Wednesday, March 12, 2014

MBH - info about SLIMFAST DIET.

Wah wah sebab qila dah menang ni kan hehehehhe. Jom tengok apa barang yang qila menang!!!
It's My Beauty Herbs!!!! (MBH)☺☺☺
My Beauty Herbs
Amboi header http://www.mybeautyherbs.com.my/ ekekeke harap qila takde lah hot sangat nanti hiks.

Ni qila sertakan informasi tentang Slimfast Diet. Jom beliiiiii.
Sangat murah okkkkk!!!!!
RM45 untuk 10 sachets. So 1 sachets only RM4.50??!?!?!
Wow.

Informasi Slimfast Diet

Formula Slimfast diet ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang. 
Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut.
Penggunannnya adalah memastikan anda tidak berlapar semasa didalam proses diet. Untuk proses penurunan yang lagi cepat lagi berkesan, lebihkan makanan yang berprotien seperti ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur. Kurangkan memakan makanan yang berminyak, susu, gula, berkanji, gandum dan beras untuk mendapatkan kesan yang optima. Minumlah air kosong 2-3 liter sehari supaya lemak yang dibakar dapat keluar dari badan melalui air kencing dan peluh. Penggunaan yang berterusan dapat dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal, meningkatkan dan menyeimbangkan hormon sekaligus memelihara keseimbangan kesihatan secara menyeluruh.

Bagaimana Slimfast Diet dapat membantu menurunkan berat anda?

SlimfastDiet membantu dalam meningkatkan jumlah kalori yang dibakar secara konsisten melalui proses yang semulajadi. Oleh itu, dengan mengurangkan pengambilan kalori didalam badan anda akan memastikan berat badan anda akan turun dengan cepat dan ketara. 
Slimfast Diet juga dapat membantu dalam mempertingkatkan proses metabolisma didalam badan yang mana dapat membantu untuk membakar lemak degil.Pengambilan Slimfast Diet dapat mengurangkan selera makan anda dan dalam masa yang sama berat badan dapat dikawal secara berterusan.
Slimfast Diet juga memberi tenaga kepada anda supaya anda tetap cergas seharian walaupun didalam program diet.Perkara penting yang perlu diingat adalah bahawa walaupun Slimfast Diet terkenal sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan, adalah perlu untuk seseorang itu melakukan senaman supaya mendapatkan kesan yang optima dan kesukaran untuk menurunkan berat badan dapat diatasi.

Berapa banyakkah kadar penurunan berat badan ketika pengambilan Slimfast Diet?

Jika mengambil Slimfast Diet pada kadar yang disarankan beserta diet menu yang sihat, anda boleh melihat penurunan 6-8kg dalam tempoh tertentu. Manakala purata testimoni kami turun 1-5kg untuk sekotak slimfast. 


Berapa lama untuk saya melihat kesan selepas pengambilan Slimfast Diet?

Ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang, puratanya seseorang itu akan dapat melihat penurunan selepas pengambilan sekotak Slimfast Diet dan pengurangan ukuran pinggang dapat dilihat. 

Adakah sebarang pantang larang yang saya perlu ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet?

Slimfast Diet adalah berasaskan formula organik, jadi tiada sebarang pantang tertentu yang harus di ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet. Walaubagaimanapun kurangkan pengambilan makanan berlemak, berminyak, susu, gula serta karbohidrat. Selepas minum Slimfast, anda akan merasa kenyang dan tidak perlu untuk makan banyak cukup sekadar mengalas perut.

Berapakah isi sekotak dan perasa Slimfast Diet?

Isian satu kotak adalah 10 sachet yang mana untuk 10 hari pengambilan. Manakala perasa adalah raspberry yang sangat sedap.

Bolehkah saya mengambil produk ini semasa datang period?

Boleh, tiada masalah.


hehe.
So. Apa perasaan qila bila baca ni? Happy gila bah heheheh.
Okay sekarang boleh tidur dengan lenanya. Hiks. Harap sampai rumah nanti nak minum secepat yg mungkin weeeee~

10 comments:

  1. rajin qilah berphotoscape^^ comelje,hihi..btw mcm best je produk ni,tapi sis nak tambah berat...hukhuk....

    ReplyDelete
  2. untung nasib badan dia :D ALhamdulillah, rezeki qilah :D

    ReplyDelete
  3. Kalau la dekat sini ada produk macam ni, kan best.

    Penat dah exercise untuk kurangkan berat badan -__-

    ReplyDelete
  4. nnti kongsi hasilnya ok =) ehehe. good luck

    ReplyDelete
  5. Kalau akak sedut ni mesti tinggal rangka je Qila. Y___Y

    ReplyDelete
  6. wahh qila..sudah ada info.. selangkah kehadapan dah nie.. baru igt nak cari.. mintak copy bulih??...hihihihi.. gurau je.. anyway, info yg sgt bagus

    ReplyDelete
  7. wah qilah produk yg manarik..
    nanti bleh la cuba.. tq sharing..

    inti& line, visa :P

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah Qila, nanti kite kurus sesame yer . Hihihi

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!