Tuesday, April 1, 2014

Helo April!!

Congratulations! You made it through another month!
Here’s to the rest of 2014!
3 out of 12 done.

Sad. Qila is so sad.☹ Bongok nya aku ugh.
Boleh pulak qila terrrrrrsalah tengok and terdelete 100 comments TT_TT
Sedih nyaaaaa maaf lah. Rasa macam menyesal gak kalau buat comment moderation ni.
Pening dah haih. Sedih nyaaaaaa 100 comments lesap cemtu je haih.

Oh ya. Qila merayu dekat umi qila taknak kerja hewhew. So qila kerja dekat rumah dengan blog jelah hahahah☺ Nak start tanam anggur dengan Cha hihik.


Qila tengah demam niiii!!! Hahahaha semangat kan walaupun tengah pening kepala zzz.
Rasa nak mun je hehe.

Im on my way to Klinik 1Malaysia huhuhu.
Nanti sampai sana cakap je.
Saya demam.
Maka nanti sampai lah panadol for freeeeeeeeeee dekat tangan hahahaha.
Saya selsema. Saya sakit tekak.
Maka nanti sampai lah ubat selsema tu huhu.


Yang bestnya for freee \\^O^//

Banyak cerita akhirat qila nak cerita ni tapi masa tidak mengizinkan muahaha.
Besok je lah qila cerita pasal Seminar Jejak Menara sponsored by YADIM and IIUM huu.


Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) akan menganjurkan program Jejak Menara 2014 khusus untuk pelajar-pelajar lepasan SPM, STAM dan STPM 2013. Program ini sebagai persediaan sebelum mereka melangkah ke menara gading.
Ish. Programme tu best gila dah ah free!!!!
Subhanallah memang perfect.
Lagi lagi ikon pada hari itu ialah....
Tengteneng teneng!!!!

Yeap. Kebetulan Dena Bahrin lah siot.
Whatchu waitin for huhuhu.
Pastu adaaaaa
Farah Adeeba hewhew. 
She is so pretty and clever and huih. Kurus gila fuiyo ah.
Cakap dah lah laju gila dengan english dia pergh.
And kiri sekali tu penyanyi nasyid Mustika hehehee.
Jujurnya qila tak kenal T_T 

Takpe takpe, besok qila cerita full eh hikhik. memang perffffetto.

So tata to March ;)

Hehe love you everyday hihi.

Hahaha sedihnya TT_TT
Macam qila. Hahahahahah takde boypreng pung hahahaha.
#foreveralone #sepiselamanya

31 comments:

  1. macam best je jejak menara tu. hehe, btw cepat sembuh qila ! :D

    ReplyDelete
  2. akak pun dah pernah sekali terdelete komen time nak moderate tu.. lepas tu terus hati2.. hehe..

    semoga cepat smbuh syg.. klinik kerajaan memang macam tu.. dah jadi tempat minta ubat je sbb sakit teruk mcmana pun diorang tetap bagi panadol.. isk..isk..isk..

    ReplyDelete
  3. moga qila cepat sembuh. solo pun ok pe...

    ReplyDelete
  4. 100 comment? farah punya comment ada terdelete jugak ke? :(

    ReplyDelete
  5. ha..ha.. sabar qilah saya pun selalu sokmo terdelate komen..sakit hati kan?
    x pe tanam anggur..lg beraapa thun mendatangka hasil ha..ha.. tapi kena tekun la.. jgn lupa siram dan baja selalu.. ha..ha..ha.. mnabung x3

    ReplyDelete
  6. cantik n comel sangat dena tu kan :)

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak baca pasal next entry :D

    ReplyDelete
  8. yeah IIUM!!!:DD hihihih moga april memberi lebih kejayaan untuk kita semua!!

