Saturday, March 22, 2014

KOSÉ Sekkisei Roadshow ~

Pada suatu hari.  Ada seorang akak tu. Dia nak kahwin dah hihihi.
Dia whatsapp qila hahahah. Dia tanya qila, nak gi tak satu event tu dengan dia. Hihi.
Qila terkejut beruk ler. Tak pernah dibuat orang lain kecuali akak ni ekeke.
Dah lah event tu on the day SPM result keluar ahahah.

Seriously kak? :P Hihihi.
Disebabkan qila sorang, qila ajak lah sorang lagi. Cha namanya. Hikhik.
First time ok qila naik LRT forever alone hihi. Thank god jumpa Cha di KL Sentral phew.
Qila rasa nak tumbuk je KTM lembab sangat haih. ☹!!!!
Tapi alhamdulillah sampai jugak ke Mid Valley phewww☺
Thanks kak ayue TT_TT Hugs!!!
So let the pictures do the talking ekeke
Fresca Mexican Bar & Restaurant
With Cha & Linaaaa hihi.

With le cute kaka o m g sumpah dia lawak hahahahahahahah tak percaya dia nak kahwin dah


Heheee. Ni cleansing dulu hehe. Siapa kata bertudung takleh buat semua benda ni. Boleh ok.

Hehe. Semua gelabah takut kena tudung heee~~
Banyak sangat gambar tapi ambik sekadar syarat je lah eh hehe.
Super cool :D

Fuyo fuyo dia pakai mask perfectly hihi.
Sangat cooling ok mask KOSÉ subhanallah. 
Dia punya hidration tu sampai 10X ok!!!! Love it so much. Dah lah unik gila cara mask tu popout hee.
Sejuk gila pulak tu.
Dia kata, memang sesuai untuk orang yang stress. Hahhhhh~




Bye bye Kose Sekkisei! 

Eh. Hiks. Dengan Lenz/Lens hahahhaa. My new future never-will-be boyfriend hahahaha

Eipp eippp.
Ish dia nak jugak tuuuuu. Hahaha


Ohh the best part of the day is at KOSÉ punya booth ada PhotoBooth for freee :3
Hehehehee. Free free free ahahahahah
Nampak tak siapa semangat nak pilih props? :P

Ececehh

Ceh wah.

Amboiii.

Eh eh.

Ni lah resultnya huuuuuuu. 
Huk aloh tak sempat tangkap gambar yang lain punya and sadly takde yang kitorang berempat sebab battery habis. Huh. Thank god Brian tu super nice :D Hehehe. Thank you for your effort Brian!

Got these hehe finally at least something that i can bring home

Tons of Kose Sekkisei mask cooling mask hoyeh hoyeh.
Hahahah muka excited dapat ke Mid Valley for the first time hahahahahahahahah sadlife


KOSÉ Sekkisei :D


So lastly.
ARE YOU HAPPY ABOUT YOUR SKIN? DO YOU LIKE IT?
Save the Blue Project

I love it. Hehe. Thank you  KOSÉ Sekkisei!!!!!! We had so much fun heheee~
Thanks kak ayue sekali lagi T_T
Thanks Cha T_T *HUGS!!!*

36 comments:

  1. wah2..seronok ye awakkk :D

    ReplyDelete
  2. okay, best gilaaa...hahaha
    seonok dia ek tgh cuti sakan!

    ReplyDelete
  3. Hi, Taufiq singgah sini ye :)

    Jemput singgah blog Taufiq awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Tak ajak ! Merajuk. Hahahaha. Macam best je kan korang bermask mask ramai ramai gitu. :D

    ReplyDelete
  5. OMG! Semua comel sangat ni :D

    Love the photobooth pictures! best nya dapat pergi event macam ni.

    ReplyDelete
  6. Hahaha..mcm byk pulak gmbr akk :p
    Akk ngah tgu nuff approve draft post akk ni :)
    Blom approve xbole post lg..huhu

    ReplyDelete
  7. ungtungla.. hahahhaa. cantikk si qilah ni. comel je selfie . ehehe. pkai shawl ke yunk?

