Monday, April 14, 2014

I'm back on track!!

Hahahaha hi hi ☺Ok semalam acah acah je nak Hiatus gitu kau ghasa hahahaha.
taking a break kononnya! Tapi betul lah. Memang tak sangka qila betul betul hiatus.
Kapoof!! Hilang cemtu je hehe.
Bukan apa. Busy gegila lah.

Hari jumaat gi keluar jap dengan umi n pip. Sukahati dia je ponteng sekolah hahah.
Balik rumah sememangnya berdengkur sebab sakit gila perut pergh.
Memang patut lah pun tak update blog. Uish makan panadol pastu ambik beg air panas yg sangat perrrfect.
Ish memang bagus lah beg tu. Letak je dekat perut pergh. Memang sedap gila macam tungku eh. Hihi. Sakit yang perempuan je ghasa hahaha.

And pagi sabtu pulak mashaallah.
Alhamdulillah rezeki qila dapat jemputan Anugerah Kecemerlangan hehe.
Tak sangka dapat 7A pun boleh jugak ye hihi. Bagus sekolah Sungai Pusu ni.
Kaya. Hewhew. Nanti qila cerita dalam next entry sebab nak tunjuk gakkk gambar qila n friends muahahahah.

Hehe qila dah potong dah harga tu hihi makin murah dah hehe.. 
from my InstaShop hihi.

HARGA BAJU RM24 excluding postage. Postage rate dalam +RM6 kan so kalau beli satu jadi
RM30 INCLUDING POSTAGE MUAHAHA.
 OK LAH TU KAN HIHI.
Kalau kawan dari blogger nak beli qila kasi diskaun lagi jangan risau muahaha.
Oh ya, dear Kpoppers.
Qila nak buat baju EXO ni hehe.
Although idk who the hell is EXO tapi mcm bersepah je exotics kan hihi. 

Credit to : SINI
Sumpah penat gila nak tunggu customer datang...
Sometimes qila nak je delete insta tu haahahah.
Malas. Tapi TT_TT
Usaha tu kena lah ada to earn something haish.
Ok qila tak tahu nak design apa dekat baju haih.
Qila nak je design baju
DAH SOLAT?
Haha. Takpun 
"Kalau awak baca ni 
maksudnya awak tak khusyuk"
Hahahaha bayangkan kalau ada orang pakai baju tu bila gi surau / masjid.
Haha kantoi tak khusyuk hikhik. 
Bagus ustaz mana entah dalam Ikim, haritu terdengar dalam kereta hehe.
Dia suruh design baju macam tu. Salah satu cara nak ajak budak budak solat.
Kita takpayah bebel bebel jangan tak solat,
berdosa besar tau, bla bla bla pun.
Tapi budak budak sendiri inshaallah sentap pastu terus solat hehe. Ok alhamdulillah siap jugak post ni hahahaha. Terima kasih kepada yang rindu qila tu ihiks.

Cc : Farhah , Kak Farah yg jauh hihi.
Qila tahu yang lain pun rindu qila tapi mesti malu nak cakap kan?!?!??!?!
Hahahahahahhaa k bye
rindunya nak blogwalking hahaa. Bukak tab banyak gila ni.
hewhew. Hang hang jugak, tapi nak buat cmane. Tunggu je lah load satu satu hiks.
Itu belum campur click nuffnang lagi pergh. Memang penat :p

21 comments:

  1. Qila ! ber-hiatus kejap je eh. nice one la. sbb rindu nak baca entry qila ! hehe

    ReplyDelete
  2. Acece.. Macam tau2 ja kita kat sini rindu dia.. Tak malu aih nak bagitau kak qila kita rindu kak qila... Hehehhee... pasal baju yang ada design 'dah solat' and etc tu saya setuju! :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, you're back! :)

    Hari Jumaat tu pun akak sakit perut orang perempuan juga. Dah lah ada exam pagi tu T___T

    Tak sabar nak baca entri pasal hari kecemerlangan tu.

    ReplyDelete
  4. solat pakai baju power rangers barulah...

    ReplyDelete
  5. errr... yang ada nombor 88 tu kenapa ek?

    ReplyDelete
  6. Usaha itu tangga kejayaan dear. Teruskan usaha dan usaha. Jangan putus semangat kalau nak berniaga online ni tau. Chaiyok!! (:

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat jemputan ke Anugerah Kecemerlangan ... bijak gilos~ahaha:)

    ReplyDelete
  8. Perghh..bukak bisneslah dia.. :)

    ReplyDelete
  9. Akak yang baca entry ni pun dapat rasa bahang penat dia Qila. :P

    ReplyDelete
  10. aha!cutiiii ye...chaiyok2 qila..biasa la tu...kena sabar tunggu customer..nnti ada tu..ehehe..

    ReplyDelete
  11. Pergh Qila berjaya hiatus! Welcome back Qila! :D Hehehe michu

    ReplyDelete
  12. yeayyy qila is back! lamanya hiatus. semua orang rindu qila tau tak xD

    ReplyDelete
  13. bestnya, qila design sendiri eh baju? sure ramai yg nak baju exo tu.. akak tgk ramai giler fans diorang.. hihi

    ReplyDelete
  14. rindu ghinduww nak baca entry hang qila. ngehhngehhh, amboi ber-hiatus. haha

    ReplyDelete
  15. ecah mengalami sakit perut prempuan dah dua hari, sob sob. nak berbisnes kena bnyak bersabar. insyaAllah kalau ada rezki..ada lah customer muncul =)

    ReplyDelete
  16. hihihi nsib baik tk hiatus lelama. dh rindu qilah. wuu tahniah dpt anugerah kecemerlangan

    ReplyDelete
  17. ok tak sabar nak tengok next entry..gambar dengan kawan2,hihi...beautiful moments^^

    ReplyDelete
  18. woah 7A . aaa congrats :) good luck utk bisnes tu . hihi ^^

    ReplyDelete
  19. Wahh menarik... baju tu pun cantik juga qila.. :)
    3x yes.. :D

    ReplyDelete
  20. wooooooo..EXO! akak minat tuuu ^_^

    ReplyDelete
  21. tahniah qila dpt anugerah cemerlang.. kak Fiza minat giler dgn EXO.. dah ader lengan panjang nyer.. hihi...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!