Tuesday, April 29, 2014

in need of sleep or rest

Penat☹!! Ahahahaha haritu baru je Positive gitewww. Konon.
But nah. Hee. So.
Qila super busy.
Minggu lepas sampai harini memang ber insta shop je.
Jenguk jenguk lah insta shop qila dekat @qilacloset ahaks.
instagram.com/qilacloset
Ahahaha yes i know. Its freken ugly af. But biar jelah nak buat acane ekeke. Qila nak try edit lagi nanti lol
http://web.stagram.com/n/qilacloset
Ingat nak jual skirts lycra high quality je. But nah.
Haha. Ada extra apparels di situ ye. Ada dresses, ada handbags ugh nak gegila tapi sabor jelah.
Ada macam macam ehehe.

Oh ya jangan lupa follow @weowncloset @gojess_boutique & @nutritionscafe!!!

The pros and cons of handling an online shop ; Nutrition's Cafe

Pergh i love that post kak Fyy. Hm bila handling an online shop it's a miserable!!!
Omg. I am in misery~ hahaha.
memang sumpah penat.
Pastu paling boring bila takde customer.
Pastu paling penat gila bila BANYAK customer.
Alahai at the same time pulak tu.
Qila keluar bilik. Masuk bilik je bukak notify pergh pergh mashaallah!
hahaha.
Kus semangat.

Nasibaik qila welek je hahahahaha. Slow slow. Tenang.
Jangan risau buat buat tak busy hahaha.
Tapi sedih jugak lah. Sebab bila kita duk pegang phone.
Buku takleh nak baca......
Adik beradik nak borak pun qila tak balas. Haih.
Bila diorang dah tidor qila still dengan phone.
Bosan! Hahahhaah.

So qila memang try to take a chill pill  haih.
Dah lah Rabu ni nak gi PWTC huhuhu.
Aku dah ah tak tahu mende ni haih.
Pastu Khamis pulak mini gath yay!!!!

Alhamdulillah dapat juga jumpa siapa yang qila nak sesangat jumpa heee :D
Virtual Hugs!!!! Ok lah. Nak tengok TV dgn alim hehe. 12 Rounds 2: RELOADED.
It is a sequel from 12 Rounds/ Starring John Cenna.

No. 2 ni Randy Orton. And im like who the heyy ni hahaha. Alim semangat je sebab dia dari WWE tu haa. Hehe Qila kenal John Cenna & The ROCK je err.
Goodnight! May the odds be ever in our favor :D

Mood : syukur rezeki masuk walaupun penat 'sikit'. Abah happy umi pun happy yay!
Eh eh tak sabar nya 1 Meiyeyeyeye.

Yayy. Hihihi. Hip hip horey. Hip hip horeyy. Hip hip zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

33 comments:

  1. mana ada ugly la, comeyy apa..

    akak setuju sangat.. memang penat gila handle instashop ni.. mana nak pilih & upload gambar, nak letak caption & hashtag lagi..
    time xde customer pun bohsan yg amat.. time penat & busy tu la tetiba ramai customer.. hehehe..
    sentiasa bersyukur walau untung sedikit.. :)

    ReplyDelete
  2. nanti nak folow kat insta

    ReplyDelete
  3. pandainya qilah jual,huhuhu. nok jugok try suatu hari nanti,jual cupcake ko,mano tau,hehehe. semoga rezeki qilah mencurah-curah..auwww!!!hoho..amin :)

    ReplyDelete
  4. Selamat berniaga syg ! Bak datang skirt 1. Ehhh. :P

    p.s : akak klik whisper awak. ^^

    ReplyDelete
  5. waaa.cantek2 semuanya... huhuh. jealous ahh

    ReplyDelete
  6. usaha banyak baru la untung banyak kan... dan banyak untung nanti jangan lupa blanja wan topup...kihkihkihkih

    ReplyDelete
  7. Teruskan usaha & semoga terus berjaya...
    3x libresse.. :D

    ReplyDelete
  8. Penuh warna warni closet Qila. Meriah gitu. Balas kunjungan mu dik.

    ReplyDelete
  9. for me best kot busy ni. sebab dapat buatkan kite lupa dgn masalah lain. erhhh. all the best qila! jangan lupa update pasal gathering tu nanti. nak juga baca walaupun tak dapat pergi >.<

    ReplyDelete
  10. nak berniaga nie mmg kene sabar.. tp kalau org dah kenal produk kita mmg kaya dibuatnya...

    ReplyDelete
  11. relax bnyk2 ye qila .. rezeki melimpah ruah tu bila banyak customer. alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. penat2 pun. insyaALLAH.. its worth right dear...
    rasa macam xley gi je khamis ni. sobsob. tak excited dahh

    ReplyDelete
  13. qila.. qila.. ada skirt aryana x? i fall in love ngan that skirt lorh... hehehe.... bersabar ye qila ;) turun naik berbisnes kan ;)

    ReplyDelete
  14. Nak pi juga.. PWTC *sobs* hehe.. busy nampak? :)

    ReplyDelete
  15. amboi. meniaga skrg. haha qila ! dah lama tak BW. :'(

    ReplyDelete
  16. Moga rezeki Qila makin murah.

    ReplyDelete
  17. Qila! Goodluck on your business okay! ;) You are always one step forward everyday hehe dah dah pergi rehat eh

    ReplyDelete
  18. laaaa...qila punya ke kedai tu..hahaha...sorry kak sally xtau :P

    get a life sis..jgan lupa rehat :)

    ReplyDelete
  19. salam. gudluck dan banyakkan rehat ya dear :)

    ReplyDelete
  20. makin berkembang bisnes kak qila xD

    ReplyDelete
  21. waaaaa...ada online shop eh?

    ReplyDelete
  22. semoga bisnes qila semakin maju...cik pun baru je start bisnes..hihihi

    ReplyDelete
  23. cantiklah design tu manada uglyyy..
    semoga Allah murahkan rezeki untuk Qila. Aminnn.. :DD

    ReplyDelete
  24. Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

    ReplyDelete
  25. Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

    ReplyDelete
  26. qilaa jeles nya. ninaa nk mniaga online jugak tp tk pndai lerr.

    sob sob mohon ajarkan :p

    ReplyDelete
  27. good luck dlm business qilah ok? jgn lupa rest yg secukupnya... btw, john cena encemm.... hahahaa

    ReplyDelete
  28. good luck in ur business qilah... jgn lupa rest yg secukupnya ok? btw, john cena ensommm... :P

    ReplyDelete
  29. happy gathering dear!heee...ok boleh tengok2 nanti instashop tu:)

    ReplyDelete
  30. nice sharing ...
    blogwalking di sini
    done follow.jom follow di http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. goodluck kak, dah stalk stalk tadi, mak ui takleh tgok lama nanti nak beli semua, hahah

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!