Wednesday, April 23, 2014

Penat blogwalking.

Hehee☺qila blogwalking guna Senarai Blogwalking Kak Mia and Senarai Peserta Blogwalking By DayangDeno heee.

Pergh pergh. Hihihi. Banyak gila blog huish.
Dalam sejam qila mampu gi 40 blog je haih. Kira satu blog 2 minit lah. Kononnya lah kan hiks.
Sikit betul. Internet makin siput waduh waduh gimana nii haha.
Qila dah ready dah kalau internet tetiba habis nanti hik.

Eh eh tak sangka lagi less than a week to mini gathering for all bloggers 
yang free on 1st May 2014!!!
Jom joinggg hihihi sesaje. Hari tu Labour Day. So cuti lah kan? Hehe.

Lokasi ; Flora Cafe, Ampang Walk.

Just bloggers hangout day!!! Hehe.
Lunch sama sama from 12.30 untill 3.00 pm
 take a chill pill borak selfie borak selfie borakk selfie
 and dah balik hihi.
More information?
Click je gambor tu. Takpun click >SINI< Hihi.
Selamat hari rabu!!! :D
Happy wordless day~

p/s: qila takleh tidor. tengah tunggu umi and abah balik dr kelate hikhik.

24 comments:

  1. Usaha yg pasti berbaloi tu qila.. saya pulak dah tidur, bangun & skrng baru nak tidur balik smpi subuh nnti hehee.. all the best ye.. :)

    ReplyDelete
  2. seronoknya AA..SB join tgk gitu2 je.kita duduk jauh ni..

    ReplyDelete
  3. rajinnye makcik ni, mama tak boleh lah blogwalking segitu sekarang, si sufi asyik tarik kain mama je ajak baring.. hihihih

    ReplyDelete
  4. farah pun blogwalking melalui mialiana tu jugak :DD
    qila tau tak semalam farah buat lah 8share. kan terus dapat rm1. then harini farah bukak, rm1.20. em okay lah tu 20 sen. hihi <33

    ReplyDelete
  5. untung ah siapa dapat pergi gathering tu xp

    ReplyDelete
  6. tak pernah join gathering blogger. dulu masa blogging, lepas spm. masa tu duit takde nak join2 gath ni. lagipun diorang buat dekat KL nun. mana mampu. hahaha. sekarang ni, dah mampu sikit, masa pulak packed. memang tak lah. haha

    ReplyDelete
  7. Tak dapat join. Ada hal. Hehehe..

    ZH BloggeR

    ReplyDelete
  8. untungla qila bleh pegi. nak prgi jugak,uwaaa~

    ReplyDelete
  9. hai qila, salam pekenalan hehehehehe nak join gathering boleh? kita budak baru ngehhhhhh *sakat Qila joget2 sikit

    ReplyDelete
  10. Wow cam best jew mini gathering tu :)

    ReplyDelete
  11. hammboii...40 blog?mmg pergghh!hahaha
    xsabaaa nyaaa kak niesaaa...

    (tp still pening xjumpa baju..hahaha)

    ReplyDelete
  12. jauhnya huhuu..xdapat la nk join ^_^

    ReplyDelete
  13. bestnya lahai qilah,
    hmmm!kem salam semua kat situ..hakhak :pp
    have fun bebeh ! ^_^

    ReplyDelete
  14. Enjoy tau nanti Qila :)

    ReplyDelete
  15. bagus2.. rajin sangat qila nie... akak menabung digi..

    ReplyDelete
  16. wawawa..rajin bangat qila bw kan...good gulz...hihi...

    ReplyDelete
  17. rajinnya bw...sedihnya dgr lagu kat blog qila ne..:(

    ReplyDelete
  18. Snggh malam sini..lama x jenjln sini.hehe

    ReplyDelete
  19. bestnya qilah dapat join gathering tu. hm hm.
    fuhh rajin gila blogwalking hahaha.

    ReplyDelete
  20. wah best2 dpt gather dgn blogger lain . =)

    ReplyDelete
  21. Kalau rajin, buat apa2 pun boleh inshaaAllah.. wahh masuk surat khabar ke? tahniah!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!