Wednesday, March 12, 2014

Terima kasih MadihahDaisy for the Egg White Mask


Memang sedih bila hidung kita banyak sel mati and rasa macam kusam (idk what kusam is) hahahah. But yelah. Rasa mcm muka buruk. Dah ah cuaca panas. Haih. Ugh rasa macam nak nangis ☹!
Hihihi. Tapi.
Semalam qila pakai Egg Mask ni fuuuuh.
Dah ah wangi gila aaaaaa rasa macam excited gila nak pakai hohohoh.

Tapi serious wangi sesangat ah. Murah sangat. Nak beli? Gii blog Madihah hehe.

Tapi serious best.
Tak tipu loh. Aku pakai 2 kali semalam hahahahahahhaha.
Pakai whole face and second time tu dekat bahagian hidung hikhik.

Muka pun rasa wangi je hehee.
Terima kasih ye madihah! The mask was awesome!!!!!!!


Ish. Memang best ah hahaha berapa kali dah aku ulang ni hikhok. Sangat simple as pie hehe. Picit je dekat tangan. Jangan gelojoh hee.

And gomol or tepek lah anywhere you want to!! Qila letak dekat muka awwh super comfort!! Hehe 
Jangan risau. Dia bukan sticky melekit menggelikan macam telur hehehe.
Dia macam losyen yang sangat lovely hehe. Best!!!
Seolah olah kita beli Shisheido Mask tu. Tapi ini Egg Mask dalam botol picit.
Sisheido tu dalam plastik pek right? hehe. 
Ok bye :D :D :D Terima kasih bebanyak :D
Dah ah hantar sendiri dekat qila dekat tempat kerja mihmih.
Tak sangka pulak rumah kita dekat ye dok Madi?

20 comments:

  1. kat hidung ein nie pun byk kulit mati.. huhu

    ReplyDelete
  2. bestnyaa qilaaa :D :D :D
    ish jelesnyaa

    ReplyDelete
  3. nk jenguk jugak la kot2 bekenan..heee...tp kak niesa ni pemalas sikit...ada x org blh tlg pakaikan?ekekeke

    ReplyDelete
  4. wah .. mcm best ja. akak pon dh lma xpkai mask :)

    ReplyDelete
  5. Wah, bestnyaaMaybe boleh cuba lepas ni...

    ReplyDelete
  6. eheee. untungla org tu.. tunjuk ksit muka tu =)

    ReplyDelete
  7. fae byk beli face masks tapi belum jgak i use til now haiya

    ReplyDelete
  8. mesti macam telor pipi awak tu nanti..

    ReplyDelete
  9. nampak cam best je... mesti rasa tegang & segar je muka... ^__^

    ReplyDelete
  10. Wahhh bestnya kak qilahhh . Kita ada tengok review blog pasal egg mask ni jugak , orang kata best . Boleh tanggal semua blackheads / whiteheads . Nak try aaaa .

    ReplyDelete
  11. wiwiiiit heheheheh licings lahh muke pasniii haha

    ReplyDelete
  12. wah kilah..
    seumur hdup saya x pnah pkai mask.. mybe x ambil berat kcantikan muka.. lpas ni kena rajinkan diri la..
    klik inti n laneige :P

    ReplyDelete
  13. first time plak dgr pasal egg mask ni. hehe. kalau yg telur betul2 telur tu tau lah.

    ReplyDelete
  14. dah lama rasanya akka tak pakai mask.. mesti segar muka lepas pakai tu kan..

    ReplyDelete
  15. Tak pernah pakai lah qila.. :D

    ReplyDelete
  16. kita suka tengok muka after guna mask..bersih...

    ReplyDelete
  17. Alahai, teringinnya nak cuba benda-benda ni.

    ReplyDelete
  18. ni mask ke..akak ingat dia jenis gosok2 n bintik hitam keluar..

    ReplyDelete
  19. Wah, mask ehhh?
    Sekarang sis tu ada buat GA kan? Nak join lah.. Boleh dapat percuma :P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!