Wednesday, March 19, 2014

Unforgettable Day ☹ One day before SPM Result...........

☺I don’t want to think about the results. I’m so anxious about whether I’ll pass my SPM with flying colors or not. To be very honest, sangat takut lah pe agi. :(

Ya Allah please.


Anyway, all i can say is Good Luck to Myself.
Good Luck Keylaaaaa. U boleh punya ah amin!!

May the odds be ever in my favor indeed.
Hm. Kalau odds never in my favor acane?
Takpe lah nak buat cmane. Addmath memang tak ah nak dapat A. Haih.
So qila target 8A je pls pretty pls T_T



Hehe. Doakan qila besok pagi nak pergi ni. Dalam pukul 11 cemtu kot entah haih.
Ikut hati taknak pergi. Malas nak jumpa those so-called friendz zzzz. Hihi.
Tapi apakan daya, hm. Dearself tolong lah jangan nangis. Malu nanti ugh hihihi.

Ok ok. Lepas ambik je terus belah lah (kalau boleh). Jangan menggigil lutut.
Balik rumah terus sujud syukur no matter what. Go keyla go go goo! ;___;
Hohh. Dup dap dup dap....

Nantikan result qila....
Besok inshallah update. Takkan ah tak update. Hihi. 
Agak agak malam ni boleh tidor ke tak. Hm 

30 comments:

  1. waaaaa.. gudluck qila.. adik akak pun nebes gak.. maybe xdapat tido.. hahaha~ doa banyak2 ea.. inshaallah tercapai.. akak tunggu qila update esok.. hehe ^____^

    ReplyDelete
  2. all the best qila comel! u can do it! :D

    ReplyDelete
  3. insyaallah... goodluck!!!^^

    ReplyDelete
  4. All the best for tomorrow :D

    ReplyDelete
  5. good luck2 ..good luck qilah..
    bagi smngat dgn mnabung :P

    ReplyDelete
  6. Tenang... InsyaAllah itu rezeki yang terbaik nanti.. :)

    ReplyDelete
  7. insyaAllah.....Allah da tetapkan yang terbaik buat qilah....so all da best dear!:)

    ReplyDelete
  8. All the best dear..
    Pray for the best :)

    Nnt update ya :)

    Love, Qema

    ReplyDelete
  9. Qilaaa good luck esok :) Qila kan pandai (Y) . In sha allah tuu. Selawat banyak-banyak k ; D

    ReplyDelete
  10. All the best... all the best qila.. :)

    ReplyDelete
  11. Tenangkan fikiran... insyaAllah...
    Just be happy :D

    ReplyDelete
  12. good morning syg :) omgeeee. today is the day <3 . PG ucapkan tahniah in advance tau. apa pun resultnya nanti, PG pretty sure, qila da buat sebaik mungkin :)

    ReplyDelete
  13. insyallah .. get the best result =)
    nnti tunjuk kat akak adik pnye result & gaya tudung. eheheh.
    kalau terbaik, akak buat tutorial tudung ntk adik =)

    ReplyDelete
  14. all the best qila..harap yang terbaik untuk qila nanti

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak tau result qila, hihi peace ;)

    ReplyDelete
  16. we waiting for good news sayang qila! :D

    ReplyDelete
  17. gudluck qila..! jgn lupa kongsi result SPM lps ni ye..Mmg xleh lupa perasaan pegi ambil SPM dulu..hehe..

    ReplyDelete
  18. Heee. Good luck :) Mesti result ok punya la.

    ReplyDelete
  19. Salam qila.. guane result? Apa2 pun keputusan, tahniah :)

    ReplyDelete
  20. cepatlah update qila sayang.. dah "esok" dah nie hehe gudluckkkkk qilaaa ~

    ReplyDelete
  21. Apa result, sygs?? ;)

    Mcm bff Qila ek.. Nama dia siapa? Kot2 kenal. :D

    ReplyDelete
  22. tipu laa kalau one day before result tak berdebor kan??tapi apa boleh buat??keep calm and tggu result keluar..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah.. tahniah qila dah dapat keputusan yang cemerlang.. :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!