Thursday, March 20, 2014

Result SPM Qila Omey hahah

Hahahaha. Alhamdulillah jelah. Kang kata lebih lebih kata tak bersyukur pulak kan ☹ hihik☺ so alhamdulillah :D Hehe. Tak happy tak sedih. Sebab entah. Rasa kosong.........
Hehe. Heartbreak sebenarnya. Hikhik.
Qila nak sangat 8A 1B tapi dapat 7A 2B hmm.
Hihi. Allah nak qila berusaha lagi tu. Kang perah santan pulok.
(ayat sedapkan hati ah cam biasa -__-)

Terima kasih bebanyak dekat semua yang wish qila ugh terharu serious nak nangis haih.
nasibaik dekat sekolah tadi nangis 2 kali hahhahaahhah nasibaik seka air mata tu asap. hewhew.
Abah macam nak marah je tengok aku nangis. Dia kata RILEK LAH!!!
Mungkin aku mcm pondan?
Hahahahahhaha. Umi dia buat buat taknampak hahahhah.
Tapi hm. Tulah. Nak buat guano. Hehe. Pintu SPM dah pun tutup. So lepas ni?
Nak gi mana? Nak masuk mana?
uh oh.....................................
*hantuk kepala dekat dinding laju laju*


hihihi. Ughh. Nanti lah qila fikir.
Oh im in dilemma wanita. Oh ya baru tadi qila dapat gambar graduasi tahun lepas -_-
Huh sabar je dengan cikgu tu. Huh!


Patut gambar graduasi qila ada 2 lah sebab menang pingat aliran akaun.
Takde pun hmmmmmmmmm. *jeling maut dekat cikgu*


Hehehhe. Harini memang the best day in March :D
Nuffnang best gila woi. Thanks to kak Ayue hihihi. Owner blog http://mii-and-himm.blogspot.com/
hihi sebab jemput qila hikhik.
And thanks jugak kepada Chaaaa owner ecahwacha.blogspot.com hihi.
Kim salam dekat Linaaaaaaaaa sekali hihihi thank you. Besides result, you guys made my day! Hehe.
Besok lah qila cerita what happen today. So much fun and so many pictures are coming hihihi.
Salam malam jumaat!

56 comments:

  1. alhamdulillah.......tahniah qilah omey!!!!!:)

    ReplyDelete
  2. Wah, congrats for your result! So proud of you ^^

    ReplyDelete
  3. wah2xxx..gempak!!!!!Tahniah Cik Qilaaaa!!!

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaaaa hebatnya akak ! tahniah tahniah tahniah ! best nya dapat 7A tak ada gagal . alhamdullilah :D

    ReplyDelete
  5. Wahh.. hebat2... Alhamdulillah qila.. Tahniah. Saya pun turut bergembira dgn kejayaan qila ni. Di doakan agar qila terus berjaya & tercapai segala yg dihajati dlm kehidupan.. All the best qila!.. :) :)
    7x digi for your A's 2x uni of london for your B's.. :D :D

    ReplyDelete
  6. OK!!! Good to hear that... buleh la tu...7A 2B... gagah doh.. ko guano?
    Tahniah! Tahniah!
    Ummi ngan daddy camna?

    ReplyDelete
  7. tahniah dik... jadikan kecemerlangan itu dugaan daripada Allah agar kita tidak alpa utk kejayaan mendatang,, proud with u.. :)

    ReplyDelete
  8. Ok la tu, dpt 7As. Congrats! :)

    ReplyDelete
  9. Ya Allah akak, result bagus lah tu! Alhamdulillah! Tahniah akak! :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah Keyla...This is just the beginning. All the best to you k..

    ReplyDelete
  11. Wahhhhh, seronoknya dapat jumpa bloggers lain :D

    Tahniah ya Qiela. Insya Allah itu yang terbaik :)

    Oh, lagi satu, mungkin Qiela nak blurkan your IC's last few digits. Bahaya kalau letak nombor IC penuh dekat internet ni.

