Wednesday, April 2, 2014

Berita Harian Skor

Hahahahahhah☺ sebenarnya qila sedih sikit tapi nak buat acane hahahahaha.
Dah kus semangat gila ni ha pepagi lagi cari Berita Harian hewhew.
Hello evening untuk semuaaa hehehehe.
Drumroll sikit. Hohoho.


Tadaaaa!!!
Thanks Mazniiiiiiiiiiiiii sebab rekemen blog huduh ni!!!! Thanks kak Khairunnisa :)
Thanks kak Ayue sebab tolong tangkap kan gambar tu hahahahah. Dengan kak kak Ayue sekali masuk dalam tu hihi. Eh eh Cha pun ada sekali lah hahaha.
Terima kasih jugak dekat Nazurah  sebab inform dekat cbox hehe. 
Hehe alhamdulillah. Nak tunjuk ke tak dekat abah....
Hmmmmm *garu dagu*
Hahahahaha kesian lah dekat abah.
Hahahahaha ok ok qila tunjuk ahaks. Harap dia tak marah lah hewhew.
Interview tu kalau nak baca gi lah cari sekejap. Sempat lagi ni :P



Update.
Hehehehe alhamdulillah. Qila dah tunjuk dekat abah ahaks. Dia terima seadanya. Happy dia bebangun tidor anak dia masuk sotkabar har har har. 
Umi pernah masuk sotkabar jugak hahahah.
Azim haritu masuk sebab main bola dan fingerboard. Harini dia dapat result 100% untuk geografi.Wow.
Alim pun pernah masuk sebab bola. 
Pip pulak harini menang Choral Speaking. Wah wah happy abah harini hahahahah. Alhamdulillah rezeki harini cemtu je Allah nak bagi kan hehe. Biar lah duit tak berkepuk pung tapi happy family. Heee :D

Semangat nak berblogging ni lepas masuk Berita Harian hahahaha. Kemain ko qilah.
Ok tak sempat nak cerita pasal Yadim hiks.

64 comments:

  1. ok, xnak koment.. hahahaha. jelos!!

    ReplyDelete
  2. wahhh...qila dah masuk paper...makin pames laa nmpaknya lepas nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. peh peh. masuk suratkhabar. fuyooo :O haha

    ReplyDelete
  4. tahniah qila, mesti tambah femes lepas ni :)

    ReplyDelete
  5. amboi cik Qila...jealous........huhuhuh untung ler...:DD d=(^-^)=b terbaik!

    ReplyDelete
  6. untung ahh masuk paper :3

    ReplyDelete
  7. ok jeles..dgn qilah..tapi qilah memang layak... utk dapat.. tahniaah2 tu sinar edisi mana tu? nak cari le.. tahniah2 sampai klik lazada 10 kali :P

    ReplyDelete
  8. ops pembetulan tadi baca mcm sinar..tu yg tanya edisi mana,.. rupanya berita harian :P

    ReplyDelete
  9. wuwuwuuu..
    syiokk gilooo..ahahaa
    cute2 ^_^!!

    ReplyDelete
  10. Whoaaaa....pandai bh pilih gambar tu.tomey!heee..kna on lappy ni nnt.nk zoom yg qilah share tu^^btw congrats dear!pemes ler blog dia.hihi.mst up trafik nt.wink2 :-)

    ReplyDelete
  11. Lah tak beli berita harian lah tadi... Congrat lah..

    ReplyDelete
  12. terharunyaaaa... thank u qilaaa. may successful always be with u dear =)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Qila...hebatnyer Qila dapat masuk surat khabar...cemburu ler akak...hehe...

    ReplyDelete
  14. Tahniah Qila! Pandai reporter tu pilih gambar :D

    ReplyDelete
  15. Syoklahh dia..lepas ni rekemen akak plak yer..wakkakaka.. Tahniah :)

    ReplyDelete
  16. Perghhh Qilaaa! Kemain haaa. Tak kisah la yang penting lepasni jangan lupa akak tau! Tau tau tau okbye

    ReplyDelete
  17. omaiiii engkau makcik ;)
    retis gitu :D
    ar, lepas ni bersemangat sampai lebam biji mata update cik belog naa ;) suker!

