Sunday, March 2, 2014

Entry merapu je ni.

Qila sangat happy sebab dh masuk March☺!! Tapi teringat exam result spm terus tak lalu makan.
Qila tak timbang berat tapi rasa macam dah kurus je ni hahahahahhaa.
Stress kerja, sampai makan sikit gila.
Rasa menggigil tu still lagi ada bcs takut dgn boss yang lebih tua kan. Kena lah hormat hee.
Bagus gak dia dah pecat qila. Takde ah qila makin kurus hahaha. And jerawat confirm lepas ni takde dah sebab stress-free hihihiks.

Makan tadi pun qila dah tak segelojoh dulu hihihi.
Makan sikit gila. Sampai qila kenyang hahahha. Terkejut rupanya qila makan tu sikit wee~

Pastu memang perut rasa sebu jelah. Sebab yelah. Apape yang qila buat semua qila try hafal and berhati hati. Punyalah taknak silap nanti kena tengking lagi.

Kak Ima sempat lagi cakap,
"qila, awek yang baru nak masuk tu tak jawab. Padanmuka dia (boss). Tulah nak replace qila awal awal sangat"


Hehehe qila gelak jelah yg mampu. Senyum takperlu kata apa apa~
Hihihi. Rupanya, bila Boss qila gi Bank. Satu kedai tu kutuk dia hhahaha.
Qila mampu gelak je. Malas ah nk join mengumpat hik.
Qila luah everything true story semua dekat umi. Dekat blog ni sikit je ehehe.
Kesian Kak Ima, banyak yang selama ni dia pendam. Pendam lama lama habis semua terkeluar huhu.

Oh ya, dah masuk Mac dah hehe. Cepat masa. Qila baru je nak tulis Feb. Rupanya dah Mac uish.
Cemtu je masa berlalu. So many things to do, so little time...


See. Thanks google :D Hehe 
I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see.
John Burroughs

Umi sangat happy when i hand over half of my gaji to her wee~
Hm. Nak kena kerja lagi lepas ni. Fighting!!! Gogogo :D

Btw, qila nak sangat biasiswa :(
Biasiswa apa je yang available hm....


Tadi turun dah hujan. Yayyyy woop dee duu~ Sangat happy. Tapi turun sekejap je.
I love hujan :D
Manusia. Bila hujan turun sampai banjir je ada yang mengamuk. Sekarang Allah bagi kemarau ha....
Pastu bising jugak lagi tu. Sampai kena catu air lagi hehehehe.
Pape pun bersyukur jelah. Qila sampai berdaghah hidung ni panas sangat hahaha. Cuma agak sedih bila pokok semua jadi cekolet hm.

21 comments:

  1. Biasiswa ? Scholarship eh ?? Boleh check di afterschool.com :D all the best ye !! ^^,

    ReplyDelete
  2. banyak2 minum air tau qila.. sy kalau time kemarau ni pun bahaya sikit. kerap berdarah hidung, tp skrg alhamdulillah dah prepare awal2. haha. satu hari atleast sebotol besar air tu kena habiskan. hehe

    ReplyDelete
  3. alaaaa bestnya dapat gaji, dapat kacink kachink $$$ hehe xD

    ReplyDelete
  4. good luck with your becoming result qila.. sabar la qila.. pejam celik je, nnt dh nk berhenti kerja :D

    ReplyDelete
  5. kesian dia kerja penat yg teramat..xpa experience okay :)

    ReplyDelete
  6. suka kena pct ke???ihiiihihihi...xpe cik Qila......penglmn dh dpt kn.....:)

    All the best untuk biasiswa tu...

    ReplyDelete
  7. haishh.. banyak benda cik qila merapu ni. tak tahu nak komen mana satu.. hehehhe.. pe pon, wish you good luck. maybe makan sikit is not a bad thing. untung2 dapat kurangkan berat badan tu.. ahaksss.....!!!

    ReplyDelete
  8. Result SPM keluar biler? Goodluck Qila , moga apa yang adik hajati akan tercapai ^___________^

    ReplyDelete
  9. Nih entri combo la katakan.. tak tawu nak komen subtopik mana xD

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya dalam spm tu qila.. jangan stress lagi ya.. :D

    ReplyDelete
  11. Rasanya lepas ni masa yang diluangkan untuk social networks mesti meningkat.

    All the best Qila. Banyakkan berdoa ya.

    Kalau nak tahu list scholarship boleh tengok dekat afterschool.my. Kalau tak pun, boleh tanya akak. Insya Allah, I'll try to help you :)

    ReplyDelete
  12. kesian qiela.. mesti stress kerja. bwk bersabar yer sahabat =)

    ReplyDelete
  13. Semua dugaan & ujian adalah utk membuatkan kita lebih berjaya.. qila mmg tabah & semoga terus berjaya... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  14. kekadang ade sesetengah benda tak elok dipendam..elok laa diluahkan supaya tak terasa beban..tapi kena hati-hati sebab takut nanti masuk ketegori mengumpat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. mmg banyak masa dihabiskan dgn tido kan.. life is too short sebenarnya.. hope qila jgn sedih2 kay.. semoga dapat apa yg diidamkan.. amiinn.. ;D

    ReplyDelete
  16. qilah... jgn stress2 lg tw... skg ne da blh rilex sikit tunggu result kluar... hehehehe... good luck qilahhhh...

    ReplyDelete
  17. xlama lagiiiii result spm qilaa kluaa....hehe..akak pun dh semakin membusykan diri...ouh so stresss!

    ouh ya..manusia ni mmg susah nk bersyukur..lumrah kehidupan..hukhuk...

    ReplyDelete
  18. xlama lagiiiii result spm qilaa kluaa....hehe..akak pun dh semakin membusykan diri...ouh so stresss!

    ouh ya..manusia ni mmg susah nk bersyukur..lumrah kehidupan..hukhuk...

    ReplyDelete
  19. part yg kurus tu besttttt..hehe..nk lwn akk ea?

    ReplyDelete
  20. tak lama lagi result keluar.. jgn lupe bgth ey..

    ReplyDelete
  21. macam stories ada ,best baca,hikhik

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!