Wednesday, April 16, 2014

Wordless Wednesday - Kuku


Sooo. Mana satu bentuk kuku korang?
Hihi. Qila ROUND TT_TT
Sedihnyaaa kuku kontot hm dah lah jari gemok. Hihihi.

35 comments:

  1. round..^_^...klik2 inti kat sini..

    ReplyDelete
  2. same with me, round. yeay high 5!

    ReplyDelete
  3. Entahlah mana 1 qila ;D Mungkin Squoral kot. hee

    ReplyDelete
  4. Akak ada macam2 campuran bentuk. Camne tu ? Hahahahaha.

    ReplyDelete
  5. kak miza punya squovaal kot..hahaa
    :pp

    ReplyDelete
  6. dlu kak bella suke potong cara square. now, potong ikut suka hati, haha

    ReplyDelete
  7. hihi...cik akak yang mana eh...tak de pun kuku cik akak nie dik...tak adil lah cam nie..hihi

    ReplyDelete
  8. Bila akak tengok kuku akak, tak ade pun yang sama..camne tu..hihihi

    ReplyDelete
  9. kak niesa squoval!hihi

    ReplyDelete
  10. mcm xde jer species kuku dlm tuh..haha!!

    ReplyDelete
  11. Kuku ai squareeeee. mwahaha

    ReplyDelete
  12. alamak bercmpur2lah plak...hihihihih:D

    ReplyDelete
  13. saya punya pun round jugak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. lupa plak...menabung libresse kat sini..hehe

    ReplyDelete
  15. kak oval ! hehehe :p jari pon pnjg mcm kacang panjang . . ahahaa .

    ReplyDelete
  16. kita genglah qilehh!hahaah

    ReplyDelete
  17. Saya squovul... Hihihi.. Ala comel ja la kuku round.. Hikhikss.. ;D

    ReplyDelete
  18. Akak pun round juga. Jari pun pendek dan gemuk juga >.<

    ReplyDelete
  19. kuku akak round tapi tak kontot macam qila.. hehehe..
    ala, comel apa jari gemok2.. hihi

    ReplyDelete
  20. ninaa ovaal la qilah. hihihi

    ReplyDelete
  21. kuku akak oval kot... tapi akak suka yang squoval tuu =) nice =)

    ReplyDelete
  22. rasanya saya ni round kot. Tak kisahlah yg ptg bersih selalu..hehehe.

    ReplyDelete
  23. qileh....yeah give me five...titewwww sameee...kehkehkeh... *gedik*

    ReplyDelete
  24. kuku akak bentuk square kot.. hihi..

    ReplyDelete
  25. Saya round, tp mcm ada ke square juga.. :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!