    ReplyDelete
  12. err Qila..ade no. ic..tak nak blur kan ke? takut disalah guna... macamanapun, tahniah!! Meh claim reload RM10 dari akak..heheh

    ReplyDelete
  13. kan farah dah cakap, qila akan dapat good result, alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  14. its okay..dh ckp bagus tu yang...heee..wahhh..mcm ada cerita menarik je lepas ni menyusul..apa2 pn tahniah qila omey...

    ReplyDelete
  15. tahniah.. bijak pandai qila nie..terbaik la.. >_<

    ReplyDelete
  16. syukur alhamdulillah :)
    tahniah dengan result spm qila ya. :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah qila... it's a great result.. after this, berusaha lg :)

    ReplyDelete
  18. Wah, cemerlang ni result yer. GEMPAK! alhamdulillah, tahniah qila. pandai betul :)

    ReplyDelete
  19. congrats.
    jangan berhenti bersyukur.
    fighting~

    ReplyDelete
  20. Wahhhhh tahniah qilaaaa. okey lah result. 7A 2B kottt. memang omey sangat result tu hehehhe :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah Qila .. nice job girl :)

    ReplyDelete
  22. tahniah sayang! I know you're strong and the best!

    ReplyDelete
  23. holaa qila sayang.. tahniah ya!! u deserved it la. hehe.. kita pun happy je smlm + ngn event tu.

    ReplyDelete
  24. biso benge doh tu eh..nanti buleh u mno..oyak la ko k.Nini kt fb deh3..hehe..btw,tahniah!

    ReplyDelete
  25. Tahniah. ok la tu 7A 2B.

    ReplyDelete
  26. alhamdulilah tahniah..
    seriusly result qilah memng sangat bgus! :P

    ReplyDelete
  27. Pandainya kak qilah! tahniaahhhhh!!! xD

    ReplyDelete
  28. pandainya kak keyla. btw congrats ye kak ♥♥

    miss you ♥♥,
    ina xx

    ReplyDelete
  29. Wahh , congrates ye kak . Bijaknya kak , addmath dapat A :') . Taktahu lah farhah ni cam mane nanti ;'(

    ReplyDelete
  30. tahniah qila.. hope lepas nie teruskan kecemerlangan tu di universiti pulak ye... ^_^

    ReplyDelete
  31. tahniah my beloved sis. ehehee. Cemerlang tau dpt 7A. jgn frust2 k. nanti akak ajar kan pakai shawl. =)

    ReplyDelete
  32. Okay la tuhh . Pndainyaaa :') Tahniahhhhhh ! Wish me luck next year :)

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah...semua A dan B jer...u should proud of it.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah.. tahniah qila.. akak suka tengok keputusan tu qila..seoga qila terus success.. :D

    ReplyDelete
  35. wah pandainyeeeeee.
    tahniahhhhh :D

    ReplyDelete
  36. Pandai gila qila ! ^^ Tahniah Daya dapat sikit je hmm

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Qila...tahniah dan syukur Alhamdulillah dengan keputusan SPM adik...teruskan usaha dan semoga sentiasa berjaya yer...

    ReplyDelete
  38. waaaaaaaaaaaaaaaaaaa gempak ! tahniah qilaaaaaaaaaaaaaaa.. i never get 7A.. whole life hahaha betul tak ayat tuu. tahniah qilaa sayang =)

    ReplyDelete
  39. tahniah qila omey haha.
    nati balik klate ninaa blnjo make deh.

    ReplyDelete
  40. tahniah tahniah!!!^^^

    ReplyDelete
  41. Subhanallah. Alhamdulillah. Allahhuakbar. Tabarakallah. Tahniah qila sayang sebab dapat keputusan yang cemerlang. Moga perjalanan menuju kejayaan selepas ini diiringi dengan rahmat, kasih sayang , berkat, dan redha Allah. Aamiin ya Allah. Allah Allah. Tumpang gembira =DD

    ReplyDelete
  42. Alhamdulillah. Congrats Qila sayang. ^^

    ReplyDelete
  43. tahniah shayang! nak sms qila, tapi terlupa aje selalu. all the best for the next step! :)

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. Cakap orang dia pun sama hebakkkk! Terbaik ah keyla. Congratsss! :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!