    ReplyDelete
  18. tahniah qila.. semoga qila terus success.. :D

    ReplyDelete
  19. Wah hebatlah qila.. terbaik!! Tahniah.. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  20. Wah hebatlah qila.. terbaik!! Tahniah.. Semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  21. untung laaa... haha :)

    ReplyDelete
  22. omgggggg qilaaaaaa!
    untuk gilaaaaa,
    serius ni farah jeles sangat sangat
    when lah my turn, sob sob :(
    tahniahhh i feel happy for you :D :D :D

    ReplyDelete
  23. congrats adik!!!!mesti your family happy gila lah!!hehe..,makin femes la adik lepas nie

    ReplyDelete
  24. ehem ehem akak femes nk sign boleh tak ? :p
    wuu qilah comel sgt. ninaa tk sempat beli usaha jugak kirim dekat kawan yg keje dekat kl sruh beli.hehe
    tahniah qilah omey :)

    ReplyDelete
  25. ewah ewahhhh..! dia dah jadi retis okeyyy! ohhh i taknak komen, i cuma nak ucapkan congratssss qilah! :) akak jeles okeyy

    ReplyDelete
  26. Wah, seronoknya! hehehe.. Gambar dia pon yang momell momell gitu eyh.. Hiks! Congrats! :D

    ReplyDelete
  27. untunggg la...ahaha..kalau dh pames nnti jgn lupa akak..ekeke..boleh gak tumpang gembira...

    qilaaaa!tak sabar jugak nk jumpa budak tomey ni...nnti kita discuss nk jumpa bila ye sbb kakakmu si gojes bella stay ngan kak niesa on 1st may..

    ReplyDelete
  28. Blogger remaja tu hokeh. Dapat kat akak -- 'Blogger Tua'. Wakakakaa. Congratsss Qila retis. :P

    ReplyDelete
  29. salam. waa..seronoknya..hehe tahniah ye ^^
    ford and libresse for u dear :)

    ReplyDelete
  30. Tahniah...dah semakin maju ke hadapan...Rasa nya ne pestaim cik masok blog qila ne..Salam kenal tau..cik dah follow tu :D

    ReplyDelete
  31. wh..wah..wah..amboi..masuk surat kbar bha...ermmm nak jugalah...how dear? hahahahhaha...cek citer siket...heee..Pm kat blog erk caranya...wkwkwkwkwkw

    ReplyDelete
  32. Wah tahniah Qila, makin glamer la camtu :)

    ReplyDelete
  33. Wow, so proud of you. Congrats, Qila :D

    ReplyDelete
  34. huhu., kalah retis yer., glamour

    ReplyDelete
  35. tahniah Qila! moga terus maju jaya lepas ni dalam apa jua bidang.. Jangan lupa letak kat sidebar ye news tu. mmg rezeki mencurah2 lah lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  36. wahhh bestnye... tahniah qila..moga terus success..

    ReplyDelete
  37. peh peh peh! pemes adik kite ni ;P
    congrats!

    ReplyDelete
  38. Tahniah qilaaa tapi deep inside my heart, jelesss gilaaa hehehehe


    one day i pulak hahaha perasan gila >.<

    ReplyDelete
  39. Archivement Unlock :Masuk Surat Khabar

    ReplyDelete
  40. jeles nyahhh T_T hahaha tahniah qila sayang, qila comel sangat =) teruskan berblogging k =)

    ReplyDelete
  41. wow... qila dah jadi femes r ni.. jgn lupakan akak.. huhu...

    ReplyDelete
  42. farah dah baca dah surat khabar tu semalam kat library sekolah.
    macam tak percaya je dalam paper tu qila xD

    ReplyDelete
  43. waaaaaaaaa.
    huntonglaaaa qilaaaaaaaaa. xD

    ReplyDelete
  44. pergh.. masuk papaer tu....
    tahniah.. menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  45. Untungnya kak qila. Ina pun ada baca masa tu. Tahniah kak! :D

    ReplyDelete
  46. untunglaaa. makin famous lah lepas ni.. qila2, bila nak jumpa ni? sobs.

    ReplyDelete
  47. waaa!!! jealous, jealous. serious dengki! cubit pipi. hahaha.. all the best, qileh! will support you always, dearie! :*

    ReplyDelete
  48. wah.. jd retis tu.. tahniah.. untung sgt qila..

    ReplyDelete
  49. wahhh. jeles...nak jugak.... heheh.
    congrats qileh (:

    ReplyDelete
  50. waahh.. jelesnya... mahu jugaaa... ekeke.... congrats dear (:

    ReplyDelete
  51. fuiyoo.. baru perasan beb! tahniah dik.. semoga terus maju jaya ok.. mama sentiasa menyokongmu..

    ReplyDelete
  52. wah..tahniah qilah..jeles akak haha :D

    ReplyDelete
  53. tahniah sayang . jeles. haha :P

    ReplyDelete
  54. salam..sesiapa kat sini yang umur 16-18 yg ade blog nak diinterview masuk dalam BH bole email saya ye di chaecha83@yahoo.com..tinggalkan email add atau fb link atau phone no utk saya call.sorry qila akak wat iklan kat sini plk

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!