Tuesday, March 18, 2014

Ish ish lagi 2 hari result SPM omg


Hahahha rasa nak gelak pun ada hikhik.☺
Nanti nak pakai baju apa eh.
Oh ya, petang tu terus gerak Mid Valley ada dating dengan someone hehe.
harap menjadi lah. Dah ah qila takpernah gi Mid Valley ugh T_T
Anyone help mehhh T_T
Naik ktm jelah kot hm.

Hihi. Nak pakai baju kurung jelah. Hehe. Ala. Tak sempat kurus lah bila ambik result hihi.
Tapi qila perasan kan, SlimFast Diet ni memang melawaskan hahaha.
So memang kenyang and takleh makan bebanyak yg macam selalu qila buat ekeke~

Kalau tak memang 5 kali masuk bilik air hihihihi.
Nasibaik dah berhenti kerja hahaha.


Memang ah gelak gelak sekarang.
Tapi mesti hari Khamis ni qila buat umi dgn abah sedih. :( Sorry lah umi dgn abah,
kakngah mintak ampun awal awal T_T
Hm. ☹


I'm not afraid of my SPM results . I'm afraid of my family's expectations. And I'm afraid of disappointing people. I don't care about me. Hrmmm. Another 2 days to go.

Senyum senyum jugak.
Dalam hati takde siapa yang tahu.....
:D 

34 comments:

  1. good luck qila.. wat lek wat peace.. berdoalah kepada Allah untuk memberi yang terbaik buat qila :)

    ReplyDelete
  2. Betul2. berdebar betul! takut dengan rseult and takut tak dapat masuk U .. Huhuhu..

    ReplyDelete
  3. ala qilah x pyah la cuak.. slalunya family redha dgn result anak dia..sbab mana ada org main2 masanak exam mesti try yg terbaik..

    good luck ya..

    mnabung inti :P

    ReplyDelete
  4. Aish, tak mo la fikir negative. Suka macam tu tau. InsyaAllah akak dapat keputusan cemerlang. InsyaAllah ada rezeki! :D

    ReplyDelete
  5. terima seadanya result tu nanti :) Allah dah bg terbaik utk adik :) good luck dik for ur rslt :)

    ReplyDelete
  6. Good luck keyla..dua hari lagi ya..sure dap dup dap dup ni..

    ReplyDelete
  7. Be +ve dear..insyaallah sumenye ok :)

    C u kamis ni k? Cant wait!! :)

    ReplyDelete
  8. Doa banyak-banyak ya Qila. I wish you all the best. Akak dulu macam Qila gak la. Takut nak ambil result sebab expectation daripada orang sekeliling.

    Bila ambil result lepas tu, tak straight A, akak sedih tapi bukan sedih yang gila-gila sebab masa jawab paper dulu memang tak berapa nak yakin.

    Dan memang rasa bersalah bila tengok parents nangis sebab kita tak dapat straight A. Tapi, alhamdulillah, my parents boleh terima. Mungkin sebab diaorang nampak usaha akak dan macam mana akak struggle masa SPM tu kot.

    Maaf terpanjang pula.

    ReplyDelete
  9. I know that feeling bruh :')

    ReplyDelete
  10. Good luck, dik. Hopefully dapat result yang Qila harapkan. Amin.

    P/s : Teringaat pula time akak ambil result. Huhu

    ReplyDelete
  11. Good Luck awak..acik ina pun tengah suspen sangat ni :)

    ReplyDelete
  12. Dap dup dap dup..Good Luck qilehh!! Mesti hebattnya.. :)

    ReplyDelete
  13. akak doakan semoga qila akan medapat result yang baik.. spm baru permulaan qila.. semoga qila terus success.. :D

    ReplyDelete
  14. Semoga sukses! btw SM done follow sini, jmput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

    ReplyDelete
  15. insyaAllah.....cool aja deh :) haaa........detim ngan sapa tu;p

    ReplyDelete
  16. ceyt, tgh tunggu spm rupanya..
    btw goodluck :)

    ReplyDelete
  17. Good luck... saya doakan agar qila berjaya... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  18. blogwalking mlm..
    slamat mlam qilah.. md 4 u :P

    ReplyDelete
  19. dear keyyyyyy, goodluck tau!!!
    jangan nervous2...doa banyak2...insyaAllah :)) adk akk pun amik result SPM jugak nti....huuuu

    ReplyDelete
  20. Kalau Qila dah buat sehabis baik, takde apa yg perlu dirisaukan kot.. goodluck k..

    ReplyDelete
  21. gud luck...same la ngan adik akak ngah tunggu result jugak...alaaaa dah cuba yg terbaik kan..insyaallah ..

    ReplyDelete
  22. sokay qila...InShaAllah result qila ok..tp kalau x staight A xbermakna qila dh gagal kan?perjuangan bukan berhenti setakat tu..ada byk lg cara utk qila buktikan kt abah umi yg qila boleh berjaya..chill sayang..akak doakan keputusan terbaik utk qila..

    ehem!dating ngan sape tu ha..peewittt.. :P

    ReplyDelete
  23. wish you luck. in shaa allah, dapat good result, k? :)

    ReplyDelete
  24. all da best qilla!
    baik ke buruk ke result nanti, tu bkn pengakhiran nya.
    yg pntg jgn putus asa dan putus semangat. :)

    ReplyDelete
  25. GOOD LUCK LALING... SALAWAT BEBANYAK.. SEMOGA DAPAT APA YANG DIIMPIKAN YA DARLING.. HEHE.. PS: MY SPM'S RESULT NOT PRETTY COLORFUL ENOUGH TO BE PROUD OF.. HEHE

    ReplyDelete
  26. good luck ok.i know that feeling.hihi

    ReplyDelete
  27. You will never know!!! knowing you from reading your blog... I have a strong feeling that you'll get good results... who knows... cheer up!!!
    Results are not important... what's important is how much effort have you put to get the results... so kalau you have done the very very very best... and if your results are not as expected... you should still be happy!!!! Trust me...results are not important... :D

    ReplyDelete
  28. good luck awak.. semoga dapat result yang cemerlang ^^

    ReplyDelete
  29. jangan risau2..tenangkan diri..semoga berjaya

    ReplyDelete
  30. Good Luck Qila. apa pun. qila da buat yang terbaik dan sebaik mungkin kan. inshaAllah parents pasti faham :)
    kim salam kat mak abah :)

    ReplyDelete
  31. Uncle dulu SPM dapat gred 3... baahaha (malu)

    ReplyDelete
  32. doa banyak-banyak okeh, tak lulus kahwinkan ajerr.. hahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!