Thursday, April 17, 2014

Anugerah Cemerlang SMK Sungai Pusu 2014

Ini cerita minggu lepas tapi disebabkan camera pinjam hahaaa. Lambat sikit lah. ----
Hahahaha rasa nak nangis je lah bila sampai surat dari sekolah hewhew.
Yelah sebab qila tahu qila tak layak dapat anugerah tu.....................
tapi bila teringat hadiahnya CASH$$$$$ ya allah hahahaha.
Terus semangat gila ko nak pergi tu heee.

Dapat awal jugak lah surat tu. Pastu malas ah qila nak gi sekolah semata mata nak bagi keratan kehadiran tu so qila email je lah cikgu ;

SAYA AQILA NAZMI AKAN HADIR/TIDAK HADIR KE MAJLIS TERSEBUT BERSAMA IBU/BAPA/IBUBAPA SAYA HEHEEEEE.

Pastu tetiba cikgu mesej, adakah anda akan pergi?
-___- cikgu, saya dah email cikgu. TAK BACA KE?!?!?!
Hahahahaha takdelah marah cikgu cemtu. Derhaka koooo hahaha.

Pastu cikgu tak reply. Mungkin dia terus check email ekeke.
And then tiba lah hari yang dinanti nanti kan $$$$ kachink kachink hahahha.

Alhamdulillah ada photographer tak berbayor iaitu Puip. My sistah haha.
Huweiiiiiiiii 
Fefeeling jap takpe lah kan.
Hehe sampai sampai kena daftar hee. Pastu dapat naci lemak & air kosong.
OK lah. Ada yang taknak ambik free food. Omg?!?!!?!?
Hahahaha. Sukahati diorang lah perut masing masing.

And then amboi acara lamo bebenor.
Paling best sekali part Ucapan Pengetua lah hahahahah.
Memang best gila sampai ramai mcm nak taknak je dengar hahahahha. Sorry cikgus!
Pastu ada choral speaking & nasyid bla bla bla.
Eh but first....
lemme take a selfiee heee.

Berselfie dengan Wanie, Ala, Dayana, Wawa, Nafisah & Iqin!
Heee. Ok pastu dah habis hahahha.
Aku nak cepat ambik cepat balik. LAPAR.
Hm pastu wink wink bergambor lagi ahaks.



And then finally gi lah redeem duit cash hehehehe.
Alhamdulillah dapat lah jugak RM50 tetiba je kan. Hee. Rezeki alhamdulillah.
Malam tu gi makan Muhibbah uishh.
Dapat duit lagi dari Pakcik Makcik yang jumpa qila heeee.
Alhamdulillah. $$$$$$$$$$$$$$$$$$
Nuffnang pun duit dah berkepuk alhamdulillah.
Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Sukanya hati iniiiiiii hehe. Alhamdulillah. Ok dah ah penat hihihi.

Tak lupa jugak dekat umi hihi. But still.
Sorry umi kakngah tak dapat straight A's....  :(

49 comments:

  1. tak dapat straigh A's tapi tengok muke umi qielah,happy dan mesti dia berbangga tau..
    yehaaaaa...meriah nye blog qielah...banyak kaler purple...comeiiiiiiiii^^

    ReplyDelete
  2. yeay!update da,heee...best2!tahniah qilah omey!alhamdulillah...moga murah rezeki qilah selalu...amin.amin...

    ReplyDelete
  3. Congrats budak kecik ! Omey angat tauuuu gambar tudung pepel tu. :D

    p.s : akak klik yes byk2 da ni. lebam jari. :P

    ReplyDelete
  4. fuyooo.. meriah nya.. thniah dear ! xdpat straight A pon dah kira ok tauu tuuu ngan reesult tuu.. TAHNIAH =)kira gempak jgk tuuu .. wahwahh.. siap dapat rm50 tuuu =D

    ReplyDelete
  5. comeyy nye si qila ni.. hahaa. muka happy terpancar dik.. proud of u my sis !! akak clik digi 3x

    ReplyDelete
  6. congrats! suka tengok kulit aqilah :) bersih je.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. tahniah qila. 7A tu banyak tu.. bukan semua org mampu... ^_^

    ReplyDelete
  10. wahh..congrat qila.. apa planning lepas nie..?? nak sambung belajar apa pulak..???

    ReplyDelete
  11. tahniah sangat sebab result cemerlang gempak. hehe.

    baru bukak cbox td , akak click lagi inti 10x, ford lg 10x. heheh. thanks (:

    ReplyDelete
  12. tahniah dear..cute jer sis tengok..hihi

    ReplyDelete
  13. tahniah..
    best student rupanyer qilah nie.