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaahhh seronok nya dia.... bukan main lagi... tu kira present utk good result sam lah kut?... Nica place btw... nampak bagus... men ada pergi jugak tak? or for ladies only?

    ReplyDelete
  9. Wahhhh...seronoknyaaa..untung la qila kan..sekurang2nya bleh la enjoy lepas dpt result tu..haha..comeeyyy je gmb tu.. ^.^

    ReplyDelete
  10. keylaaa best gilaaa.. jeles banyak :D

    ReplyDelete
  11. Wahhh , bestnya kak qilah . Farhah nak pergi lah nanti , comellah kak qilahhhh ....

    ReplyDelete
  12. hamboi.. seronoknya bermain kose ni ye..

    ReplyDelete
  13. haha... malulah cenggini. gambar ngn hencek lens tu wat cha tersengih2 ni. thanks tau qila sebab heret kita sekali. toing toing .ahaks. qilaac comell. kak ayuuu.. thanks sangat2

    ReplyDelete
  14. wah bestnya!serius comel gambar pose qilah tu tau,boleh jadi header da tu,omey angat!hikhik^^

    ReplyDelete
  15. makin lawalah muka akak lepasni <3 and photobooth tu comel gilaaa. untungnya kak qileh ni

    ReplyDelete
  16. omaiii. bestnya makcik qila sorang ni ;)reward untuk diri sendiri juga sebab result spm gempak disitu kan ❤ ;) ok2. share apa bestnya lagi produk ni qila. and....murah tak? :D

    ReplyDelete
  17. gila comellah kak qileh, props havoc gila!

    ReplyDelete
  18. wahh wahh bukan main ye korang hehe...

    ReplyDelete
  19. amboi..kuat ya nak tumbuk KTM??hihihihi....seronok nampak..:D

    ReplyDelete
  20. seronok la qilaaaaa. jeles jeles jelesnyaaaaa.


    btw

    qila comey gilaaaaaaaaaaaa arghh. jeles lagi T.T

    ReplyDelete
  21. Ya Allah, comelnya kome. Hahaha

    ReplyDelete
  22. makin cantik makin comel lah qila lepas ni.. XD

    ReplyDelete
  23. ingt kan ecah kecik je rupa nya tinggi jugak. hehe qilah omey dekii weh haha

    ReplyDelete
  24. wah.. best nya.. first time akak mendengar nama produk ni.. mahal tak harganya qila?

    ReplyDelete
  25. Weyh nampak best giler kwot :D

    ReplyDelete
  26. Wahh qila.. seronok pengalaman tu.. happening.. :) :)
    3x inti.. :D

    ReplyDelete
  27. amboi2.. best nye.. kad mid valley ey.. pergi tak ajak.. hehe.. jemput join segmen akak yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html

    ReplyDelete
  28. Best tu keyla...kita orang pun selalu gak buat perangai macam ni...salam hujung minggu..

    ReplyDelete
  29. wahh..syok betul korg eh..qila.. :) lama nya aka tak g midvalley dah..

    ReplyDelete
  30. Salam ziarah dari bunda...
    Amboi! sukanyer dia...

    ReplyDelete
  31. alahai comel je budak ni bgambar ngan props.. nak mask satuuu.. nak jugak rasa cool2 gitu.. hehehe..

    ReplyDelete
  32. mesti best gila kan?
    nak try jugak mask tu, macam best je.
    TT______TT
    yang abang cina tu handsome sangat kenapa :'(

    ReplyDelete
  33. Hope you enjoy InstantBOOTH ya!! Thanks for dropping by!! :)

    ReplyDelete
  34. Patutlah makin berseri2, pakai kose rupanya..Bak satu mask tu, nak gak try..hahaha xD

    ReplyDelete
  35. Untung lah dapat try produk KOSE yang memang MAHAL gilos.... comel sgguh gmbaq2 kt atas :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!