Thursday, March 13, 2014

Love Meter iklan H12 eh?

Hahahha☺!!! Qila selalu gila guna Love Meter dedulu hahahhahah zaman pesbuk dulu omg malu nyaaaa hihihihi. Letak nama ni lah tu lah. Tapi at least dulu free but now -___-

Bila tengah tunggu meter dia ke 0% or 100% tetiba je keluar natang ni


Huh. Seriously.....
Pastu mesti subscribe RM2 seminggu habih lah kredit ku oi T_T
Hihiihi.

17 comments:

  1. wakakakaka...kebanyakkan benda2 camni kat internet sume kene bayar...cakap lha awal-awal kene bayar...grrrrr~~~~ ahahahaha

    ReplyDelete
  2. game ni kwan prempuan suka...main.. pelik juga apa benda aplication la ni..rupanya love aplication..

    mnabung line :P

    ReplyDelete
  3. hahaha.. saya tak perah try lagi..

    ReplyDelete
  4. hahah.. i did the same thing.. but skrg xlagi *smbil mnari-narikan jri tlunjuk.

    ReplyDelete
  5. hahaha..adoi..qila nii...lawak..dlu masa akak kecik2 ada yg guna call..makcik akak sll guna talifon rumah..ekeke

    ReplyDelete
  6. Haha,
    Love meter....
    Qila pakai H12 ke? sis tak tahu kenapa takda hati nak pakai iklan tue

    ReplyDelete
  7. hamboi, tengah bercinta ke tu..? kiki

    ReplyDelete
  8. Kita pun still suka main benda ni pastu letak nama dot dot dot , haha .

    ReplyDelete
  9. wahh siap subscribe tu ^_^

    ReplyDelete
  10. ala, main je yang tradisional punya.. conteng2 kat buku, kira tu kira ni, taraaaa.. tau la peratus jodoh dengan si empunya nama yang ditulis.. kekeke~

    ReplyDelete
  11. hehehe apa salahnya ..sj untuk hiburkan hati sendiri..

    ReplyDelete
  12. Tak pernah tahu pun benda ni wujud. Hehe

    ReplyDelete
  13. qila......siyesly?? hahah..adeh

    ReplyDelete
  14. akak pernah juga mencuba masa dulu-dulu qila.. hehe.. tapi rasanya masa tu offline..

    ReplyDelete
  15. elele, ni mesti letak nama abang jebat lah ni kan?

    ReplyDelete
  16. nothing is free now qila...semua kena bayar, infact kalau jumpa raja bomoh pun elakkan kena bayar..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. kene bayar ey.. hancus harapan.. haha..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!