Saturday, April 19, 2014

Exboyfriend Part 1

Ok disebabkan Ex qila ni nak bersara dah hm. Rabu depan last day dah lah dalam BKATC hiks.
Bila je boleh jumpa Sharnaaz?
Boleh tengok dia dalam TV bila ulangan jelah kot. Takpun dlm mimpi je.
Taktahu lah Sharnaaz nak teruskan dalam bidang lakonan or not hihi.
So here is lil bit info about him hikhik.

Biodata Sharnaaz Ahmad 

Nama penuh: Sharnaaz Basir Ahmad

Tarikh lahir: 30 Ogos 1985

Umur: 29 tahun (2014) 

Asal: Georgetown, Pulau Pinang

Pencapaian: Tercalon sebagai Artis Baru Lelaki Popular di ABP 2010 woot woot congrats x

Drama: Tari Tirana, Dottie, KumKum, Pontianak Kampung Batu, Ungu nya Cinta, Bukan Kerana Aku Tak Cinta 

Filem: Seru, Azazil, Juvana 

Yang bold semua qila dah tengok hewhew. Ada lagi rupanya dia dlm cerita lain hee.


Sweet je dulu kan haihh. Why Andy Lala why TT_TT

"Bukan kerana aku tak cinta , tapi aku takut kerana sekali kau tinggalkan aku maknanya hilanglah aku di bumi Allah ni.. Kerana aku hidup dan mati bernafaskan hadirmu" #jebatmas #jebatfoo #bukankeranaakutakcinta #anakantoopenang #halusssss

Dulu kurus je Sharnaaz
Sekarang ambik kooo gila buff tuff uish.
Bila lah dia nak kahwin haihh. Nasibaik seksi lg ekeke.
Ok ni link untuk contact Sharnaaz hahahha.

Fanpage : Sharnaaz Basir Ahmad
Twitter : @SharnaazAhmad
Instagram : @SharnaazAhmad
Twitter Sharnaaz FC : @ARM___ (Arm Reflect Movement)

Selamat tinggal Sharnaaz Ahmad!!!

Hihihihi.
*scheduled post sebab qila dekat kelate ni ngae umi tercintoo heeee*

29 comments:

  1. bahahaha..xhabis2 lg dengan abam jebat dia kan..hihi...tp suka la tgk dia jd watak baik...dekat juvana x suka tgk..sebab ganas qilaa jd lan todak..watak dia annoying!menyampah tgk dekat juvana..dekat drama bkatc meltinggg gilaa tgk watak dia..hikhik...

    selamat bershopping sampai pengsan qil!!Heee...

    ReplyDelete
  2. dua tiga kali tengok, handsome jugak exboyfriend qila ni. xD

    ReplyDelete
  3. yakkk boktam,habis cerita,trus jadi ex,hahaha. nnti ada pakwe baru lettew XD

    ReplyDelete
  4. Kemainnya diaa...Alahai peminat tegar shanazzz rupanya..hahaha

    ReplyDelete
  5. OK,, love my new boyprengg ,, hihiih

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh...ingatkan sape dah...qilah..qilah..buat suspen dah...

    ReplyDelete
  7. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  8. mula2 tak suka kat sharnaaz ni tp lama2 mcm... eh.. mcm terpengaruh pulak ngan qila.. tak bole jadi ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. wahh kak qileh, taktau lak akak minat sharnaz :p tpi dia mmng handsome pun

    ReplyDelete
  10. wah...rajin qilah kelik qlate deh,hihi....ololo...so sweet exbf dia:)

    ReplyDelete
  11. haha amboi qilaa minat habis ek dkt shrnaz ahmad hahah :D

    ReplyDelete
  12. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    Giveaway/Segment

    ReplyDelete
  13. Owh peminat Sharnaaz rupanya :)

    ReplyDelete
  14. hahahaha amboi, peminat tegar ni

    ReplyDelete
  15. Uishh.Ohsemmnya akak qileh.Boypren dengan artist noh HAHA
    NEW ENTRY: Bermulanya Extra Class

    ReplyDelete
  16. report kak umi qilaaa.. haaa
    hehe.. btw kenapa ex?? hee.. nnti kalau qila cari orang baru.. jangan pilih abam aaron ku. no no no!

    ReplyDelete
  17. Minggu depan lastttttt ;( Rindu Abg Jebat nanti ;p

    ReplyDelete
  18. Selamat bercuti ya Qila :)

    Ramai betul yang minat dekat Sharnaaz ni rupanya.

    ReplyDelete
  19. Amboi, minat gila ah Qila dgn Sharnaaz eh? Oi budakkk, dekat Kelantan rupanya patut ah tak muncul muncul dekat blog kak Nad hahah. Buy me somethinggg!

    ReplyDelete
  20. Hahaha.. ex-boyfriend bersara? LOL

    ReplyDelete
  21. sharnas..boyfrens qilah..ewah..suka jebat ya.,,,best kan dia blakun hdup..

    ReplyDelete
  22. Ek eh.. Handsome pulak aku tgk Shaarnaz ni. Haha. All this while buat derk je XD

    ReplyDelete
  23. haha, kemain cik keyla ni... hihi

    ReplyDelete
  24. ramai yg suke sharnaaz a.k.a jebat. tapi hakak tak sukeeeee sangat. Hahahaha. xD

    ReplyDelete
  25. Blog Amir salam ziarah dan follow blog ni..

    ReplyDelete
  26. haishhh... ingtkan mmg letak exbf tadi...

    ReplyDelete
  27. woah? selamat tinggal?? haha

    ReplyDelete
  28. Wahh.. cayalah Jebat... Lan Todak pun ok gak.. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!