Thursday, March 13, 2014

Nuffnangggg

Heeeee☺!!! Alhamdulillah finally dapat gak CPUV hehhehehehehe. Walaupun still jeles dengan kak Huny Madu yg dapat berketul CPUV haih nevermind lah qila. All iz well hihihi.
Ni lepas Kak Aiza yang super rajin datang blog qila n click click iklan LINE.
Terus qila check Earning dekat Nuff and.
Hehe. Tak sangka LINE bertapak jugak di sini ahaks. Hihihi.


Terima kasih nuffnang. Tak rugi lah setia dengan nuffnang. Banyak untung ada lah ni hehe.
Kamsahamnida! :P

Hehehehhee. Click LINE.
Teringat pulak iklan Line tahun lepas bila Neelofa and Nazim Othman tukang promote line.
Phewwww. Sangat cantik and encem ehehehe.

19 comments:

  1. wah kita dapat samlah kali ini.salam kenal dari suri..mana2 mari sis suri picit nuff nak tak?

    dah picit 3 kali LINE aqilah ;)tahniah

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah ye :) Datang sini sambil isi tabung nuffnang untuk blog awk :)

    Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. yeay!yeay!untung la kan..haha..
    click line!line!inti dan laneige!byknya iklan kluaaaaa...

    ReplyDelete
  4. tahniah qila... kita serupaaaaa..... hehe..

    ReplyDelete
  5. Hahaha jangan jeles2 dear! Meh sini akak klik laju2 ye :)
    Btw congrats!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..congrats dear!:)

    ReplyDelete
  7. klik line 2x.. salam khamis qila...^_^

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  9. hehe.. korea lah pulak dia. nanti blnja cha ea. >_<

    ReplyDelete
  10. Wahhhh , kita tak pandai guna nuffnang .

    ReplyDelete
  11. tahniah2!! haa dah dapat tu kena rajin update blog supaya pageview meningkat, barulah earning makin byk dik :)

    ReplyDelete
  12. Saya tak pernah dapat CPUV. Jeles ni. Hahaha

    ReplyDelete
  13. Wah, tahniah Qila. Saya tak pernah dapat CPUV ni but it's okay :)

    ReplyDelete
  14. oit2..akk klik jgk tau...klik inti ngn visa~~
    LINE xkua plak :p

    ReplyDelete
  15. tahniah qila.. akak dah klik2 banyak kali ni.. setakat entri ni dah 9kali.. hehe..

    ReplyDelete
  16. Akak dah klik Line shopping untuk awak dear... Cograt! Semoga dapat lebih banyak lagi CPUV ... chaiyok2 ^_____________^

    ReplyDelete
  17. walaupun farah tak faham sangat segala cpuv semua, tahniah :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!