Monday, March 24, 2014

MH370 SAH TERHEMPAS :(

Betul ke
Innalillah hi wa inna ilaa hi roo ji'uun.
Yang lebih detail inshaallah keluar berita besok.....
Betul jugak... Lama sangat dah. Food supply nak dapat dari mana....
Ubat ubat semua cmane kan kalau ada yang ada penyakit.....
Agak mustahil untuk survive.....

Please come back.

But you didn't :(
You didn't come back............... Eii sedihnya.....


Wallahu'alam. Innalillah hi wa inna ilaa hi roo jiuun :(!!
Kesian family diorang...........T_T
Sah terhempas di Lautan Hindi.
Dah keluar dah dalam berita.
Finally.
Stay strong to the families......................
Al-Fatihah :(
#PrayForMH370

19 comments:

  1. al-fatihah, terkejut dapat tahu berita ni, alahai :(

    ReplyDelete
  2. sedih sangat.. bila skroll fb, semuanya melaporkan berita yang sama.. rasa nak menangis rasa nya :'(

    ReplyDelete
  3. sedih... :'(..takziah buat semua keluarga yg terlibat,..

    ReplyDelete
  4. kat twitter pun cakap benda yg sama :'( menangis sye lepas dgr berita tu.. n lagi satu berita, 529 ikhwanul muslim kat mesir kena hukuman mati. Ya Allah, 2 berita sedih sekaligus. Innalillah, semoga ditempatkan di kalangan org2 beriman T_T

    ReplyDelete
  5. dua berita sedih diterima dalam hari yg sama....Allahurabbi!moga Engkau tempatkan mereka yakni muslimin & muslimat yg terlibat dikalangan orang2 beriman....Al-fatihah...

    ReplyDelete
  6. cha menangis.. idk why.. but this is such heartbreaking news. Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  7. A very heartbreaking news, indeed.. Rancangan Dia, no one knows.. Huhu. But at least we have known something, rather than waiting.. Huhu.

    ReplyDelete
  8. Sedih sangat bila tahu :(

    ReplyDelete
  9. segalanya adalah ketentuan Dia..

    ReplyDelete
  10. sangat sedih bila dengar berita ni . :( semoga semua penumpang yang beragama islam ditempatkan bersama org2 beriman :'(

    ReplyDelete
  11. MH370...pergi tidak kembali tetapi tetap bersemadi dalam ingatan...Alfatihah..

    ReplyDelete
  12. Sebak sgt bila tgk berita kmrin m apa pon al fatihah :(

    ReplyDelete
  13. kak niesa tertinggal berita ni..hukhuk..betul ke terhempas?tazkiah buat keluarga mangsa.. :(

    ReplyDelete
  14. sedihnya PG menerima berita semalam. rasa tidak percaya yang amat2! T_T
    Ya Allah, tenangkan hatiku.Tenangkan hati keluarga mangsa. T_T

    ReplyDelete
  15. rasa macam nak menangis je bila dengar pasal berita ni.
    al fatihah

    ReplyDelete
  16. salam. sungguh sy sedihh :(

    ReplyDelete
  17. pelbagai persoalan masih bermain di fikiran akak.. hanya Allah sahaja yang tahu jawapannya.. takziah dan al-fatihah..

    ReplyDelete
  18. Mmg menyedihkan... Al Fatihah... aamiin..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!