Monday, April 28, 2014

Positively I am

tumblrking.com
Penatnyaaaaa :((
Hahahaha 
Tak habis habis update blog nak cerita penat. Orang yang baca nanti pun jadi penat nanti.
Credit the daily positive hihi.
Ish. So qila harini pinjam gambar Tumblr lah.
Biar semua takde Monday blues bagai tu ekeke.

Happy Monday!
Stay positive jangan penat penat. Hihi.

Semangat!!!!!! Go qila gooo.
Huhuhu

Ok sebenarnya laptop dah takleh nak bukak google chrome T_T Sedihnyaaaaaa....
Takleh nak blogwalking banyak banyak mcm dulu dah haih.
So blogwalking guna laptop satu lagi yang quite lambat.......

Hehe. Semalam gi PWTC pergh pergh ramai gilaaaa manusia. Heeeeee.
Rasa nak lempang backhand je semorang hahahahaahah.
Sakit hati n telinga tau dengar budak budak nangis bagai mashaallah.
Parents pun. Takyah lerrrr bawa anak kalau anak pun tak selesa haih.
Jalan lambat gila kot. Memang penuh ah hari Ahad kan.

Saje je nak test gi semalam hahahahahah.
Tapi takpe, Rabu ni qila nak gi lagiiiiiii hihihihi.
Jom jom jom ke PWTC hoyeh hoyeh!!!!!!

Ohya, qila jumpa 3 buku for RM25 wah. Super cheap lah tu kan. Tapi BBW lagi murah haih.
I wish i could go there ughhh. Hehehehe. So qila sempat grab 3 je. Umi sampai gi bilik air sebab tunggu qila lama sangat pilih buku heee.
.


My favourite is this!!!!
EXACTLY AS I AM

A self esteem book by - Shaun Robinson!


"This book is dedicated to all of girls out there--
big and small --- who have ever looked in the mirror
and thought, if that image were smaller, lighter, thinner,
bigger, straighter, taller, smarter, cooler --- life woulb be oh,
so much better. May the next glance you take
make you feel beautiful and loved exactly as you are."

Memang khas untuk qila yang gemok bodoh hodoh ni kot.... Hehe. Go qila goooo!!!!
Fighting!!! Hehe. Nanti qila blogwalk and click nuffnae bebanyak ye heee. Toodles.

20 comments:

  1. hoi qila hoi..skati dia je nk backhand anak org..hahaha...jumpa nanti!shopping novel reramai!yeay!

    ReplyDelete
  2. wahhh qilahhh bace English book :D haha sy memang takk laaaa :3

    ReplyDelete
  3. Akak tak sempat lagi pergi ! Y__Y

    ReplyDelete
  4. suka la dengan attitude qila yg sentiasa positif.. gd girl.. kak Fiza pun kene jd cm qila.. hepi selalu..

    ReplyDelete
  5. hahhahaha.. qila ni suka hati nak backhand orang.

    bbw mmg lagi murah.. ngehngeh. sila jeles sbb ecah dah pergi sana.muehehehe. yang buku exactly as iam. cah nak pi cari jugaklahh. ecah pun kurus gila n xgojes. hehe. kita senasib.

    ReplyDelete
  6. akak pon suka baca buku self esteem ni.. banyak membantu .. eh gemok comel apa . :)

    ReplyDelete
  7. Best giler kot.. ! Sumpah murah !! Macam Big Bad Wolf pulak kan.. Nak pergi :(

    ReplyDelete
  8. tak baik akak cakap mcm tu pada diri akak. mana ade akk hodoh. comel + pretty u know =] u just have to accept urself. yeah i know kinda really hard to do it but its woth it.

    ReplyDelete
  9. Wahh.. slmt membaca Qila... salam ceria hari isnin.. :) :)

    ReplyDelete
  10. best nyee k jealous -.- lama dah tak baca buku macam tu. otak pun dah blur kosong.

    ReplyDelete
  11. amboi.. nak backhand.. takutnye.. hahaha.. haippp.. apa kata mcm tu kat diri sendiri.. xmau2...

    ReplyDelete
  12. Qila sayang... jangan cakap macam tu sayangku. Qila cantik. Miza suka tengok qila. Comel je ^_^ Semua ciptaan Allah cantik. Kita semua tahukan Allah tak pandang paras rupa hambanya? Yang Allah pandang adalah akhlak di hati kita :') Allahhuakbar. Kalau kita nak cantik untuk dipandang manusia sampai bila ? You have pretty much in your parent's eyes. Lepas ni tak moa cakap macam tu lagi tau sayang *Peluk qila erat-erat* Kita sahabat lillahi ta'alaa. InsyaAllah sayang :')) Sayang qila. *Kesat air mata* Hihi nanti nak cari juga la buku exactly as i am. Menarik ^_^

    ReplyDelete
  13. qila ! hazy pun pegi hari ahad. sesak gilos. nasib baik datang awal =D hehe. this friday hazy nak pergi lagi. btw, qila beli english novels tu kat bootah yg mana eh? nak ushar jugak =D

    ReplyDelete
  14. Bestnya dapat pergi PBAKL. Teringin nak pergi juga. Buku Exactly I Am tu macam best je. Teringin nak baca juga la.

    ReplyDelete
  15. Syoknya dapat pergi sana.. Nak jugak, nak jugak! Tapi kita jauh lah! Uhh.. T.T

    ReplyDelete
  16. nok baca yang last tu,macam best jer,uhuk uhuk. nanti buat review qilah deh,hehe. nak tau jugok XD

    ReplyDelete
  17. Nak pergi juga pesta buku, tapi tak sempatlah qilehhhhh :(

    ReplyDelete
  18. Hai Qila si peminat novel English, seronok pergi PWTC? Bawak lah kak Nad, nanti kak Nad teman je jangan risau kak Nad takkan terpengaruh nak beli hehehe

    ReplyDelete
  19. weeweeee..layan novel English...cik memang tak lahh..hahaha

    ReplyDelete
  20. olo..bestnya g pesta buku...tahun ni tak berkesempatn nak g,huuu:'(

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!