

    ReplyDelete
  9. ceh gaji duit syiling je semua xD hahahaha xD

    ReplyDelete
  10. Betoi laa tuuu hahahaha.

    ReplyDelete
  11. hahahaha...banyak bebenor, mmungkin parent bgtau gross profit kot..belum tolak tak and commitment lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. the last one. sigh. sabar je lah. haha!

    ReplyDelete
  13. Hahhahaha so true :') Eh Qila still kerja lagi?

    ReplyDelete
  14. gambo apa nie ? x kluar gambar pun pasal internet lembab T__T

    ReplyDelete
  15. dunia nyata masa kini qila... huhu..

    ReplyDelete
  16. ahahaha..betul tu..realiti..

    ReplyDelete
  17. xnampak gambar pongg. huhu. akak clik es.laudier & colgate !!

    ReplyDelete
  18. xnampak gambar pongg. huhu. akak clik es.laudier & colgate !!

    ReplyDelete
  19. ad betulnya..erm...jadi kena usahalah kan..

    ReplyDelete
  20. erm..ad betulnya..jadi kena berusahalah kan nak dapat banyak..hihihi

    ReplyDelete
  21. Haha.. lol.. lumrah hidup xD

    ReplyDelete
  22. Hahaa.. sabar jelah qila.. :D :D

    ReplyDelete
  23. ehem! share lah sikit ye kalau ada rezeki lebih tuh.. hehe ;)

    ReplyDelete
  24. hahaha.. saya student lagi.. x merasa lagi experience tu..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!