Friday, April 25, 2014

Keputusan Matriks dah keluar

Tulah perasaan qila bila tahu qila dapat Matrikulasi dekat Perak.
Seriously!!!?

Qila apply Selangor, Kelantan, Melaka.
Kenapa Perak hm.
Menyesal apply apa yang kita nak.
Takkan dapat nya lah haih. Hahahaha.
Takpe lah. Tunggu UPU keluar pulak...
Harap dapat lah apa yang abah nak hmm....

Siapa nak check gi je link >SINI<

Hm.........
TAK SABARNYAAAAAAAA
HIHIHIHIHI.
Details? Gi email to : glamorousbybellaluna@gmail.com
Hihihihi. 

20 comments:

  1. Allah dah aturkan yg terbaik..mcm syira dulu :) sabar

    ReplyDelete
  2. saya dapat Kedah. tak mohon tapi dapat situ T.T

    ReplyDelete
  3. okay lah tu kat perak. mana lah tahu, boleh terserempak dgn farah xD

    ReplyDelete
  4. kat mana tempat belajar tu tak bawa byk makna sgt pun. yg penting diri sendiri. betul kan? hehe

    qila, jumpa 1hb nanti ye.. er, nk kne email jugak ke? hikhik

    ReplyDelete
  5. hehe.. kite dapat kat kelantan.. tapi x minta pun kelantan.. dah la baru buka matrik tu.. kak saya sekarang kat matrik perak la awak.. serius matrik perak boleh tahan lawa juga...

    ReplyDelete
  6. Alaa.. janganlah sedih-sedih.. Mini Gathering?

    ReplyDelete
  7. kawan abang sye pun ramai dpt perak, muahaha. abang sye dpt kat selangor je. nasib baik dekat. senanglah nk melawat nnti. :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum . . in shaa Allah ada hikmahnya :) singgah sambil menabung nuffnang :) jom singgah Blog Ain and klik tabung nuffnang and 8share . *aww :D

    ReplyDelete
  9. jauh ea dr rumah?
    xpe2..upu ade lagi . byk2 kan berdoa utk upu . =)

    ReplyDelete
  10. ololo..takpa dear....belaja mana2 pun sama je:)

    ReplyDelete
  11. tahniah adik manis. kita x dapat matrik pun dulu. masuk sekolah balik haha

    ReplyDelete
  12. Sabarlah... semoga Qila terus sukses ye... aamiin.
    3x yes.. :D

    ReplyDelete
  13. Apa-apa pun tahniah ya Qila. Kalau dapat matriks Selangor, dekat je dengan rumah akak :)

    ReplyDelete
  14. pilih elok2 tauuu..hehe..
    5 days to gooo..xsabaaaa....

    ReplyDelete
  15. Matriks Gopeng ke ? Hahahaha. Kalau pergi best of luck ya. Perak panas. Kbaiii ! :P

    ReplyDelete
  16. qila.. akak dulu dpt matrik gopeng.. tp akak dapat asasi gak... so, akak gi asasi.. hee :D

    ReplyDelete
  17. kite pun tengah tnggu kptusan UPU. stress gila kan? hmm. takut pun ada gak.

    ReplyDelete
  18. Amboi tak mo jauh lah tu hihi

    Tunggu masuk u dulu.
    Mana tau adik dapat yang dekat je kan hihi

    Good luck sayang

    ReplyDelete
  19. weeweee...tunggu upu je lah qilah ek..

    ReplyDelete
  20. dpt gopeng ey.. akak dulu changlun... lg la jauh.. tp best...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!