    ReplyDelete
  9. 100 Qila? woah banyak tu. dugaan for untuk anda qila. bersabarlah dikau wahai kawanku .hm hmm .

    hey i got a girlfriend .
    APRIL FOOLS ! sedihh sedih. tapi kelakar TT.TT

    ReplyDelete
  10. dena bahrin . banyak tutorial hijab dia dekat youtube :))

    ReplyDelete
  11. Wahh menarik ni qila.. salam April ye.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  12. comelnya dena bahrin. hehe semoga cepat sembuh adik sayang =)

    ReplyDelete
  13. tung r dapat jumpa dena bahrin tu.. huhu.. g jugak rupanya jejak menara tu.. gud3.. huhu..

    ReplyDelete
  14. Alaaa, serius jeles dpt pegi program2 cenggitu. hmm, ade x utk lepasan diploma?? hewhewhew...qila, xyh la ade boypreng tu, bia la 4everalone,hihi...

    ReplyDelete
  15. Lol.. Get well soon, darl :)

    ReplyDelete
  16. akak pun pernah ter'delete' komen, nak tekan publish boleh tekan delete.. sabar je la qila..

    semoga qila cepat sembuh, jangan lupa makan ubat dan banyakkan minum air masak..

    tak sabar nak dengar cerita qila..

    ReplyDelete
  17. cerita3 k, akk nak baca :)

    ReplyDelete
  18. hihi...sedih sangat tak de bf ye..haha..
    nanti dah ada lagi sedih..hahaha...

    ReplyDelete
  19. tak baik sambut april fool kay, sayang :)
    wah.. good2.. busykan diri dgn join aktiviti cenggitu.. get well soon dear :) btw, biasa la tu. akak pun ada sekali dua terpadam, tapi xdela sampai 100 qila. dahsyat tu!

    ReplyDelete
  20. Adoi sedihnya terdelete komen sebanyak tu. Haih, tak apa lah.. Nak buat macam mana kan..
    Wahhh,, Dena Bahrin tuuu!! Mesti best. Nanti cerita okeng?? ;D
    Alah, tak apalah tak ada bf pon. Awal lagi ni kak qila. Nanti akan ada yang betul2 untuk kak qila. okeyh! Ingat, masih ada orang lain yang tengah sayangkan kita juga such as family, Allah, rasul. :D Jangan lupa tu! :*

    ReplyDelete
  21. nak jadi penanam anggur yg berjaya la ni ea..ahaha..take care qila..tu la mkn kek xbg kat akak..kan dh demam..ekeke..jgn lupa mkn ubat!

    pasal yadim nnti komen dekat kisah yadim qila je lah..ehehe..

    dont worry be happy bak kata org "single is simple" muaahh!muahh! XD

    ReplyDelete
  22. cepatnya dah april kan?.. hihi.. all the best for this month ye dear.
    licha singgah smbil klik nuffnang awak

    ReplyDelete
  23. Bagus Qileh buat persediaan sebelum melangkah ke menara dgn hadiri bengkel/kursus/seminar. Insha-Allah ia akan jadi panduan dan bekala utk menuju puncak nanti.

    Demam dan selsema biasalah musim panas2 ni. Saya sudah 4 hari hilang suara sebab batuk, 3 ari lepas dapat mc, rehat jer kat rumah.

    ReplyDelete
  24. Blogwalking. Good morning :)

    Nak jemput join. Ada hadiah BAP cap, produk herbalife dan banyak lagi.
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. Tak payah nak sepi selamanya qila. U still got ur readers here.

    Akak datang singgah sambil klik tabung. ^^

    ReplyDelete
  26. sedih nye kartun yg last sekali tu.. huhu

    ReplyDelete
  27. Dulu saya pernah terfikir nak buat comment moderation tu tapi rasa macam malas la. Macam best jer event tu. pasal apa jer ye?

    ReplyDelete
  28. Lahai sygnya...huuu...eh demam bjalan qlate ye ni? Moga cepat sembuh qilah...

    ReplyDelete
  29. qilaaaa.. i just read entry ni. adoyaiii mcm mna boleh terlepas entry ni. sorry qilaa.. long time tak on9. meh la kita tanam anggur bersama2 .hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!