Monday, April 14, 2014

Blogger - Mini GATHERING 2014

Hi hi hi evening pipol!!!☺!!!
hehehe. So ni qila copy paste dari blog Kak Bella Lunaaaaaa hihihihi. So full credit to HER.


                                                                                               


Alhamdulillah, aku rajin menaip hari ini dengan perasaan teruja ! Kenapa ya?
sebab aku nak ajak korang-korang berdating dengan aku.

hehe. bukan aku soranglah. bersama-sama dengan blogger cun & comey yang lain. (iaitu Qila)
Eh. Hahahahahah.
So, who's available on :
1st- May - 2014
LUNCH time together at 12.30 pm until 3.00 pm

Tempatnya memang sangat best dan meletops. kebambom gitu.
Pernah dengar 'Flora Kafe' tak?
Scha & Awal pernah buat event kat situ.
Then cerita Ariana Rose juga buat pegambaran di situ.
Kerlassss tak kak jah?? hahaha

Aku memang excited tengok bunga-bungaan, bagai dalam taman bunga.
Decoration yang sangat mewah.
Tapi harga makanan mereka pada aku murah. Tak semahal hotel.

Eh, kenapa we olls nak buat mini gathering?
kan seronok kalau dapat join then berkumpul ramai-ramai.
secara santai dan kenal mengenali kawan-kawan blogger yang korang selalu komen.
More better jumpa face to face and borak lama-lama sampai lebam.

Tak adalah isu blogger itu sombong or tak mesra alam.
Mestilah korang havoc & the best kan?
lagipun tempat yang we olls pilih sesuai dan selesa sangat lepak-lepak.




OK.. Aku tak nak ngurat korang-korang banyak sangat. hahaa
kalau rasa dah tergoda dengan pelawaan aku, terasa nak join we olls.

Boleh inbox aku atau tingalkan URL blog untuk aku kejar korang.
hahaa. yang betul-betul free & berminat ajela.

Setakat ini, yang dah confirm nak pergi dalam 5 Orang.
Tiada limit dan had. Kalau nak jangan segan-segan komen kat bawah ok.

Actually, aku just jadi organizer aje. hahaha. Ada mastermind yang lain.
Aku tolong-tolong untuk permudahkan perjumpaan kami.

Kalau nak tahu location boleh google ataupun tengok map kat bawah ni.
Dekat aje dengan KLCC rupanya. So, siapa rajin lepak Ampang. Moh kita lepaking together !




Surprises & Excited :
Mell a.k.a Manager Flora Kafe akan bagi discount to us ! (blogger's)
Then maybe ada some surprise yang pihak Flora Kafe sediakan untuk kita.
Kenapa aku invited blogger pergi sana.
Mana tahu korang dapat job review makanan kat sana.
So, sila hadir-hadirkan diri anda jika kelapangan.

Sebarang pertanyaan boleh terus inbox /PM / komen 
Dekat facebook : Bella Luna ok? Hihihi.


FLORA CAFE (AMPWALK)
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Always open
Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
Email: florakafe@gmail.com
Website: http://floraetc.blogspot.com/

********************************
So nak pergi? Jom jom.
Tinggalkan URL BLOG dekat Entry SINI ye. Nak tinggal dekat blog qila pun boleh jugak hiks.
Jom ah gi jommmm hihihi.

39 comments:

  1. Flora kafe tak pernah pergi tapi flora etc dah pernah masuk. memang menakjubkan kot interior design dia. hehe

    ReplyDelete
  2. Nak join..Kak nad, ada ajak akak.. :)

    ReplyDelete
  3. kena jumpa dengan qila ke..? tak nak laa...hahahaha ^________^

    ReplyDelete
  4. Qila pergi ke? Enjoy your time ya :)

    ReplyDelete
  5. lama singgah blog adik manis. kalau la ampang tu dekat mesti kak nina dah join. hew..hew *jeles

    ReplyDelete
  6. Wahh beatnye . Asa nak join je tpi jaoh laa . huhu

    ReplyDelete
  7. Segan.. saya pemalu hehee.. Have fun nnti ye qila.. :)

    ReplyDelete
  8. ouhhhh!fly from sarawak kak niesa harussslahh joinnnnn..weeee..excited nk jumpa bdk tomeyy...

    ReplyDelete
  9. mcm menarik ja qila.. tapi kak balik kg masa tu.. xdpt la nak menjoin kan diri ^_^

    ReplyDelete
  10. tak boleh pergi aisshh sedihnyaaa :(
    kena tunggun besar nanti baru dapat T___T

    ReplyDelete
  11. Ohhh inilah dia yang budak kecik ni bising2kan malam semalam. :D

    ReplyDelete
  12. ish ish..ni bella bg tau smlm ni.. hahahahah mcm berminat ni nk pg.. nanti kita bincang n cnfmkan ok :)

    ReplyDelete
  13. tak dpt nak join.. huk huk.. akak balik kelantan la.... cuti lame tu...

    ReplyDelete
  14. asal le buat kat KL nun, buat le kat JB, mama turun punya.. kikiki

    ReplyDelete
  15. alaaa..nak g jugak!! uwaaa

    ReplyDelete
  16. wow.. menarik la qila.. tp, time constraint lak.. kalo dtg last minit diterima tak?

    ReplyDelete
  17. Selamat bersantai keyla..

    ReplyDelete
  18. hari keje...selamat ber'gathering qila.. :)

    ReplyDelete
  19. jauh :/ pape pon hahpp2 lha ye pada yang pergi tu...renung-renung kan dan selamat beramal..wakakakaka

    ReplyDelete
  20. sekali sakala dapat hangout dengan blogger lain pon best jugak kan?

    ReplyDelete
  21. macam menarik jer gath nie..hehehe..tempat pun tak jauh dari umah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. Nak pergiiiiiiiiii nak jumpaaaaaaaa hehehe

    ReplyDelete
  23. waa, bestnya... hopefully dapat join... ^__^

    ReplyDelete
  24. alaaa confirm tk dapat join ni. hemmmmm TT___TT

    ReplyDelete
  25. huu sy diklantan..jauh plak rsenya nk g sne semata2 untuk itu.huaa

    ReplyDelete
  26. best nyee -_____- kalaulah dekat comfirm join terus ni. >.<

    ReplyDelete
  27. wahhhh.. mahu juga. tp jauh..huhuh

    ReplyDelete
  28. Have fun dekat sana nanti ^___^

    macam best je...
    tak pernah pun pegi lagi Flora Kafe... XDD

    ReplyDelete
  29. jauh la. have fun ya korang..best tempat tu..bunga2 lagi..alamak... rugi2...digix3

    ReplyDelete
  30. bestnya :)
    tapi jauh sangat pulak..teringinnya nak join..!!!
    have fun yeah!

    ReplyDelete
  31. akak kena terbang dulu baru sampai sana..hihi

    ReplyDelete
  32. selonoknyaaa!!!!!!!!!! alloorr, tapi jauh lah.. :'(

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!