Wednesday, March 5, 2014

Less word for today.


Hahahahah. I want ice-cream so badly!!!!
Takde sape sape ke nak belanja magnum yg mahal gila tu.
Cornetto pun jadik lah pls hihihiks.
Nak belanja click click lah ads dkt tepi tu hihiks
Haih. Dah ah jerebu.
Semua macam sakit hidung :(
Rasa pening kepala pun ada lah jugak, ngantuk je alahai.
Nasibaik nak berhenti dah yahooo!!!


ok tata!
#word less.
Hihihi.
Spm result nak keluar. Ugh. Hati tak berdebar langsung.
Confirm ni petunjuk dr allah.
Mesti result teruk ni T_T
Mesti melalak lalak nanti dekat dewan.
Ugh. Taknak ambik lah. Suruh umi je gi ambik.
Ish. At least nangis dekat rumah.
ugh!!!! Stress!!!! Jerawat stay away from meeh.
Don't you rilek brader brader rilek me. Hiks

Yay banyak dah schedule post huhuhu. Rindu nya nak blogwalking. Nuffnang dah lah lama lama makin baik hati hihihihi. Qila dah boleh cashout dah ni weee~ Tapi takpe lah, tunggu sampai banyak lagi lah muahahah. Baru lah worth waiting for hihi. 

24 comments:

  1. Ish tak baik ckp cmtu, InsyaAllah result akak bagus :D gudluck tau! Nnti share sharelah sikit result Tu Kat sini eh. Kuikui~

    ReplyDelete
  2. Ala kak qila... Tak mau la cakap result teruk. Kita belum tahu. InsyaAllah cemerlang! :D

    ReplyDelete
  3. nie entri nak promote ads ke? haha. malas tekan =p

    nampk iklan churp-churp je pahceroh

    ReplyDelete
  4. Qila!! Eh kak qila hhehe good luck tau <33333 ina doakan supaya result yang qila dapat tu lah yang terbaik utk qila. Dunia dan akhirat.

    Wawah!!! Moga dapat income banyok banyok wokehhhhh!!!!!

    ReplyDelete
  5. InshaAllah everything will went well dear. Doa banyak2 ok. Jangan jadi macam akak dulu. Masa amek result spm , sampai tak lalu makan. Poyo je.

    ReplyDelete
  6. qila... jangan la cakap macam tu :( Qila buat miza takut je bila qila kata rasa tenang tu petanda tak baik. Tak mo tak mo cakap macam tu. Kita kan kena sentiasa bersangka baik dengan Allah. Insyaallah result kita SPM 2013 semuanya cemerlang dan diredhai Allah. Ingat tau, sebab kawan miza selalu pesan kita kena bersangka baik dengan Allah kerana Allah memberi mengikut sangkaan hambanya. =')

    ReplyDelete
  7. dah.. kak fiza isi inti buat qila.. beli la eskrim yer.. hehe

    ReplyDelete
  8. semoga qila dapat result yang cemerlang..

    ReplyDelete
  9. qila comel, minum air masak byk2 time cuaca jerebu ni. huhu

    positif, qila mesti boleh punye! :)

    ReplyDelete
  10. yakin result qilahh mesti gempak punya & xkn mgecewakan... :)

    ReplyDelete
  11. yeay!dh boleh cash out..kak niesa pun sama..tp nnti dlu lah..click2 visa utk qila..

    akak nk stop blogging..tp x tau smpai bila.. :'(

    ReplyDelete
  12. dear, be strong ok.. akak bella doakan yg terbaik untuk kamo.. ttbe jdi kakak. ehee. sbb 2 adik bella pun nak amix result

    ReplyDelete
  13. amboi...nak magnum terus! eskem potong tak nak?? hahaha...

    sabar la qila...insyaAllah ada berita baik tu :)

    ReplyDelete
  14. meh sini kita jumpa. ecah belanja magnum seketul. tapi kena share lah. hoho. ecah pung debaq gilaa.. huhu. insyaAllah terbaik.

    ReplyDelete
  15. In shaa Allah.. semoga qila berjaya.. aamiin..

    ReplyDelete
  16. okay..dah click2 supaya qila boleh beli ice cream..hehehe..mesti sekarang tgh nervous giler tunggu result yang hampir keluar..tapi jgn nervous2..keep calm and makan ice cream..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. in shaa Allah dapat result bagus =) gudluck tau =)

    ReplyDelete
  18. semoga dapat result yang cemerlang yaa Qila

    ReplyDelete
  19. dun wory dear~confirm meletop punya la result qilah..gudluck k! haa...da banje da wat topup2 beli magnum,hihi...semua da klik^^

    ReplyDelete
  20. good luck untuk result nnti..

    ReplyDelete
  21. hehe. ni kes tak de mood ke ni ;D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!