Monday, April 7, 2014

Thankful.

Thank god☺!!!! Hehehehe. Alhamdulillah. I'm being thankful for everything.
Terima kasih kak Fand bagi hadiah dekat qila ekeke. Terima kasih bebanyak tauuu bg hadiah topap TT_TT
Terharu gila qila hihik. Stay strooooong tau Kak Fand!!! Hihi. Sorry lambat update!!
Cc : www.ctfand.com

Alhamdulillah. Dapat hadiah Floral Dress Full Lining daripada akak Fyza daripada
Instagram @Fashion4PlusSize hee~
Can't  be more thankful sebab harga dress tu luar kemampuan qila kot TT_TT
Dah ah plussize untuk org gemok cm qila ni hahaha.
Cuba teka dress mana yang qila dapat hadiah? Heheheeeeeee. Qila malu ah nak pakai haha.

Memang mahal gila. Tambah sikit je lagi boleh cecah 3 angka ehhe.
Cantik kannnn hikhik. So boleh lah qila feeling feeling princess jap. Hiks.
Jom follow Instagram @Fashion4PlusSize hehe. Baju ada, skirt ada, dress ada, eii cantik hihik.
Fashion4PlusSize thank you so much. Dia selalu bagi tips jangan pakai baju ketat ketat hehehee.
Bagus tuu. Hikhik.

Fashion4PlusSize ( Look good? Feel good!)
Gorgeous plusize blouse, cardigan, skirt, long dress :D


  • Keep calm n shoppin ☆  
  • fashion4plussize : Yang penting ikhlas dan jujur. Kalau tak jadi beli inform fyza ok. TQ ♡


  • And yes. Lastly, kak Fyza ni sangat sangat lah baik. Dia tahu customer busy.
    Ingat senang ke nak gi bank bank in bagai.
    So dia boleh reserve kan dulu baju mana yang kita nak hihi.
    Kalau bank in lambat pun dia tak marah ekeke.
    Dia takde lah nak block block backout buyer bagai hahaha. And dia memang ikhlas nak tolong plussize girls jadi cantik!!!!! :D Yayyy


    Bestnya berblogging. Rezeki qila masuk macamtu je. Sekelip mata.
    Dengan menang hadiah giveaway lagi.
    Dengan dapat kawan kawan akak akak yang sangat sangat baik. Ugfakdjfsdkjnsv rasa nak nangis je hish.


    Ok ni pulak qila dapat hadiah minggu lepas wee~
    :D
    Thank you so much kak AinRuslee hhee. 
    Agak terkejut bila tengok nama qila dalam Senarai pemenang GA Ainruslee. hewhew
    Tak rugi betul lah masuk Giveaway March Ainruslee In D'Blog hehe.
    ingat lagi tak dalam Entry Kelik Kelate tu?
    Ha obuse liptint ni lah -___-
    harga patut rm6++ jadi rm18!! Siot je makcik tu hahaha.
    Alhamdulillah. Qila memang tak nak beli pun. Saje tanya harga. Eh yeke lol
    Tuptup dah sampai rumah hihi freeee. Memang comey. Rasa jambu je bila pakai wakaka.

    Ok salam isnin monday blues! :D Jgn lupa ucapkan alhamdulillah! Heheee.
    Sorry lah qila bantai masuk 3 giveaway terus harini hewhew.
    Banyak lagi hadiah qila dapat tapi maaf lah qila agak malas nak post dekat blog hehe. Rasa mcm malas je nak tangkap gambar hewhew.

    27 comments:

    1. Alhamdulillah, syukur, tahniah ya :)Blog Nies

      ReplyDelete
    2. cantik2 dress tu hehe btw tahniah menang GA ^^

      ReplyDelete
    3. tahniah ye qila..bestnyeee dapat macam2 :)

      ReplyDelete
    4. waaaaaaaaaaaaa banyaknya dapat hadiah... ganah ganah hahahaaha :D

      ReplyDelete
    5. Ya Allah, murahnya rezeki makcik sorang ni ;)
      semoga rezeki qila sentiasa berlimpah ruah. amin.
      love u! ;)

      ReplyDelete
    6. ok,, da dpt dress. pkai bila jmpe kak bella k? ehhe. kite felling princess gitu

      ReplyDelete
    7. wahh tahniah qilah. deki sokmo nge mek ni gak , hermm murah rezeki qilah

      ReplyDelete
    8. Wahh2 murah betul rezeki kak qila ya! Moga lepas ni bertambah2 rezeki akak! :D Uh uh, kak qila pakai lip tint tu mesti omey kuasa 100000.. Hiks! Upload lah gambar pakai dress tu and lip tint! Kekeke, kalau omey sangat nak buat wallpaper lah! Hakhak! XD

      ReplyDelete
    9. wahh kak fyza tu lecture acik dulu di poli... tahniah

      ReplyDelete
    10. Ya Allah, murahnya rezeki. Tahniah ya Qila :)

      ReplyDelete
    11. Tahniah :) Haha.. kami lagilah malas :3 satu entri pun takde xD

      ReplyDelete
    12. Wah banyaknya hadiah..tahniah keyla...

      ReplyDelete
    13. tahniah qila comel. hehehe.

      p/s : esok pagi pukul 8 ada something kat blog sy... ehem2. dh set autopublish dh td, tu pun kalau mata tak juling set jam tu betul pukul 8 pg lah. haha

      ReplyDelete
    14. tahniah qila.. banyak dapat hadiah.. :D

      ReplyDelete
    15. alhamdulilah..berkad rajin bsegement..
      smua kilah dapat..toup la.. baju la.. owh.. jeles..bila la saya nak dpt

      ReplyDelete
    16. Alhamdulillah.. rezeki semua tu qila.. ala.. pakai la qila.. nak tengok.. hehe.. akak punya dress xpakai2 lagi.. aihh..

      ReplyDelete
    17. Wahh.. menarik.. Tahniah qila.. :)

      ReplyDelete
    18. congratsss <333 :D
      pakai lah dress tu, letak kat blog. mesti comel kan :DD

      ReplyDelete
    19. tahniah dila.. kak Fiza pun ade satu dress plain hadiah jugak.. tp segan nk pakai.. hehe...

      ReplyDelete
    20. aceceee..ala2 pwincesss dah ni..heheeee
      murah rezeki qilahhh kan ^_^

      ReplyDelete
    21. hoi hoi.. bnyaknyaa hadiah dia. tahniah babe^^

      ReplyDelete
    22. Tahniah qila banyak dapat hadiah ;)

      ReplyDelete
    23. Amboiii, syoknya dia sekarang. Menang memacam eh? Congrats Qila :) Rezeki namanya tu, sebab random kan hehe

      ReplyDelete
    24. alhamdulillah..moga murah rezeki qilah selalu..amin....erm...yg mana eh,yg plain dress tu kot...:)

      ReplyDelete

    Hi. Do leave me a comment.
    Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!