    ReplyDelete
  14. Pewwittt~ Hebat ah qila pahal hebat sangat ni kak Nad pun kalah. Congrats ah qila

    ReplyDelete
  15. tahniah... rancang masa depan dgn baik yaaa... YES tu qila..hadiah jd best student..hehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah, qilah comey... x straigt A's, dpt 7A tu pun mesti ummi Qilah bangga...
    ^__^

    ReplyDelete
  17. untung laa kila...zaman saya abis sekolah dulu tak ramai orang ade camera jadi kebanyakkan memory dalam kepala jer..hehehe..menabung digi sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. tahniah qilaaa! kemain selfie ek ? hehe.

    ReplyDelete
  19. tahniah kilah smoga trus cmerlang dan tbilang utk masa hadapan ya

    ReplyDelete
  20. ecehhh dia pakai shawl lah.. hehe.. ecah tak hambik gambr byk2 pun time anugerah cemerlang.,sobsob

    btw,, tahniah kali ke-100 dear. hehe

    ReplyDelete
  21. bestnya!!! kalau sekolah akak, yang straight A's je dapat.. huhu.. so, bila nak belanja qila? hehehe :D

    ReplyDelete
  22. Banyaknye rezeki kachink..kachinkkk... :D

    ReplyDelete
  23. tahniah kak aqilah :D :D heee

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah, tahniah ya Qila. Comelnya Qila dengan adik Qila. Qila sesuai la pakai warna ungu :)

    ReplyDelete
  25. Wahh.. Ini infinity cuteness! Suka tengok.. Congrats2.. Teruskan pencapaian ya kak qila! 7A tu pun dah cukup cemerlang kak sayang.. Umi bangga tu! :D

    Murah rezeki kakak saya ni aih.. Syukur! Moga terus bertambah! :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah Qila, dapat anugerah :)

    ReplyDelete
  27. Kira hebat jugalah Qilehh!! Tahniah okay! :)

    ReplyDelete
  28. Tahniah sangat-sangat sayang :D Semoga Allah mempermudahkan segala urusanmu <3

    Seriously qila peljar Sungai Pusu ? I'm glad know you dear. Hehehe actually miza peminat tegar video-video yang sekolah qila buat. Memang super habis la. Lagi-lagi hari guru. Allah :DDDDDD

    ReplyDelete
  29. walaweee..best dia dapat $$$$ banyak..heheee
    sakan selfie noohh..papepun taniah taw qila!im proud of u!!aeh..tetiba..hihiii :D

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah.. tahniah qila.. :D

    ReplyDelete
  31. wah..wahh... tahniah qila! kemain lagi selfie-melfie ye..heheh

    ReplyDelete
  32. tahniah qila.. mst parents qila bangga ada anak qila nie...

    ReplyDelete
  33. congratulations again, qilaaaaa :D :D
    alahai comel je qilaaa. xD xD
    putihhh

    ReplyDelete
  34. Congratulation on your SPM result^__^
    Amboi begambar dgn kawan2 tak tahan tuh.. XDD
    Geng SPM :D Cool!!!

    RM50 pun duit tuh XDD ahaha
    takmau post dekat sini :D
    hehehe..

    ReplyDelete
  35. comelnya kak qilaaa <3 congratz dpt anugerah :D

    ReplyDelete
  36. aaa rindu pulak dengan sekolah :'(
    anyway congrats ^^

    ReplyDelete
  37. Tahniah qileh, 7A dah kira hebat dah jgn sedih walau tak dapat straight A's.

    SMK Sungai Pusu ni kt mana yer?

    ReplyDelete
  38. phewwww tahniah sayang.. proud of u. jeles pun hado nie T_T hahaha

    ReplyDelete
  39. Congrats, Qil! Berkat usaha gak kan ^^ Cute nyaa Qil! Hihiks

    ReplyDelete
  40. CONGRATULATIONS qilaaa!!! lepas ni lebih semangat untuk sambung belajar kan?

    ReplyDelete
  41. tahniah qilaaa!!im happy for u too..hehehe..umi pun mesti happy tu wpn x straight A's..yg penting qila ttp omeyy..duit dh berkepuk tu..(lepas ni jd bisneswoman berjaya laa ye..hihi) *hugs*

    ReplyDelete
  42. tahniah qilaa. haippp haipp bakpo la demo ni comey sgt ? gerey jah tengok

    ReplyDelete
  43. Alhamdulillah... Tahniah Qila!!! Semoga terus berjaya... aamiin.. :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!