Monday, March 24, 2014

Good News for u guys

Hi hi hi semua!!! Siapa nak menang KOSÉ SEKKISEI Lotion Mask GIVEAWAY by kak Ayue Idris?
Hikhik. Jawab di bahagian comment dan menang yahoo!!! Cepat cepat gogogo fast. Only first 34 yang jawab dengan betul je boleh menang hikhik. Cepat masuk cepat. Mahal gila kot lotion Kose ni hikhik. CEPAT. SEKARANG. Hewhew. Qila pun nak masuk jugak ah hahahahahaahhaa.

Cepat cepat. Jgn lupa follow kak Ayue lah. Kang aku lempang kang siapa yg masuk je lebih. 
Tapi follow taknak hahahahahahhaahahah. Ok bye :D Hihi. Sorry for the short entry. 
Nak promote blog Kak Ayue ni hihi


34 pack KOSÉ Sekkisei Lotion Mask to be given away!! - 
See more at: http://mii-and-himm.blogspot.com/2014/03/kose-sekkisei-lotion-mask-giveaway.html#comment-form


Cepattttt heheheheheheheeheheh hanya terhad untuk 34 orang jeeeeee.
Jangan bagi kak Ayue ambik semua tu hahahahahahaah

10 comments:

  1. yeay!tq qilah share!heee..hopefully betul la apa yg dijawab tadi^^

    ReplyDelete
  2. hahaha.. qiela join jugak ea.kalau cam tu ecah join. supaya kak ayue tak bolot suma mask. hehe =p

    ReplyDelete
  3. qi qi qilah. maseh inform
    laju je join td haha :)

    ReplyDelete
  4. Teringin nak masuk juga tapi kalau memang, still tak boleh pakai sebab takde dekat Malaysia.

    *eh, macam yakin pula boleh menang*

    ReplyDelete
  5. kak niesa baru join pg ni..xtau lee sempat ke x mlm td pas isyak terus peng sbb xlart..hehehe..tq qilaa!! :*

    ReplyDelete
  6. Hahaha!! Gedik tau bdk tecit niiiiiiiii..
    Bru engt nk merase mask stok 2 3 bln..hahahaa..

    Thankssssss promote!! Promote la lgiiiiiiiii

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!