Friday, March 14, 2014

I want my freedom!

Dear kak Fatimah ☹ will be missing you!!! Hehehe. Salam jumaat semua muahahah. Harini jumaat☺!!! :D Besok sabtu!!! Which means last day qila kerja har har har.

Less than 24 hours lagi alhamdulillah. Senang hati. Dah ah minggu ni banyak kali kena maki berbakul bakul :/
Tapi takpe qila, all iz well. Sehari je lagi. Just one more day and i will be freeee.
Hihihi.
I want ma freedom hehe.
Ish ish rasa nak hantuk diri dekat bucu yg paling tajam sekali hahahhaa.
Best nya rasa ni alhamdulillah :D


Soooo. Balik kerja ni qila nak gi ambik Parcel yang umi tak sempat ambik bila PosLaju sampai rumah haih T_T
Sedih betul. Satu parcel umi dengar. Satu lagi umi tak dengar hahaha.

Yeap. It's SlimFast Diet huhu. Untunglah kak Sally cepat. hehe.

Hm. Bye bye kak Iema bebeh. Thanks for being yourself. Umur 30tahun tapi rock nak mampuih.
Mulut dia pergh laser gila hahahahhaha. Memang suka laser semorang ekekeke.
Tapi alhamdulillah dia takpernah laser qila ahahaha. Dia suka kutuk boss ahahhaa.
Qila gelak gelak je haih. Pastu memang friendly and haih. U r the best.
Qila ajar akak banyak benda and akak pun ajar qila banyak gila benda haih.
Unforgettable lah hihi.

Paling best past few days ni lah.

"Kak iema, qila takde kerja ni. Ada kerja tak untuk qila?"

"Huhu. Qila!!! Akak pun takde kerja ni. Buat buat je ada kerja!!! Buat lambat lambat tau!!"

Hahahahhahaha kenapa lah dia lawak sangat haih. Kitorang kalau ada kerja ambik ko.
Banyok gilo. Tapi bila kerja dah habis memang rilek brader brader rilek je ler. Hihi.

Hm. Such a nice companion for 2 months and a half hihi.
Love chu. Sorry lah qila takleh nak teman kak Iema dah haih.
Serious akan rindu tolong kak Iema buat closing, jualan, belian kredit bla bla bla.
But sadly. Nak buat cmane. Kontrak sampai di sini sahaja cewah. Takpe, boleh IM di fb hihi.
Harap kak Iema stay healthy :)

Ehehe. Harini umi masak Mihun/Mee Hoon/Bihun Sup hahahha. Nyum love it so damn much hihi.


Selamanyaa kegemaran hahahahhaha. Forever favourite gitewwwww.
Hihi. Memang best bila ada tauge and sambal kicap tu ugh!!! Kecur liur ni. Qila makan sampai lebam hahahhaa.

Uh oh close-up sudu dari Korea hihihi. Panjang kan sudu korea?!?!?! Comel je.
Qila dapat 3 set free Sudu Korea sekali dengan chopstick hehe. Tapi biasalah. Chopstick tu pun sebelah lain hahahahaha.
Dari 3 bestfriend yang dah pergi Korea.
Untunglah. Qila sorang je belum pergi........

*patah hati*
Hehe. Takpe, mission qila memang nak kumpul duit and bawak umi!!! Hihi jadi
anak yang menyenangkan hati and menggembirakan cukup lah hehe.

Eh. Abah nak campak mana? :O Uh oh...
Sorry lah abah hahahahhaa. Selalu lupa abah hee~ Abah duk rumah je lah hahahha.

20 comments:

  1. Salam jumaat :)

    Jemput singgah awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. haha . kesian abah qila . Ade ke patut >.< hehehe . Tuh makanan tuh buat ambo raso lapar . sedap teh . hehe

    ReplyDelete
  3. kak qila ni selalu makan sedap2 lah. hahaha

    ReplyDelete
  4. untung la qilah rajin joint giveaway..peraduan sana sini.. byak dpt hadiah.. murah rezeki..
    anway saya doakan niat qilah akan bajaya ok.. go korea g0!!!!

    inti dan visa :P

    ReplyDelete
  5. nk ikut g korea jugak boleh? :P

    ReplyDelete
  6. " Abah duduk rumah je lah " ayat tak boleh blah lah kak qilah . Ayah farhah pun tak suka jenjalan , haha . Bawak aa farhah ni sekali , hehe

    ReplyDelete
  7. sedapnya bihun sup tu qila.. dah la buka blog qila malam-malam, bikin perut akak berkeroncong je, hehe..
    susah nak dapat rakan sepejabat yang sanggup susah senang bersama kita.. lepas ni qila nak sambung belajar kat mana?

    ReplyDelete
  8. Sedapnya tengok makanan tu.

    Aaaaaa, best betul ada sudu Korea. Saya memang dah lama cari sudu Korea . Sampai sekarang tak jumpa lagi

    ReplyDelete
  9. Sedapnya tengok makanan tu.

    Aaaaaa, best betul ada sudu Korea. Saya memang dah lama cari sudu Korea . Sampai sekarang tak jumpa lagi

    ReplyDelete
  10. Sedapnya tengok makanan tu.

    Aaaaaa, best betul ada sudu Korea. Saya memang dah lama cari sudu Korea . Sampai sekarang tak jumpa lagi

    ReplyDelete
  11. alahai...happy dia ye nak benti keja da:) btw tgk sudu tu teringat belum bukak lg sudu korea dr kotak,hadiah giveaway ritu,hihi....mihun sup!nyummy!

    ReplyDelete
  12. Selera pulak tengok makanan tu.. lapar lah qila.. :D

    ReplyDelete
  13. sudu dah macam senduk je nenguknye..huhuhu

    ReplyDelete
  14. Kak Qilaaa .. Best tak kerja agak2 ? Mesti dapat banyak pengalaman kan and comfirm tak boleh nak lupakan . Akak goodluck untuk spm result . Doa banyak2 tau ..

    ReplyDelete
  15. nak sikit.. dok tayang je, cuba bagi mama nih aaa..... haha..

    ReplyDelete
  16. Alaaa akak nak sudu & chopstick tuuu !! Hahahaha. Bagi sini cepat. :P

    p.s : akak datang sekali singgah menabung tuk Qila g korea nanti.

    ReplyDelete
  17. seghonokkk gila ye last day keja..qila..qila..hahaha..kalau nk bawak umi g korea akak nk ikutt...hikhik..lepas ni boleh la tidur puas2 ye...ehem2..bihun/mee hoon/mihun sup..apa2lah..nampak sedapppp...nak jugak..tsk..tsk..

    ReplyDelete
  18. hahahaha!! gila kejam ayat dia kat abah dia.. hahaha... qilah bebas harini la ek.. tahniah sebab berjaya bertahan :D sedapnyya mihu.. no sikit.. lapor ni...

    ReplyDelete
  19. best lah qilah nak berenti kerja. hahaha. ee pulak dapat chopstick dari beijing dapat 2 set je. but till now tak berapa nak pro pakai chopstick TT___TT

    ReplyDelete
  20. Sambal kicap.. fuhhh sedapnya gambar makanan tu. One of my favorite food!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!